2013-01-16

Fragile

Olen viime aikoina kuvannut ihan kummallisia asioita. Lumen keskeltä pilkottavat kuivuneet kukan varretkin saavat minut pysähtymään kameroineni. Minusta ne ovat niin hauraita, mutta silti kauniita.

Huomenna suuntaan aamuneljältä kohti Helsinkiä ja sieltä lentokoneella kohti pohjoista. Olen pari päivää Oulussa mieheni seurassa ja lauantaina jatkan kohti Saariselkää, jossa meillä on vuosikurssimme oma valokuvaustyöpaja. Hiukan jännittää, että mitä kaikkea työpaja pitää sisällään, mutta uskon, että se tulee olemaan todella mielenkiintoinen kokemus. Ja Lapin luonto saa varmaan vetämään henkeä, niin upeita kuvia olemme saaneet jo nähdä aiemmilta työpajoilta.

I have photographed such odd things lately. Even bare flower stems in the snow make me stop with my camera. I feel that they look so fragile yet beautiful.

Tomorrow I will go to Helsinki early in the morning and from there I will fly north. I will stay in Oulu for couple of days with my hubby and then continue to Saariselkä on Saturday where we will have Photography workshop with our photography class. I am excited to find out what we will do during the workshop, but I believe that it will be an interesting experience. And I bet that the sceneries in Lapland will take my breath away, since we have seen such gorgeous photographs from previous workshops in the same area.

5 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Hauska kuulla, että sinäkin kuvailet kuivuneita korsia : ) Juuri tänään itsekin näppäilin kuvia pellon reunalla heiluvista heinistä vai mitä lie olivat.

Työpaja on varmasti mielenkiintoinen. Mukava kuulla siitä enemmän, jos ehdit jossain vaiheessa kertoa. Terveisiä vaan sinne opistolle, olen nimittäin käynyt saman koulun noin 15 vuotta sitten : )

Sari kirjoitti...

Hei Päivi ja kiitos kommentistasi. Juu, voisin kyllä laittaa tänne kuvaa ja juttua kuvauspajasta - huomenna starttaa ;-) Ai sinä olet myös käynyt Muurlassa ;-) On kyllä todella sympaattinen ja hyvä opisto. Vähän on jo haikea mieli kun ajattelee, että kohta koulu on käyty loppuun...

Johanna kirjoitti...

Hei, en tiedä harrastatko haasteita ja onko tämä ollenkaan sinulle tarkoitettu juttu, en tiedä lukijamääriäsi mutta minun blogissani elosuoja.blogspot.fi on sinulle haaste... :)

Anonyymi kirjoitti...

thanks for share.

Sari kirjoitti...

Hei Johanna ja kiitos viestistä. En ole ihan hirmuinen haasteisiin osallistuja, mutta käyn kyllä kurkkaamassa haasteen... ;-)

Thanks anonyme for your comment ;-)