2014-01-03

Luostarinmäki


I went to Luostarinmäki before Christmas. I haven't been to that old town since our school trip to Turku back in the 80s. It was so peaceful and quiet there. I was basically all alone there since it was a weekday and there were no other wonderers at that museum area.
 
Menin käymään Luostarinmäellä ennen joulua. En ole käynyt tuossa vanhassa kaupunginosassa sitten luokkaretkemme Turkuun joskus 80-luvulla. Siellä oli niin rauhallista ja hiljaista. Sain kiertää siellä ihan rauhassa, sillä oli arkipäivä eikä museoidulla alueella näkynyt juuri muita kulkijoita.
 

 
I found e.g. this tiny artist studio where a painter must have worked long long time ago.

Löysin mm. tämän kauniin taitelijan studion, jossa taidemaalari on työskennellyt kauan kauan aikaa sitten.

 
Just look at all those colors - gorgeous hues!
 
Katsokaa nyt noita kaikkia värejä - upeita sävyjä!There was lot to see so I will return there with more images later this weekend. Have a nice weekend you all!

Siellä oli paljon nähtävää ja palaan tuonne vielä lisäkuvien kanssa viikonlopun aikana. Mukavaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Hei just tuonne ajattelin mennä käymään tänä viikonloppuna. Olen siellä kerran lasten kanssa käynyt mutta oli aika pikainen visiitti.. ja nyt siellä oli joku mielenkiintoinen ruokanäyttely meneillään.

Sari kirjoitti...

On kyllä kaunis paikka Merja. Selasin tuota Turun tapahtumavihkosta muutama päivä sitten ja ruoka-aihe taitaa nyt olla esillä useammassakin paikassa Turussa... :-)

Jonna H. kirjoitti...

Ihanan tunnelmallisia kuvia!

Sari kirjoitti...

Kiitos Jonna ja mukavaa viikonloppua!

Teija kirjoitti...

Luostarinmäki on mielenkiintoinen ja tunnelmallinen paikka. En oo kyllä käynyt 10 vuoteen ainakaan? Miehen kanssa kauan sitten viimeksi... Työnäytöksiäkin silloin sinä päivänä pidettiin, ja muistan pillahtaneeni parkumaan, kun eräs kehrääjämummo oli aivan kuin edesmennyt isoäitini.

Sari kirjoitti...

Moi Teija. Luostarinmäki on niin kaunis paikka ja siellä tulee jotenkin hassu fiilis, vähän sellainen surumielinen, kun tajuaa, ettei tällaista maailmaa enää ole.

Vaikka ennen asiat olivat toisin, niin monilta osin elämä oli simppelimpää kuin nykyihmisillä.

Kävin tuolla arkipäivänä, jolloin siellä oli muutamassa paikassa työnäytöksiä, kuten postissa ja kirjapainossa, muutoin oli aika hiljaista. Viikonloppuisin oli enemmän ohjelmaa joulun alla, kesällä varmaan sitten muutoinkin enempi.

Ajateltiin kyllä mennä kesällä perheen kanssa tuonne uudestaan.