2013-03-20

Cafe Paris


Ehei, nämä eivät ole minun kenkäni... Varhain lauantaiaamuna näimme hotellimme lähellä tällaisen näyn. Mustat avokkaat ja tyhjä Moet-rasia. Joku oli selvästi ollut juhlimassa -  tämä oli jotenkin niin pariisilaista ... ;-)

No no, these are not my shoes... On early Saturday morning we saw this sight close by our hotel. Black pumps and an empty Moet box. Someone had been partying - this was so parisian in some ways... ;-)


Niin pariisilaista ovat myös erilaiset katukahvilat, joissa mekin viihdyimme joka päivä.

So parisian are also various street cafes, where we also enjoyed spending our time everyday.


Kuppi kuumaa teetä ja sitten Pariisi-kirjaa selailemaan - tällä erää etsimme erästä tiettyä hautausmaata, uskokaa tai älkää.

Cup of hot tea and then it was time to browse our Paris book - this time we were looking for a certain cemetary, believe it or not.
Macaronseja, niin monissa eri väreissä ja makuyhdistelmissä. Pariisi on kyllä makeanhimoisten paratiisi, niin paljon siellä on herkkuja tarjolla.

Macarons, in so many colors and flavor combinations. Paris is truly a paradise for all sweet teeth, since there are so many goodies available.
Tämä oli ehkä paras creme brulee, jonka olen koskaan syönyt. Niin pehmeää ja suussasulavaa että...

This was probably the best creme brulee that I have ever eaten. It was so soft and it just melted in our mouths...Pian kääntyi Pariisin päivä iltaan ja illan tullen oli rentouttavaa nauttia vielä drinkeistä läheisessä katukahvilassa.

Soon the day in Paris turned into evening and then it was relaxing to enjoy drinks at a street cafe close by.

2 kommenttia:

Anne-Marie kirjoitti...

Nam..on niin herkullisen näköisiä kuvia!!
Ihana tuo pullo+kengät-kuva!!

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie ja kiitos kommentistasi. Pariisi on täynnä ihania kahviloita ja ravintoloita, joita voisi kuvata vaikka päivätolkulla. Olen pitänyt huisin pitkän tauon blogissani, mutta koetan parantaa tapani nyt kesän aikana. Oikein säikähdin, kun hoksasin, että olet laittanut tämän kommentin jo toukokuussa ja nyt sen vasta täältä bongasin. Hyvää kesää sinulle ja ehkä näemme täällä lähiaikoina. Vinkiksi sinullekin, että bloggaan nyt kesäajan osoitteessa: www.kotiliesi.fi/puutarha/puutarhaelamaa