2012-06-06

Summer
Luonnonkukkia, aurinkoa, lämpöä ja paljaat varpaat. Ne on kesän parhaita juttuja kaikki.

Flowers from the forest, sun, warmth and bare toes. They're some of the best things of summer.

5 kommenttia:

Ellis kirjoitti...

Ihania kuvia! juuri jokin aika sitten, kun hämärä jo alkoi laskeutua, kävin keräämässä kieloja ja lemmikkejä, jota täällä kasvaa tosi paljon. Nyt tuoksuvat tuossa keittiön pöydällä.

Lisay kirjoitti...

Kuvista oikein huokuu kesainen tunnelma!!!
Noita kieloja tosiaan kaipaa taalla ulkomailla.Haluaisin juuri nyt tuntea nenassani niiden ihanan tuoksun!!!
Ihanaa kesapaivaa sinulle!!!

Sari kirjoitti...

Hei Ellis. Minäkin keräsin nämä kukat eilen hämärän laskeutuessa ja noita lemmikkejä on nyt myös tosi paljon. Viime vuonna lemmikkejä oli pihassamme vain omenapuun ympärillä, mutta nyt ne ovat levinneet useisiin kukkapenkkeihin.

Minä pidän niistä tosi paljon, vaikka esim. äitini mukaan niistä osan voisi kitkeä pois, kun ovat niin kovia leviämään. Mutta meidän pihassa saavat kyllä kasvaa vapaasti kaikkialla, jonne ovat levinneet.

Kiitos Lisay. Minulla oli ihan sama kielojen kaipuu jokunen vuosi sitten ja usein Suomessa kesällä käydessämmekin jäi kielot tuoksuttelematta, kun niiden kukinta oli jo onnellisesti ohi. Oikein ihanaa kesäpäivää myös sinulle sinne kauas.

Anne-Marie kirjoitti...

Ihanaa kun säät taas lämpiävät ja alkaa oikeasti tuntua kesältä <3
ja pojat ovat kuin pienet vasikat,jotka pääsevät kesälaitumille :)

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie. Tällä viikolla lämpimämmät ilmat hellivätkin joka päivä ja kyllä tuo aurinko vaan saa mielenkin kirkkaammaksi ja iloisemmaksi ;-)

Meillä myös pikkuneiti kirmaa ulkona kaiket päivät ja kavereita kyläilee välillä kolme neljäkin kerralla, mutta eipä siinä, mukavaa, että lapsilla on aikaa nyt leikkiä kavereiden kanssa oikein urakalla.

Mukavaa ja aurinkoista viikon jatkoa sinulle!