2011-11-23

Mustaa ja valkoista - Black and white

Joulu on joo tulossa ja punainen valtaa kotiamme, mutta kyllä meille silti mahtuu myös muita värejä, kuten mustaa ja valkoista. Tämä sydäntyyny on muuten aivan ihana. Ja tehty vanhalla ryijytekniikalla, työttömien pajalla, jossa järjestettiin myyjäiset pari kuukautta sitten ja jollaisissa kehoitan teitä muitakin käymään. Näiden työttömien ihmisten käsissä syntyy kaikenlaista kaunista.

Christmas is yes coming and colour red is overpowering our home, but we still have room for other colours like black and white. This heart pillow is just lovely. It is made with old tapestry style at the unemployed workshop, where they held a sale of work couple of months ago and where I also advice you to go. These unemployed people know how to make all sorts of pretty things.


Kumma, ettei kissamme ole vielä innostunut repimään noita lankoja ulos tyynystä. No nyt kissamme tekee takuulla selvää tyynystä jo huomenna, kun menin asiasta täällä ääneen mainitsemaan.

It's funny that our cat hasn't pulled one thread out of the pillow. I bet she will do it straigth away tomorrow morning now that I mentioned it here.

Nämä pitsitähdet on myös ostettu samalta pajalta. Todella kauniita ja näitä oli tarjolla monessa eri koossa. Voisipa olla, ettei itselläni riittäisi kärsivällisyys näin tarkkaan näpertelemiseen... Mutta jolla se taito on, niin ihailen!

Mukavaa viikon jatkoa kaikille ja muistakaa piipahtaa myös joulublogissa, linkki sivupalkissa!


These lace stars are also bought from the same workshop. So beautiful and they are available in different sizes. I thind that I wouldn't probably have the patience to do anything this detailed... But who has the skill, I admire her/him!

Have a nice week and remember to stop by at my christmas blog, link at the sidebar!

6 kommenttia:

Anne-Marie kirjoitti...

Kyllä sitä osaa arvostaa sellaisia ketkä osaavat tehdä käsillään niin kaunista,kun itse ei osaa tehdä mitään.

En ole ollut musta-valkoisen ystävä sisustuksessa,mutta eilen näin sen mustavalkoisen taulun (joka muistaakseni sinulla on)paikallisessa sisustuskaupassa ja heti alkoi tehdä sitä mieli...

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie ja sama täällä. Vaikka tykkäänkin näperrellä kaikenlaista pientä, eivät nämäkään sormet taivu läheskään kaikkeen. Näin pienten pitsi-ihanuuksien teko on varmasti yksi niistä asioista ;-)

Minulla tuo mustavalkoisuus taitaa olla vaan vahvistumassa. Mutta jokaisella oma makunsa ja se on vaan hyvä asia. Mutta minua jäi ny vaivaamaan, että mitkä ovat sinun lempivärisi sisustustamisessa, esim. omassa kodissasi?

Anne-Marie kirjoitti...

Uuden kodin myötä lempivärit ovat vaalenemassa..täällä on paljon vaaleaa ja beigeä.Niihin yritän sitten lisätä välillä beigeä,sinistä,vaaleanpunaista ja joulun ajaksi tietysti punaista.Joku ystäväni nauroikin ettei tiedä toista kenellä vaihtuisi vuoden aikana neljät verhot ja tekstiilit...hih.Mutta kaiken kaikkiaan vaalea on vallannut minut ;-)

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie. Meilläkin oli aiemmin hyvin paljon vaaleaa, mutta nyt tuo väripaletti on mennyt vähän uusiksi... ;-) On tullut mm. mustaa ja tällä hetkellä arvatenkin punaista. Meillä pysyy samat verhot läpi vuoden, mutta ajoittain tuntuu, että mitäs jos vaihtaisi jotkut kivat värilliset verhot. Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Missä ne noita myy? Siinä kirjaston takana olevissa tiloissa vaiko muualla? Kiinnostuin. -se kerrostalon takapihalla raparperia kasvattava-

Sari kirjoitti...

Sielläpä juuri ;-) Luulen, että heillä on tulossa myös joulumyyjäiset, jossa ainakin myynnissä noita tähtiä.