2013-02-19

Snowmobile tour at Saariselkä - Part I
Huhuu, onko täällä enää ketään? Siis todellakin, nyt en enää edes muista, koska olen viimeksi käynyt täällä blogimaailman puolella ajan kanssa, mutta tätä se kiirus ja kaikenlaisten projektien parissa yhtä aikaa huseeraaminen teettää. Mutta nyt on vähän aikaa hengähtää hiintolomalla ja sain vihdoin viimein aikaiseksi käydä läpi Saariselän kuvia ja tässä on kuvia moottorikelkkaretkeltä, jonka tein erään työpajalla olleen kurssikaverin kanssa. Tämä on osa I kelkkaretkestä, joten kuvia tulee lisää piakkoin.

Matka Saariselälle oli antoisa, vaikkakin se jäi omalta osaltani vähän lyhyeksi loppuviikolle ilmaantuneen työkeikan johdosta. Lyhyemmästä ajasta huolimatta ennätin ihastua Lappiin ja haluan ehdottomasti kokea Lapin taikaa uudemman kerran. Ei voi muuta sanoa kuin että menkää hyvät ihmiset käymään Lapissa talvella!!! Olin aivan häkellyksissäni Lapin luonnosta ja ne revontulet - voi hyvänen aika!

Hello, anybody here? Oh well, I cannot even remember when I was here at the blog world the last time, but this is what happens when you have too many things going on at the same time and your head is spinning like crazy. But now it is time to loosen up a little while we are having this so called ski break here in Finland and I finally managed to go through my Saariselkä photos and here are some photos of my snowmobile trip that we did one day. This is the part I, since there are more photos to come... ;-)

The trip to Saariselkä was an eye opening experience, even though my trip fell short due to a photoshoot I have at the end of the week. Despite the shortened time there I had enough time to fell in love with Lapland and I definitely want to go back there to feel the magic again. Cannot say anything else than go to Lapland during winter season!!! I was so overwhelmed with the nature up there and those northern ligths - OMG!

12 kommenttia:

TiinaK kirjoitti...

Täällä ollaan :)

Voi vitsi mitä kuvia!!!

Sari kirjoitti...

Kiva juttu TiinaK ja kiitos. Lappi on kyllä niin UPEA paikka!!!

Kirsikka kirjoitti...

Oi mitä kuvia! Ihania värejä ja upeita tunnelmia!

Lisay kirjoitti...

Upeita kuvia!!!
En edes muista,milloin olen viimeksi ollut Lapissa....
Joskus jos olisi aikaa lomalla vieda koko perhe sinne joko kesalla tai talvella...

Päivi Peltotien päästä kirjoitti...

Kyllä vaan, täällä ollaan : )
Kerrassaan upeita nämä sinun Lapin-kuvat! Kehtaako edes tunnustaa, mutta en ole siellä koskaan vielä käynyt...

Ps. Olen se Päivi, joka on käynyt aikoinaan samassa koulussa kuin sinä nyt. Nykyiset opet Kikka ja Marko olivat silloin kurssikavereita : ) Tämä "nimimerkkini" on nyt vaan erilainen, kun viimeinkin perustin oman blogin : )

Sari kirjoitti...

Kiitos Kirsikka! Nuo värit ihastuttivat minuakin, en ole missään nähnyt tuollaisia sinisen tai magentaisen punaisen sävyjä ;-)

Sari kirjoitti...

Kiitos Lisay. Minä en ole koskaan käynyt Lapissa talvella ja oli kyllä upea kokemus. Kannattaa kyllä mennä Lappiin, on varmasti hieno kokemus lapsillekin.

Sari kirjoitti...

Kiva juttu Päivi. Ja kiitos, Lappi on kyllä taianomainen paikka ihan kirjaimellisesti. Eka päivä meni huuli pyöreänä ihmetellessä miten puhdasta ja kaunista voi luonto olla.

Marko muuten veti työpajaa ja Saariselälle mentäessä mainitsinkin sinusta ja kyllä hänellä oli selvästi sinusta muistikuva ;-)

Kiva että olet avannut oman blogin. Pitääkin mennä heti kurkkaamaan mitä kivaa sieltä löytyy ;-)

Mukavaa viikon jatkoa!

Tuija N. kirjoitti...

Olen sanaton näistä kuvista! Wau! Ja näitte revontulia, ihanaa. Muistuu mieleeni oma lapinretkeni vuosia sitten; 30 asteen pakkanen, lunta niin p..leesti, yö ja revontulet. Mieletön tunnelma! Mies rämpi filmikameransa kanssa kuvaamaan revontulia keskelle jotain peltoa. Tunnin verran rämpi ja makasi lumihangessa kuvaamassa, umpijäässä tuli takaisin mökille ja huomasi, ettei kamerassa ollut filmiä :) No, ne upeat tulet ovat tallennettu pääkopan filmille.

Sari kirjoitti...

Kiitos Tuija. Kyllä tuo paikkakin veti sanattomaksi, ainakin minut. Välillä tuli sellainen olo, että olemme keskellä satumaata. Siis apua, voin kuvitella sitä ketutuksen määrää, kun eräs on hoksannut, ettei kamerassa ollut filmiä... Äääk! Me nähtiin revontulia vain ekana yönä, mutta oli kyllä upea näky ja etelän ihminen oli kyllä aivan suu auki siitä valoshowsta ;-)

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Totta kirjoitat. Se, joka on kokenut Lapin talvisen upeuden, ei unohda sitä koskaan. Se on aivan toista kuin keväinen, kesäinen ja syksyinen Lappi. Kuvasi hohkasivat kylmyyttä, hienoja otoksia...:)

Sari kirjoitti...

Moi Pitsit sekaisin ja samaa mieltä olen kyllä ;-) Olen nuorena tyttönä käynyt Lapissa syksyllä ja vaikka paikka teki vaikutuksen tuolloinkin, niin talvinen Lappi on jotain aivan muuta. Aivan ihana paikka ja toivon pääseväni samoihin maisemiin uudestaan perheen kanssa.