2014-01-28

Chocolate squares


I am hopeless when it comes to sweet stuff. If I bake something I cannot just watch others eating all those yummy things even though right now I could do without all those sugar or butter including delicacies... And the same reason every spring - the darn scale isn't giving me any nice numbers if you know what I mean..

Olen ihan toivoton makean suhteen. Jos leivon jotain, en voi vain seurata sivusta, kun toiset syövät herkkuja, vaikkakin tällä hetkellä voisin kyllä olla ilmankin sokeria tai voita sisältäviä herkkuja... Ja sama syy joka kevät - tuo himskatin puntari ei nimittäin taaskaan näytä jostain syystä mitään kivoja numeroita...


But well... These chocolate squares just taste so gooood! So I just had to eat two or was it three pieces.

Mutta kun... nämä suklaaneiliöt vaan maistuvat niin hyväääältä! Niin että oli ihan pakko syödä kaksi vai olikohan se kolme palaa.


And maybe even one more..... bite? Help! I will never lose weight!

Ja jos sittenkin vielä yksi... suupala? Apua! Mä en saa koskaan painoani alas!

6 kommenttia:

Micu kirjoitti...

Mmmm! Mun herkkua!

Sari kirjoitti...

Sama täällä Micu, mut kun nyt pitäis vähän rajoittaa tätä herkuttelua... Ja taas toisaalta tekisi mieli leipoa lähipäivinä vaikkapa korvapuusteja... Ääh!

Jonna H. kirjoitti...

Meillä menee näitä hetkessä koko pellillinen, vaikka meitä on vain kaksi. Jonka vuoksi teen näitä tosi harvoin. :D

Merja kirjoitti...

Missä se sun ylimääräinen paino mahtaa olla kun en ole vielä sitä nähny?

Sari kirjoitti...

Sama täällä Jonna ja mä olen se, joka syö tätä eniten... ;-) Pitäisi kai itsekin vähentää leipomista, mutta sitten löydä aina hyvän syyn - tyttären tekee mieli jotain hyvää jne. Toivotonta!

Sari kirjoitti...

Se on Merja hyvässä jemmassa vyötäröstä alaspäin - päärynöiden tapaan... ;-) Maltan tuskin odottaa kesää ja kevyempää pukeutumista - not!