2013-09-02

Siivouspäivä

We went to Helsinki on Saturday to see what this Siivouspäivä (cleaning day) is all about. And wow, there were so many people selling their used stuff at local parks and on the streets. These photos are from Karhupuisto, in Kallio. I'll definitely visit Siivouspäivä also next time they arrange this great recycling day. Well, I have to wait till next May, but hey, this is something to wait for!

Menimme lauantaina Helsinkiin katsastamaan, että mmikä tämä Siivouspäivä oikein on. Ja wow, ihmisiä oli tosi paljon liikenteessä myymässä käytettyjä tavaroitaan paikallisissa puistoissa ja kaduillakin. Nämä kuvat ovat Karhupuistosta, Kalliosta. Ehdottomasti kyllä aion piipahtaa Siivouspäivässä myös ensi kerralla, kun tämä mahtava kierrätyspäivä järjestetään. No, pitää kyl odottaa ensi toukokuuhun, mutta hei, tämä on kyllä sellainen asia, jota odottaa!


And these are perhaps the best finds I made on Saturday. Pearl white Noa Noa dress for 6 euros fits me perftectly and beautiful beige colored tunic with black trims for 2 euros.

Ja nämä ovat ehkä parhaita löytöjä lauantailta. Helmenvalkoinen Noa Noan mekko maksoi 6 euroa ja istuu täydellisesti ja beigeen vivahtava tunika mustine koristeineen maksoi 2 euroa.These ultra soft and comfy, honey brown San Marina loafers were 2 euros.

Nämä ihanan pehmeät ja mukavantuntuiset, hunajanruskeat San Marinan loaferit maksoivat kaksi euroa.And for tapas lovers this tray with those little dishes was just one perfect find. Paid 2 euros for this beautiful set.

Ja tapaksen ystäville tämä tarjotin pienine astioineen oli kyllä täydellinen löytö. Maksoin tästä kauniista setistä 2 euroa.


Flea markets are just my thing. I actually buy more stuff from flea markets than from any other place. You find much more unique clothes and decorative stuff, even furniture from flea markets. I thought that from now on I will post about my dearest flea market finds every coming Monday.

Kirpparit ovat vaan niin mun juttu. Taidan itse asiassa ostaa kirppareilta paljon enempi juttuja kotiin kuin mistään muualta. Kirppareilta löytää paljon persoonallisempia vaatteita ja sisustusjuttuja, jopa huonekaluja. Ajattelinkin, että tästä lähtien postailen parhaista kirppislöydöistäni tänne aina joka maanantai.

8 kommenttia:

VillaVaahtokarkki kirjoitti...

Onnittelut - todella hienoja löytöjä olet tehnyt!

jori kirjoitti...

Vautsi - todellisia löytöjä totisesti. Mekot näyttävät ihastuttavilta ja tapasastiasto reippaan raikkaalta =)

Sari kirjoitti...

Juu, kivoja löytöjä tuli tehtyä ja hinnatkin ihan hulvattoman halpoja. Tällaisia päiviä voisi olla useammin, saatais ihmiset kierrättämään enempi. Moni kun saattaa viedä ihan primakamaa kaatopaikalle, mikä on sääli.

Sari kirjoitti...

No joo, itsekin ilahduin kovasti näistä. Astiat on jo testattu ja kengät olleet käytössä, mekot jäävät odottamaan ensi kevättä ja kesää ;-)

JuttaEmilia// Projekti Verkaranta kirjoitti...

Tällasia tapahtumia asia olla useammin ja laajemmin Suomessa. Upeet löydöt, ja liputan maanantaisen kirppariesittelyn puolesta! :)

Sari kirjoitti...

Samaa mieltä kanssasi tästä. Siivouspäivä vois olla ainaskin keväällä, kesällä ja syksyllä ;-) Ja kirpparilöytöjä tuumailin täällä jakaa, sillä olen kyllä sitä mieltä, et käytetyissä tavaroissa on ihan oma charminsa verrattuna uuteen ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Itse olin matkoilla viime viikonloppuna ja harmi kyllä en päässyt siivouspäivään, ensi vuonna sitten;)Ihania löytöjä olet tehnyt, kierrättäminen kunniaan. -uunituore blogisi lukija;)

Sari kirjoitti...

Minultakin on jäänyt aiemmin Siivouspäivä väliin, mutta keväällä kyllä koetan päästä taas katsomaan, mitä ihmiset ovat kaapeistaan kaivaneet.

Juu, kierrätys kunniaan ja se ajattelumalli muutoinkin, ettei kaiken tarvitse olla uutta.

Kiva saada sinut lukijaksi myös! Ja mukavaa loppuviikkoa!