2012-05-17

Peilejä ja heijastuksia - Mirrors and reflections

Hiljaista on ollut blogissani taasen. Olen tässä hiukan muutenkin tuumaillut, josko blogini muuttaisi piakkoin kokonaan uuteen osoitteeseen. Luulen, että Pink Pioniesien aika on pian ohi ja mielessä on käynyt kieltämättä myös mahdollisesti lopettaa bloggailu kokonaan, sillä tämä vie niin paljon aikaa ja kun tässä olisi niin paljon muutakin puuhattavaa. Mutta katsotaan. Tämä viikko on mennyt siivillä. Alkuviikosta olin valvomassa näyttelyämme muutaman opiskelukaverin kanssa ja tyttären harrasteet pitävät myös äidin kiireisinä. Tällä viikolla on ollut kolmet extra-kuoroharkat ja eilen juhlittiin pikkuneidin 8-vuotissynttäreitä (niistä lisää lähipäivinä). Huomenna matkaan vielä luokan kanssa Helsinkiin ja sitten koulu on omalta osaltani tältä vuodelta ohi. Ensi viikolla suuntaamme nimittäin perheen kanssa pienelle lomalle.

It has been kinda quiet here in my blog again. I have started to think if my blog will change to another address. I think that it may be time to say goodbye to Pink Pionies and have also thought about ending this blogging thing completely, since all this takes so much time and there is so many other things to do too. Will see. This week has gone by with speed. At the beginning of this week I was supervising our exhibition with two friends from our school and our daughters hobbies keep mom busy too. This week she has had three extra choire practises and yesterday we celebrated her 8th birthday (more about that soon). Tomorrow I will travel to Helsinki with our class and then school is over with me this year. Next week is time to relax and go to a little trip with my family.Koulumme valokuvanäyttely Rikalanmäellä (Halikko - Salo) on avoinna sunnuntaihin 20.5.2012 saakka. Avoinna joka päivä klo 12-18. Vapaa pääsy. Lähellä asuvat (ja miksei kauempanakin) tulkaa ihmeessä tutustumaan!

Our school Photo Exhibition at Rikalanmäki (Halikko - Salo) is open till Sunday May 20th. Open every day 12-18. No entrance fees. All you that live close (and also further away) come and see it!Nämä työt päädyin itse laittamaan näyttelyyn. Olen tainnut vilauttaa näitä täällä blogissa aiemminkin. Vähän eri tavalla toteutettuja valokuvia, joissa pääosassa tyttäremme.

I ended up putting these photographs to our exhibition. I may have shown them here in my blog earlier. A bit different kind of photographs, where our daughter is in main role.


Rikalanmäen näyttelytilat ovat todella kauniit.

The exhibition space at Rikalanmäki is beautiful.


Esillä paljon taidokkaasti toteutettua valokuvataidetta sekä upeita sarjakuva- ja maalaustaideteoksia sarjakuvaluokiltamme.

On display are many photographic art pieces made with such talent and also great cartoon art and paintings from our cartoon classes.


Rikalanmäen pihalla voit nähdä myös tämän hurjan pedon.

At the Rikalanmäki yards you may also see this wild beast.


Joka on oikeastaan ihana pihapiirissä asustava kisuli ;-)

Which is actually this lovely cat who lives there ;-)
Näyttelyn valvontapäivämme oli aurinkoinen ja ihanan keväinen. Näyttelyalue sijaitsee muutenkin hyvin kauniilla paikalla, joten tulkaa ihmeessä käymään, aikaa on vielä sunnuntaihin!

The day when we were supervising at the exhibition was so sunny and vernal. The exhibition area is located at very beautirul place so please come and visit, still got time till Sunday!

7 kommenttia:

Tia kirjoitti...

Hui,älä lopeta blogin pitoa kokonaan:-( Postailet,vaikka kerran kaksi viikossa tai silloin kuin kerkeät. :-) Tykkään nimittäin sun blogista paljon.

Tosi kivat kuvat valitsit näyttelyyn!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Toivottavasti et kokonaan kuitenkaan lopeta, vaikka hieman hellittäisit tahtia... blogiasi on niin mukava seurata, ihania kuvia ja kivaa kerrontaa.
Nyt olenkin odotellut koska kerrot muutamalla sanalla/kuvalla Malagan matkastanne :).
Toivottavasti näyttelyssänne käy paljon väkeä, oikein hienolta näyttää!
Aurinkoisia kevätpäiviä toivotellen
jessiina

Anne-Marie kirjoitti...

Samat sanatt,toivottavasti et lopeta!!!!

Jos olisi lyhempi matka niin tulisin katsomaan näyttelyä!

Aurinkoista viikonloppua

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen seurannut anonyyminä blogiasi teidän Amerikan ajoista lähtien. Itse asiassa sinun blogisi on niitä harvoja blogeja, joita seuraan säännöllisesti. Toivon, että jatkat, vaikka vain kerran viikossa. Kyllähän meillä kaikilla perheenäideillä riittää työtä ja aika on välillä tiukilla. Ymmärrän kyllä. Siitä huolimatta toivon, että edelleen jatkat. Blogiasi on ollut ilo seurata.

Riikka kirjoitti...

älä vaan lopeta, on ollut ihanaa ihailla kuviasi ja odotella uusia postauksia :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hienot kuvat olet tehnyt! Saako kysyä miten kuvat on toteutettu? En tiedä kuvankäsittelystä oikeastaan mitään, mutta oletan että jotenkin sen avulla, olisi kiva kuulla lisää...
Mukavaa kesän alkua!
Lissu

Sari kirjoitti...

Hei vaan kaikille ja kiitos teille mieltä lämmittävistä kommenteistanne. Katsotaan nyt, mitä blogin suhten teen. Hiukan on sellainen olo, että Pink Pioniesien aika on ehkä pian ohi ja on aika miettiä jotain uutta. Ajatuksena ehkä keskittyä vielä enemmän valokuvauksen maailmaan, mutta mietinnässä vielä on kaikki tämä.

Kiitos teille ajatuksistanne ja on mukava kuulla, että olette pitäneet blogini ilmeestä ja sisällöstä. Kyllä tämä on minulle itsellekin antanut todella paljon (ja olen saanut tätä kautta tutustua moniin mukaviin ihmisiin), vaikkakin viime ajat ovat olleet täynnä niin monenmoista, että olen joutunut jättämään bloggailut vähän vähemmälle.

Ja Lissun kysymykseen vielä. Kuvat olen ottanut ensin mustavalkofilmille vedostaen ne tuplanegoista. Sen jälkeen olen repronnut ne digille ja teettänyt nuo kanvaasitaulut. Eli kuvankäsittelyä en ole tähän käyttänyt lainkaan, vaan hyvinkin vanhaa pimiötekniikkaa. Voi kuulostaa ehkä vähän monimutkaiselta, mutta lopputulos oli ihan tyydyttävä, vaikka pelkäsinkin, että reproaminen vie kuvista voimaa. Vaan ei niin onneksi tehnytkään, vaan toimi hyvin näinkin ;-)

Mukavaa kesän alkua teille kaikille ja varmasti näemme vielä jatkossakin bloggailumerkeissä, mutta ehkä hiukan eri osoitteeessa jossakin kohtaa... ;-)