2013-10-27

Tasty dinner


On Saturday we wanted to eat a bit better and even though we don't eat red meat very often this time we wanted to prepare some filet mignons with chanterelle dressing and cream potatoes.

Lauantaina halusimme syödä hiukan paremmin ja vaikkemme me yleensä juuri syö punaista lihaa niin tällä kertaa paistoimme naudan sisäfilepihvit kantarellikastikkeella ja kermaperunoilla.My husband also cooked some Brussels sprouts and they were so tasty and soft.

Mieheni  keitti lisukkeeksi myös ruusukaalia ja niistä tuli ihanan makoisia ja pehmeitä.


It was lovely to burn some candles and have some DIY flower lights strings on the table.

Oli ihana polttaa kynttilöitä ja laittaa itsetuunaamani kukkavalosarjat pöydälle.


We also have this Villeroy & Boch porcelain lantern (or what should I call this) on the kitchen table. I found this from a local flea market and find it very pretty.

Have a nice Sunday evening you all! Moving back the clock's has confused us a little bit today, but I guess we'll get used to this change soon. But boy it's dark now!

Meillä on keittiön pöydällä myös tämä Villeroy & Bochin posliininen lyhty (vai mikskä tätä nyt kutsuisi). Löysin tämän paikalliselta kirpparilta ja minusta se on tosi kaunis.

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille! Kellojen siirtäminen on aiheuttanut tänään pientä hämmennystä, mutta eiköhän tähän taas totu. Mutta vitsi että osaa ollakin pimeää!

2 kommenttia:

minnamarika kirjoitti...

Ruoka näyttää niin herkulliselta! Ja varmasti myös maistui :-)

Olet kuvannut annokset ja kattauksen niin taidokkaasti!

Todella oivaltavia tuunauksia!! haluan heti tehdä nuo paperikukka valot!

Kiitoksetmyös vierailustasi blogissani!

Sari kirjoitti...

Hei Minnamarika ja kiitos, hyvää oli, vaikka kovin on täyttävää tuollainen kermainen ja pihvinen annos. Mutta silloin tällöin nautittuna ihan maistuva.

Paperikukkavalot on kyllä tosi helppo tehdä, itse ostin kukat Suomalaisesta kirjakaupasta.

Ja kiitos samoin, kiva kun piipahdit blogissani :-)