2013-03-02

Polka dot curtains


Keittiömme kaipasi vähän väriä ja niinpä päätin vaihtaa valkoiset verhot värikkäämpiin pilkkuverhoihin. Ne toivat heti kivaa piristystä ruokanurkkaukseen. Ruokapöydän päällä olevat hauskat lasiset astiat löysin vastikään kirpparilta ja näyttävät aivan kermapurkeilta. Tulppaanit ovat aina olleet lempikukkiani ja näin keväisin huomaan ostavani niitä aika usein tuomaan piristystä kotiimme.

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Our kitchen needed some color and so I decided to change our white curtains to more colorful curtains with polka dots. They immediately added some needed color to our kitchen nook. Those glass vases on top of the kitchen table are finds from a local flea market and they look like cream cartons. Tulips have always been my favorite flowers and especially during spring time I find myself buying them quite often to cheer up our home.

Have a nice Sunday!

2 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Ihana väriläiskä! Nykyään näkee sisustuksessa niin paljon pelkkää mustavalkoisuutta, että tämä oli oikein piristävä näky:)

Sari kirjoitti...

Hei Ilona ja kiitos kommentistasi. Juu, mustavalkoista väriä on jonkun verran meilläkin käytetty sisustuksessa, etenkin olohuoneessa ja vanhempien makuuhuoneessa, mutta nyt tuli sellainen olo, että pakko saada lisää VÄRIÄ! Ja siinä samalla vaihdoin sitten olkkariinkin värikkäämmät verhot ja nyt koti muuttui kertaheitolla iloisemmaksi ja joteskin keväisemmäksi ;-)