2014-01-24

Flea market finds


Brrrh, it has been so cold here in soutwest Finland today. Around -20 degrees celsius this morning. So not much of an outdoorsy day today. So I decided to visit local flea markets and found some nice things for our home. One IB Laursen Aqua bottle, some easter cards and a Russian graphic print.

Brrrh, tänään on ollut tosi kylmä täällä Varsinais-Suomessa. Noin -20 asteen kieppeillä oltiin tänä aamuna. Eli ei oikein mikään ulkoilupäivä. Sen sijaan päätin käydä muutamalla kirpparilla ja löysin sieltä kivoja juttuja kotiin. Yhden IB Laursenin lasipullon, pääsiäiskortteja ja venäläisen grafiikan työn.


Right now I really really really like bright yellow! It is like a promise of more sun and light.

Tällä hetkellä tykkään tosi tosi tosi paljon raikkaan keltaisesta! Se on kuin lupaus auringosta ja valosta.


This graphic print is in my eyes quite charming and it cost only three euros. Size is around 40x45cm with the frame. There is some writing and numbers behind this art work but I have now idea what they mean...

Tämä grafiikan työ on minun silmissä jotenkin viehättävä ja se maksoikin vain kolme euroa. Kokoa työllä on noin 40x45cm kehyksen kanssa. Työn takana on jotain kirjoitusta ja numerointeja, mutta minulla ei ole harmaintakaan aavistusta mitä ne tarkoittavat.The graphic print ended up on our family room. Have a nice weekend!

Grafiikan työ päätyi olohuoneeseen. Mukavaa viikonloppua!

8 kommenttia:

lena / london and beyond kirjoitti...

Aivan ihania kortteja nuo keltaiset pääsiäiskortit. :)

Tsemppia pakkaseen, ei käy kateeksi.. jotenkin pienet pakkaset vielä kestää mutta kun ollaan siellä -20 paikkeilla on se aika kylmä!

Sari kirjoitti...

Eikö olekin - mä kans tykkään, et noi kortit on tosi raikkaita!

Kyllä noiden pakkasten pitäisi kaiketi jo pian hellittää, mutta äkkisältään meinasi aamulla tulla vilu, kun kävin hakemassa päivän lehteä postilaatikosta tien varresta eikä ollut edes myssyä päässä... Brr!

jori kirjoitti...

Vautsi mitä löytöjä oletkaan tehnyt =) Suurkirppikselläkö piipahdit? Erityisen upea tuo grafiikan lehti =)

Sari kirjoitti...

Hei Jori. Nää on löytöjä Radiolta ja Aarresaarelta :-) Toi grafiikan työ oli kyllä kaunis ja hintakin tällä kertaa just kohdillaan.

Tuija N. kirjoitti...

Laita kuvaa tekstistä, niin koitetaan selvittää mitä siinä lukee. Mä olen pari vuotta opiskellut venäjää vuonna yks ja kaks: Paljon muuta en enää muista kuin kirjaimet, mutta ehkä siitä taiteilijan nimi selviää, jos ei ole kovin epäselvästi kirjoitettu. Ja mulla on työkaverinakin venäjänkielenkääntäjä :)

Sari kirjoitti...

Hei mä voisin kyl ottaa tosta taustasta kuvan, niin voidaan tulkita sitä vaiks torstaina ;-)

Anne-Marie kirjoitti...

Kivoja löytöjä olet tehnyt!
Onneksi pakkaset ovat helpottamassa!

Sari kirjoitti...

Kiitos Anne-Marie ja onneksi tosiaan pakkasetkin jo hellittivät. Tänään oli tosi kiva tehdä pitkästä aikaa pieni kävelylenkki, kun pakkasta ei ollut enää kuin sellaiset -5 astetta. Mukavaa sunnuntaita sinulle!