2013-06-27

Treasures in our hallwayI haven't posted about our home for quite some time and thought it might be time to share some photos here. These photos are from our hallway where I have done some tiny changes.

I bought an old shoe rack from a local flea market (it was a bargain - only 12 euros) and it used to be in daycare center and it was used as a shoe-mitten-sock rack. I find it very charming pigeonhole and I also like its warm color.

En ole aikoihin postannut täällä mitään meidän kodin sisustamiseen liittyvää ja ajattelin, että nyt on ehkä jo aika laittaa tänne vähän kuvia kodistammekin. Nämä kuvat ovat eteisestämme, missä olen tehnyt pieniä muutoksia.

Ostin vanhan kenkätelineen paikalliselta kirpparilta (se oli huippulöytö - vain 12 euroa) ja se on ollut aikoinaan päiväkodissa, jossa se toimi kenkä-lapas-sukkatelineenä. Minusta se on mitä viehättävin lokerikko ja tykkään myös sen lämpimästä puun sävystä.


This old wooden bear toy is a treasure from my childhood and I'm so glad I found it last weekend from my parents place when visiting them. I got it on the 70s from my godfather who passed away tragically last year and all this makes it even more special to me.

Vanha puinen nalle on oman lapsuuteni lelulaarteita ja olen niin iloinen, kun löysin sen viime viikonloppuna vanhempieni luona kyläillessä. Olen saanut sen 70-luvulla kummisedältäni, joka kuoli vuosi sitten traagisesti ja tuo seikka vielä omalta osaltaan lisää vanhan esineen tunnearvoa.I picked up some flowers from our garden and put them on an old glass jar. I just love using flowers from our garden and from the nature and make simple bouquets in vases and jars.

Poimin pihaltamme muutamia kukkia vanhaan lasipurkkiin. On aivan mahtavaa voida käyttää oman puutarhan ja luonnon kukkia ja tehdä niistä yksinkertaisia kimppuja purkkeihin ja maljakoihin.

Ei kommentteja: