2012-08-28

Details from our daughters room
Muutama kuva tyttäremme huoneesta. Kovin on tyttömäistä edelleenkin, on vaaleanpunaista ja tyttömäisiä kuoseja. Meillä on neidin kanssa suunnitteilla tapettien vaihto jossain kohtaa - jotain värikästä ja leikkisää ehkä voisi laittaa. Prinsessakatoksesta on puheltu, että josko joutaisi jo kohta pois, mutta pehmolelut, ne ovat näköjään kestosuosikkeja.

Couple of images from our daughters room. Still quite girly room I would say, some pink color and girly patterns. We are planning to change the wallpapers at some point - something playful and colorful perhaps. We have also talked about the canopy like maybe it's time to put it away soon, but all those plush toys, they still seem to be her absolute favorites.

17 kommenttia:

Anna G kirjoitti...

Onpa kivan ja kotoisen näköinen tytön huone! Minkä ikäinen tyttösi on?
Meillä nuorempi neiti on eskarilainen ja vielä on kovasti pienen tylleröisen kaltainen huone, mutta mikäs siinä, saahan tuo ollakin :) Sulla on kiva blogi! Tervetuloa piipahtamaan minun luonani joskus ;)

Sari kirjoitti...

Hei vaan Anna ja kiitos kommentistasi. Tyttäremme on 8-vuotias ja aloitti juuri toppuluokan. Vielä on pienen neidin kaltainen tämäkin huone, mutta huoneessa on jo pieniä merkkejä siitä, että neiti on kasvamassa pikkunaiseksi... ;-)

Pienellä eskarilaisella kuuluukin olla vielä pienen tylleröisen kaltainen huone, kyllä se ehtii vielä muuttua moneen kertaan.

Ja kiitos kutsusta, minäpä tulenkin käymään vierailulla blogissasi ;-)

Tibs kirjoitti...

Ihana huone hauskoja yksityiskohtia!

ps. Kiinnostaako kurkistaa unkarilaiseen sisustustyyliin??? Blogissani on aiheeseen liittyva giveaway...

Sari kirjoitti...

Hei Tibs ja kiitos kommentistasi. Kyllähän unkarilainen sisustustyylikin kiinnostaa, tulenpa heti visiitille ;-)

Emppu kirjoitti...

Kuanis ja kovin suloinen teidän tytön huone! <3
Voi kuinka söpöt vuodelakanat olet löytänyt! Aivan ihanat! <3
Meillä noita pehmoleluja on kyllä jo niin paljon, että lahjatoiveina täytyy kai jatkossa vähän esittää että jotain muuta kivaa leikkeihin. ;)

Iloista viikkoa Sinulle!

Sari kirjoitti...

Kiitos Emppu. Tuo kukkaruutukuvioitu systeemi on kaksipuoleinen päiväpeitto ja siihen kuuluu myös kaksi tyynyä. Ne on ostettu kirpparilta ja tykätään kyllä kovasti.

Sama juttu täällä pehmojen suhteen, saisi jo pikkuhiljaa piisata ja lahjaksi ei kyllä osteta eikä pyydetä ostamaan ennää yhtään. Mutta kummasti niitä kantautuu mm. kirppareilta tytön mukana kotiin edelleen...

Mukavaa viikon jatkoa myös sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Nättiä. Meillä on 8- ja 10-vuotiaat tytöt joille pehmot on niin rakkaita ettei mitään rajaa.. Tai sen verran on rajaa ettei osteta enää, tai korkeintaan lahjaksi...

Sari kirjoitti...

Hei anonyymi. Sama täällä, pehmoja riittää ja tosiaan, sen verran niitä meillä jo on, ettei niitä hankita enää edes lahjaksi... ;-)

Ja silti niitä kantautuu kotiin... On se kumma... ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Onpas viehättävä huone! Ja hauska sekoitus lasta/kasvavaa nuorta naista :)

Sari kirjoitti...

Kiitos kommentistasi anonyymi. Tyttäremme huone on tosiaan hiukan muuttumassa ja vaikka noita tyttömäisiä juttuja siellä onkin, niin kyllä sieltä tosiaan löytyy jo vähän vihjeitä siitä, että huoneessa asuu kasvava pikkuneiti... ;-)

Kamomilla kirjoitti...

