2013-08-30

Benalmadena by night


The apartment where we stayed most of the time during our vacation in Spain was in Benalmadena and for that reason we also spent most of the evenings in that area. During the evening it was fun to go outside to eat and enjoy our time together.

Asunto, jossa vietimme suurimman osan ajastamme Espanjan lomalla sijaitsi Benalmadenassa ja siitä johtuen vietimme illat pääosin tuolla alueella. Illalla oli kiva mennä ulos syömään ja nauttimaan yhdessäolosta.


There they are - my precious.

Siinä ne ovat - mun aarteeni.


Evenings had their own romantic atmosphere. People were up late enjoying the cooler air after the sunset.

Illat olivat omalla tavallaan romanttisen tunnelmallisia. Ihmiset olivat valveilla myöhään nauttien auringonlaskun jälkeen viilenneessä ilmasta.

A kiss in the distance.

Suudelma kaukaisuudessa.
We also saw some beautiful flamenco dancing.

Näimme myös kaunista flamenco tanssia.
I just love all the colors, lights and reflections that you can see after the sunset.

Minä rakastan kaikkia värejä, valoja ja heijastuksia, joita näkee auringonlaskun jälkeen.

4 kommenttia:

Tibs kirjoitti...

Hyviä kuvia! Käväistiin samoilla alueilla toukokuussa.

Sari kirjoitti...

Kiitos Tibs. Ahaa, siis samoilla kujilla ollaan ehkä kuljettu kuin tekin ;-) Benalmadena oli kyllä kivan rauhallinen paikka vähän ylempänä vuorilla, eikä ihan siellä rannan vilinässä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tunnelma näissä kuvissa. Sinua ja noita sinun precious on usein kovasti ikävä :). Just käytiin läpi valokuvia, ja niissä oli tämä neito vähän pienempänä :). Niin, ja mekin (R+M) oltiin vähän pienempiä :).

t. R

Sari kirjoitti...

Kiitos ihanasta kommentista rakas ystävä ;-) Ikävä on teitäkin usein ja monasti muistellaan meidän yhteisiä aikoja siellä kaukana. Harmi, kun ei tänä kesänä nähty. Teillä on ainakin kesää piisannut siellä, kun olen fb:stä seurannut. Täällä Suomessakin on ollut ihmeen kaunista ja lämmintä vielä. Kovasti terveisiä ja pidetään yhteyttä!