2011-12-10

Jouluikkuna - Christmas window

Kotimme koristuu jouluun pienin askelin ja melko yksinkertaisesti. Eilen laitoimme tyttären kanssa keittiön ikkunoihin jouluiset porot. Hauskoja tarrakoristeita, jotka voi laittaa uudelleen esille taas ensi jouluna ;-)

Our home decorates to Christmas step by step and quite simply. Yesterday me and my daughter put these reindeers to our kitchen windows. Funny sticker decorations, that are reusable and can be used also next Christmas ;-)

Setissä oli kaksi tarraliuskaa, eli kaksi poroa ja muita kauniita pikkutarroja. Ostin tarrat viime vuonna joulunjälkeisestä alennusmyynnistä Jyväskylästä, mutta arvelen, että vastaavia tarrasettejä on tarjolla monissa sisustusliikkeissä.

Joko teillä on koristettu kotia jouluun?

There were two sheets of stickers in these set, so two reindeers and some other pretty small stickers. I bought these stickers last year from after the christmas sale from Jyväskylä, but I think that there are similar sets available in many interior design stores.

Have you already put out some Christmas decorations?

2 kommenttia:

Tuija N. kirjoitti...

Tarttis saada siivottua ensin, jotta koristeet näyttäisivät joltain. Yläkerran jo kertaalleen raivasin, mutta pari pientä pyörremyrskyä on käynyt siellä, jotten uusintaurakka on edessä. Toki kynttilöitä ja kynttelikköjä olen nostellut esiin ja taitaa yhdellä ikkunalaudalla istuskella pari pienti tonttuakin.
Hmm, mistäköhän sisustusliikkeestä noita tarroja löytäisi? Täytyy lähteä etsiskelemään, ovat tosi kivan näköisiä.

Sari kirjoitti...

Moi Tuija N. Siivousta olis tääkin huusholli vailla. Sen verran vaan paniikkia iskee kouluprojektien kanssa, että se nyt taas siirtyy parilla päivää eteenpäin. Mutta viikonloppuna sitten viimeistään on isomman joulusiivouksen aika.

Ostin nuo tarrat jyväskyläläisestä pikkuputiikista Pienikamari ja voisin kuvitella, että niitä olisi joissain pienissä sisustusliikkeisssä tänäkin vuonna tarjolla. Etenkin pääkaupunkiseudulla. Minusta tosi kivannäköisiä tarroja kyllä.