IHANA: Itsellä kaksi poikaa jotka eivät sen kummemmin ole välittäneet siaustuksesta...

Kamomilla kirjoitti...

*sisustuksesta siis- mutta siastukseksi sitä voisikin ehkä kutsua sillä ihan sikalasekaista on välillä ollut! :D

Sari kirjoitti...

Hei Kamomilla ja kiitos kommentistasi. Ja ihan samanlaista "siastusta" se on meilläkin tytön huoneessa, kun pääsevät kunnolla kavereiden kanssa vauhtiin... ;-)

heinis kirjoitti...

Jos nyt mietit Suomessa olo -aikaanne, miltä se on tuntunut? Onko se ollut sellaista kuin ajattelittekin? Onko se tuntunut oikealta? Plussia ja miinuksia? Erinomaisen raikasta alkusyksyä :-)

Sari kirjoitti...

Moi Heinis. Tähän sinun kysymykseesi voisin kirjoittaa vaikka kaksi sivua enkä silti olisi kertonut kaikkea, mitä muutto on tuonut tullessaan, mutta lyhyesti sanoisin näin.

Suomeen muutto oli yhtä iso kulttuurishokki (jollei isompi) kuin täältä lähteminenkin. Ensimmäinen talvi meni kuherruskuukauden tyyliin ja sitten tuli eteen arki.

Jotkut asiat sujuvat täällä paremmin, jotkut taas eivät. Asuminen Suomessa on jossain suhteessa kalliimpaa taas jossain halvempaa. Terveydenhuolto on täällä edullista, mutta jos on terveysasemien varassa, niin hoitoa ei aina välttämättä saa, jos sitä haluaa. Asuntojen lainankorot ovat täällä huippumatalat verrattuna USA:aan, mutta talot maksavat suhteessa enemmän kuin esim. Teksasissa.

Lapset voivat elää täällä vapaammin ja menevät kavereiden kanssa pihamailla kuin aropuput. Se on hieno juttu, kun ei ollut USA:ssa mahdollista ja kaikki kaveritapaamiset olivat playdatien varassa.

Kouluelämä tuo myös haasteensa täällä Suomessa, esim. lomautukset ja muut voivat vaikuttaa tänä vuonna koulunkäyntiin, myös meillä.

Monia monia asioita olemme kohdanneet ja sanotaan, että nyt alkaa pikkuhiljaa tuntumaan, että ollaan kotiuduttu. Mutta silti meissä koko perheessä asustaa seikkailija ja vähän levoton sielu, joten ei sitä koskaan tiedä, mihin elämä vielä meitä vie... ;-)

Jutta kirjoitti...

Kaunis huone, ja pitäähän sen tytöllä tyttömäistä ollakin :) Prinsessakatokselle ei voi koskaan olla liian vanha! Minä olen jo vuosia haaveillut sellaisesta (tosin ilman viirejä ja muita koristeita, pelkkä harso riittää) mutta mies ei suostu ;D

Sari kirjoitti...

Hei Jutta ja kiitos kommentistasi. Juu, tyttömäistä saa olla ja äiti toivoo, että vielä jonnin aikaakin... Mutta mene ja tiedä. Tänään mennään katselemaan pikkuneidin huoneeseen tapetteja, jos löytyisi jotain kivaa. Mutta toisaalta, aiempi liitutauluseinäajatuskin jo jossain kohtaa hylättiin, että ideoita mennään taas hakemaan, se on sitten taas eri asia, toteutuuko ideat... ja jos, niin milloin :-)

Prinsessakatos on minustakin söpö, mutta neiti on alkanut tuumailemaan, että ei ehkä enää hirmusti välitä siitä. Noh, se saa siinä vaiheessa lähteä, jos neiti niin tuumaa. Mutta vielä toistaiseksi roikkuu sängyn päällä.

Sellainen iso parisängyn ylle levitettävä katos olisikin aika romanttinen - koeta vaan saada idea läpi ;-)