2014-01-12

Retrolaukku olkkariin
Hei vaan! Ihanaa, kun aurinkokin pilkisteli tänään jo pilvien raoista ja ulkona oli ohut kerros lunta. Kotimmekin tuntuu heti paljon valoisammalta.

Olohuoneeseemme on saapunut yksi uusi sisustuselementti, sillä löysin eilen kirpparilta upeansävyisen oranssin retrolaukun. Se on tosi hyvässä kunnossa ja laukun sisäosakin ihmeen siisti ja hauskasti kukkakuvioitu.


Hello you all! It was so lovely to see sun peeking through clouds today and other thing that made me really was that fresh snow outside. Even our home feels much more brighter now.

We have one new dcorative item in our family room since I found this gorgeous orange colored retro suitcase from flea market yesterday. It is in real good shape and looks also very nice inside with that funny flower pattern.

6 kommenttia:

Jonna H. kirjoitti...

Vitsit, et voi kuin ihailla tällaisia koteja, missä on paljon yksityiskohtia, mutta ne onnistuu silti olevaan avaria. Upea matkalaukku!

Sari kirjoitti...

Moi Jonna. Juu, eiks olekin kiva laukku! Olin ihan täpinöissäni, kun löysin noin hauskan värisen laukun kirpparilta. Yleensä ne tuppaavat olemaan joko mustia tai ruskeita.

Noista yksityiskohdista. Nyt kun itse katson näitä kuvia, niin huokaan taas mielessäni, että voi eiii kun meillä on niin paljon kaikkea tilpehööriä.

Mutten oikein mahda itselleni mitään, tykkään kaikesta kauniista ja väliin kyllä kovasti yritän vähentää koriste-esineitä, vaan ei siitä oikein tule mitään, kun aina löytyy jotain korvaavaa tilalle... :-)

Mukavaa sunnuntai-iltaa sinulle!

Mari kirjoitti...

Ihanan värinen matkalaukku :)

Sari kirjoitti...

Niin minustakin Mari. Pitkään olen haaveillut vähän iloisemman värisestä retrolaukusta, jota voisin käyttää sisustuksessa ja tää oranssi osui just nappiin :-)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana olkkari, aivan kertakaikkiaan! Kyllä oma on tähän verrattuna niin karu, kolkko ja koruton.. Mutta viihdytään silti.

Terv. satunnainen vierailija

Sari kirjoitti...

Kiitos paljon. Minusta taas tuntuu, että mahtaako olla vähän liiaksi tilpehööriä meidän olkkarissa, mutta on ainakin meidän näköinen sekalainen sillisalaatti... ;-)