2013-12-29

Etsin talvisia mökkikohteita - Looking for winter themed lake houses


Do you have a lake house that you would like to have photoraphed?

Onko sinulla ehkä mökki, jonka haluaisit antaa kuvattavaksi?


I'm looking for lake houses for winter themed photoshoots and that means there needs to be snow too. I know that the snow situation is real bad right now but let's assume that at some point early next year the landscape will look something like in these photos above.

So please let me know if got interested and if you or someone close to you happens to have a nice lake house by the lake, river or sea - it can also be so called dry land cottage. And it doesn't have to be a giant lake house, regular lake houses will do well too, as long as they are cozy and have a nice feel :-)

The timetable for these photoshoots runs from January to March or even April, as long as there is snow. So please don't hesitate to contact me with any questions at: photosbysari@gmail.com if you're interested.


----------------------------------


Etsin erilaisia mökkejä talvisiin kuvauksiin ja tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kuvissa tulee olla myös lunta. No juu, lumitilanne on tällä hetkellä tosi huono, mutta oletetaan, että sitä luntakin jossain kohtaa taas on siinä määrin, että maisemat ovat samanlaisia kuin oheisissa kuvissa.

Jos siis sinulla tai jollain läheiselläsi tai tuttavallasi on kiva mökki järven tai joen rannalla, meren äärellä tai kuivalla maalla ja jos tämä ajatus herätti kiinnostuksesi, niin ota yhteyttä. Eikä kyseessä tarvitse olla mikään hulppea luksusmökki, ihan tavalliset mökit tai mummonmökitkin käyvät tähän vallan mainiosti, kunhan mökeissä on vaan hyvä fiilis ja kotoisa tunnelma :-)

Kuvausaikataulu ajoittuu tammikuusta maaliskuulle tai jopa huhtikuullekin, kunhan vain olisi sitä lunta. Joten ota ihmeessä yhteyttä ja kysy lisää: photosbysari@gmail.com jos aihe herätti kiinnostuksesi.

Ei kommentteja: