2014-01-13

Peurat
Peura-teema on ollut tänä talvena tosi suosittu. Erityisesti tyynyjä on näkynyt useissa blogeissa. Nämä peuratyynyt on ostettu Askosta, mutta minun suosikkini on ehdottomasti tuo vanha peura-aiheinen seinäryijy, jonka ostin ennen joulua kirpparilta.

Mietin ensin, josko tekisin siitä tyynyjä, mutta sitten hoksasin, että sehän käy kivasti myös sohvan päälle tuollaisenaan. Materiaali on ihanan pehmeää ja vuosin saatosssa kangas on myös vähän vaalentunut, mutta on mielestäni juuri tästä johtuen tosi kaunis.Deer theme has been very popular this winter. I've seen many deer pillows in several blogs. These deer pillows are from Asko but my true favorite is that old deer wall hanging which I found from a local flea market just before Christmas.

First I thought that I would make some pillows using it but then I figured that it would also look nice on our couch just like it is. Material is so soft and the colors have faded a bit but for me that is just the fact it makes is more beautiful.
 

3 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Oikein hyvää uutta vuotta Sari! Terkut tästä naapurista :)

Peurat viehättää muakin nyt, tai jo jonkin aikaa. Tai ylipäänsä valokuvaprintit tekstiileissä, mutta tästähän meillä olikin jo aiemmin puhetta :) Koetetaan treffata taas joku kerta? Ihanan näköistä teillä muutenkin siellä♥

Jonna H. kirjoitti...

Kauniita peura-tyynyjä. Itselleni tulee peuroista välittömästi mummola/koti fiilikset. Meillä oli aikoinaan kotona eli n. 30 vuotta sitten seinälle sellainen tajuttoman kokoinen seinävaate (ryijy), jossa oli pari peuraa metsässä.

Ps. Ei mun silmiin ole yhtään liikaa tavaraa, oma koti alkaa tuntua välittömästi askeettiselta vankilalta, kun katsoo näitä kuvia. :D

Sari kirjoitti...

Moi Teija ja kiitos samoin mukavaa uutta vuotta sinulle! Peurat on kyllä kivoja ja juu, ne valokuvaprintit myös :-) Olisi kyllä kiva treffata, laitellaan vaikka spostia puolin ja toisin, mulle ainakin sopii vaikka ensi viikolla. Ollaan yhteyksissä!

Moi Jonna ja kiitos. Meillä on kans mummolassa ollut ja taitaa olla vieläkin noita seinäryijyjä ja muistaakseni niissäkin seikkailee peuroja. Tuo vaalea ryijy on ihanan pehmeäkin, siihen on niin kiva nojata, kun katselee esim. televisiota.

Haa, minä taas itse ihastele minimalistisia koteja ja ihmettelen, miten en itse koskaan pysty vastaavaan... :-)