2014-01-27

Photoshoot with little boys

 
I had a chance to photograph these two little boys just before Christmas. These 1 year old boys are good friends and so adorable!
 
Minulla oli tilaisuus kuvata näitä kahta pikkupoikaa juuri ennen joulua. Pojat ovat 1-vuotiaita kaveruksia ja niin suloisia, että!


Have I mentioned you earlier that is both fun and challenging to photograph little children. You never know what will happen next.
Will there be a laugh, or a cry or will the child run away from the photo... :-)
 
Olenko joskus ennen maininnut, että lapsien kuvaaminen on hauskaa ja haastavaa yhtä aikaa. Koskaan ei voi tietää, mitä kohta tapahtuu.
 Tuleeko nauru, tuleeko itku vai karkaako lapsi pois kuvasta kokonaan... :-)

 
And look at those expressions on their faces. So funny and cute at the same time!
 
Ja katsokaa noita heidän ilmeitäään. Niin hauskoja ja suloisia yhtä aikaa!
This little charmer has the bluest eyes ever. Even though I like this photo in black and white it doesn't really complement his sky blue eyes.
He is such a cute little man!
 
Tällä pikku hurmurilla on sinisimmät silmät, mitkä tiedän. Vaikka pidän kuvasta myös mustavalkoisena ei se tee oikeutta noille taivaan sinisille silmille.
Niin söpö pikkumies!

10 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Aivan mielettömän ihanat kuvat pikkuisista:)

Anne-Marie kirjoitti...

Ihania pikku miehiä!
Onpa hänellä todellakin kauniit silmät!

Sari kirjoitti...

Kiitos, ihanat oli pojat, vaikka meinasi siinä hiukan kuuma tulla, kun yritin pysyä pienten miesten vauhdissa mukana... :-)

Sari kirjoitti...

Juu, toisen pikkumiehen silmät ovat kyllä aivan uskomattoman kauniin väriset!

Kerttu / Modernisti Kodikas kirjoitti...

Upeita kuvia niin suloisista pikkuisista!

Merja kirjoitti...

Mainiot tyypit!

Heidi kirjoitti...

Söpösiä vesseleitä :) Mutta kyllä munkin katse kiinittyi noihin sinisiin silmiin, ihanat. Iloista alkanutta viikkoa!

Sari kirjoitti...

Tyypit oli kyllä mitä mainioimpia - suorastaan suloisia ;-)

Tuija N. kirjoitti...

Söpikset:) On varmaan todellakin haastavaa kuvata lapsia (ja eläimiä). Muistan, kun kävimme sukuvalokuvassa, kun tyttäremme oli noin 4-5 kuukautta vanha. Päätimme sitten ex-tempore otattaa tytöstä myös yksityispotretit. Tyttö ei vielä osannut edes istua. Ja nauramaan hänet sai sillä, että meikä lauloi jotain itse keksimääni hölmöä laulunluritusta kerta toisensa perään. Taisivat muut valokuvaliikkeessä käyneet asiakkaat ihmetellä, että mitä ihmettä siellä verhon takana oikein puuhataan.

Sari kirjoitti...

Mä voin Tuija kuvitella sut laulamassa sitä laulunluritusta siellä studiossa... ;-) Lapset on haasteellisia, mutta toisaalta hauskojakin kuvattavia. Mitä pienempiä lapsia, niin sen haastavampaa, se on pakko sanoa.

Taas sitten oma lapsi on ihan oma lukunsa, hän kun ei aina oikein jaksa käsittää, että: "Miks sun äiti taas pitää niinku oikeesti ottaa musta kuvia" Hoh hoo!