2011-12-02

Oma huone osa 2 ja arvonnan voittaja -
My room part 2 and giveaway winner

Vielä muutamia kuvia omasta huoneestani. Todella "syvällisin" iskulausein varustettuna... ;-)

Still some photos of my own room. With all the "meaningful" slogans.. ;-)

Ja pientä sälää riittää. Aina kiinalaisista pikkuesineistä Marilyniin ;-)

And all the small stuff is all around. From chinese little things to Marilyn ;-)


Ja muistoja magneettien muodossa, monesta eri paikasta. Voih, niitä ei voita mikään.

And all the memories in the form of magnets, from different places. Oh, nothing compares to them.

------------------------------------------------

Martha Stewartin kirja-arvontakin on suoritettu. Voittaja on Liinu kommentillaan: Vaikuttaa ihanalta kirjalta! Hyppään mukaan kahdella arvalla... :) ! Onnea! Laitatko vielä yhteystietosi, niin saan palkinnon oikeaan osoitteeseen.

JA HUOM! Uusi arvonta tulossa. Näin joulukuun kunniaksi järjestän vielä leivonta-aiheisen arvonnan, joka paljastuu lähipäivinä.

Martha Stewart giveaway is also over. The winner is Liinu! Congratulations! Could you send me your information so that I can mail the price to right address.

AND NB! There will be new giveaway. Now that Christmas is gettign clower I will have another giveaway that is related to baking. I will reveal it in the next few days.

5 kommenttia:

liinu kirjoitti...

Olipa ihana yllätys, kiitos! Laitan sinulle postia.

Sari kirjoitti...

Ok, hieno juttu. Jään odottamaan yhteydenottoasi ;-)

akissfromthepast kirjoitti...

ai miten kivoja juttuja:) mä tykkään noista kiinalaisista pikkuesineistä :) ja ylläolevan toisen postauksen pakkaskuvat on UPEET! mä tuun sun lukijaks!

Sally kirjoitti...

Siis aivan ihania magneetteja! Täällä kans yks, joka tykkää keräillä niitä käymistään paikoista ;)

Sari kirjoitti...

Hei akissfromthe past ja kiitos kommentistasi ;-) Minäkin pidän noista kiinalaisista pikkuesineistä tosi paljon ja kissaihmisenä nuo minikissat ovat mieleen. Ja kiitos, pakkaskuvia on kiva ottaa ja Suomi se on niin valokuvauksellinen maa, ettei sitä aina edes hoksaa. Kiva, jos saan sinut lukijaksi!

Hei Sally ja kiitos kommentistasi. Magneetit ovat kivoja muistoja ja yllättävän moni niitä tykkää kerätä käymistään paikoista. Tämä taulu on vaan jäänyt auttamatta liian pieneksi, nyt alkaa taas uhkaavasti toi jääkaapin ovi tursuamaan magneetteja. Tykkään lisäksi kerätä kaikkia hauskoja kuvia tai iskulauseita sisältäviä magneetteja, kuten A moment on the lips, forever on the hips jne. Ja eilen magneettisaldo kasvoi taas kahdella, kun ostin Turun työttömien nuorten kojusta joulumarkkinoilta kaksi hauskaa magneettia ;-)