2013-03-04

MangoMmmmmh, olipa lähimarkettiin tullut tänään aivan ihanan maukkaita mangoja! Mangot ovat lempihedelmiäni passion-hedelmien ohella, mutta harmikseni mangot ovat usein täällä Suomessa vähän karvaita ja sellaisia tikkuisen sitkeitä. Mutta nämä mangot olivat kyllä suussasulavan pehmeitä ja ihanan mehukkaita. Mangot tuovat kivasti makua yksinkertaiseen maustamattomaan jogurttiin. Itse en enää juuri muuta jogurttia ostakaan, sillä maustamaton jogurtti maistuu niin hyvältä, kun siihen lisää vähän marjoja tai hedelmänpaloja makeutta antamaan. Yksinkertainen, mutta hyvä välipala ;-)

Mmmmmh, how delicious mangos they had at the supermarket today! Mangos are my favorite fruits among passion fruits, but here in Finland they're often quiet bitter and hardy. But these mangos were so soft and sweet. Mangos add nice touch to a simple natural yoghurt snack. I myself don't really buy other than natural yoghurt these days, since they taste so yummy when you add some berries or fruit pieces to add some sweetness to the yoghurt. Simple yet delicious snack to have ;-)

2 kommenttia:

Päivi Peltotien päästä kirjoitti...

Herkulliselta näyttää mango!
Itsekin syön aamupalaksi maustamatonta jogurttia banaanin, marjojen ja myslin kera. Mutta pitääkin kokeilla välillä mangoa vaihtelun vuoksi : )

Ihanat verhot ja huisin hauskat lasiset "kermapurkit" tuossa edellisessä postauksessa!

Mukavaa viikon alkua : )

Sari kirjoitti...

Kiitos Päivi kommentistasi. Maustamaton jogurtti on kyllä ihan parasta. Siihen kun ei ole lisätty mitään ylimääräistä makeuttakaan, jota saa jo ihan riittävästi hedelmistä tai marjoistakin ;-)

Tykkään itsekin kovasti noista pallokuosisista verhoista - tuovat sopivasti kaivattua väriä keittiöön. Sitä kun jo kovasti täälläkin suunnassa odotellaan kevään tuloa, vaikka tuo lumisade perhana taas pääsi yllättämään ja teki maisemasta ihan liiankin talvisen. Mutta jospa ne lumet taas pian sulaa...

Nuo lasiset kermapurkin tapaiset purnukat on kyllä tosi hauskat, mutta lasi on todella ohutta, joten koristeina taitavat vain olla. Jollei sitten joskus ihan hentoista kukkaa laittaisi noihin. Mutta kivat ovat tuollaisenaankin koristeena.

Ja oikein mukavaa viikon alkua myös sinulle!