2013-11-11

F-hoone


One of my friends recommended this restaurant at Telliskivi street in Tallinn. F-hoone is build in an old tile factory and has a great, industrial feel all over the restaurant.

Eräs ystäväni suositteli tätä ravintolaa Telliskivi-kadulla Tallinnassa. F-hoone on rakennettu vanhaan tiilitehtaaseen ja siellä on upea, tehdasmainen fiilis.They have used e.g. old wooden office furniture when furnishing this restauraunt - I liked!

Ravintolan sisustuksessa on käytetty mm. vanhoja puisia toimistohuonekaluja - tykkäsin!


This place is popular, so prepare to make a table reservation beforehand, especially if you are planning to dine here later in the afternoon or evening.

Tämä paikka on suosittu, joten varaudu tekemään pöytävaraus etukäteen, etenkin jos suunnittelet meneväsi tänne syömään myöhään iltapäivästä tai illalla.I just love those lamps!

Ihanat lamput!
We went to have some lunch immediately after they opened and they already had some table reservations for the evening.

Menimme lounastamaan heti ravintolan auettua ja ravintolassa oli jo tehty pöytävarauksia illalle.


I had chicken with couscos and cream sauce. It was tasty and cost only 6,50 euros. A glass of white wine was 3 euros.

Minä söin kanaa couscosilla ja kermakastikkeella. Ruoka oli maittavaa ja maksoi vain 6,50 euroa. Lasi valkoviiniä oli 3 euroa.F-hoone is a nice restaurant which I can easily recommend. Nice ambience, cheap prices and good food!

F-hoone on kiva ravintola, jota voin kyllä helposti suositella. Kiva miljöö, halvat hinnat ja hyvä ruoka!

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Näyttää kivalle paikalle, täytyy muistaa, kun seuraavan kerran käy Tallinnassa :)

Sari kirjoitti...

Moi Mari. Tämä on tosi kiva ja edullinen ravintola. Ja Telliskiven varrella on muutakin kiinnostavaa, joten kantsii käydä.