2011-11-24

Joulukortit - Christmas cards


Meillä on jo kortteja tuherrettu. Osan teen käsin ja osan tietokoneella omista valokuvista muokaten. Tässä yksi joulukorttimalli, joita saattaa lähteä tänä vuonna matkaan niin sukulaisille ja tuttaville. Kuva on otettu viime vuoden marraskuussa ja ei voi kuin sanoa, että MISSÄ SE LUMI VIIPYY?

Miten on sinun laitasi, joko on kohtapuoliin kortit tehty/hankittu?

Lisää joulukortti-ideoita voit kurkata Kotilieden joulublogistani
, jossa tiedossa myös muutamia ohjeita kortintekoon.


We have already been fudging them cards. With our own little hands and with computer editing photos I have taken. This is one of the cards, which we may send to our relatives and friends. I took this photo a year ago in November and cannot say but WHERE IS THE SNOW?

How about you, have you already made/bought the cards?

You can check more ideas from my Kotiliesi Christmas blog
, where I also share some ideas for Christmas cards.

7 kommenttia:

Ekaterina kirjoitti...

Jäi niin viime tippaan tämän vuotinen joulukortteilu, että apua! Yleensä kuvaan jotain kivaa ja teen niistä kortit. Mutta se tärkein on joulukirje, sitä ihmiset odottavat todella. Jo useamman vuoden on joulukirje tupsahdellut postilaatikosta sukulaisille ja ystäville lähelle ja kauas.
Ihania kortteja olet tehnyt!

Sari kirjoitti...

Hei Ekaterina ja kiitos, kortteja oli kiva näprätä. Onhan sinulla vielä kuitenkin aikaa. Ja tuo joulukirje kuulostaa mukavalta. Itsekin olen joskus saanut joulukirjeitä kaukana Etelä-Amerikassa asuvalta kummitädiltäni. Nykyisin nuo tervehdykset tulevat meille s-postitse, vaikka yhteydenpito onkin harventunut. Mukavaa joulun odotusta sinulle ;-)

Anne-Marie kirjoitti...

Kauniita kortteja tulevat tuttavasi ja sukusi saamaan!
Meillä ollaan tänä vuonna aikaisessa...kortit on askarreltu ja osa vain kirjoiteltu! Eilen ostin jopa merkitkin ja nyt odottavat vain postiin viemistä!

Tuo kirje on kiva tapa..saan kaksi kirjettä joka vuosi amerikkalaiselta ystävältäni ja hänen äidiltään :)
Kiva kun katsovat minun kuuluvan sukuun ;-),mutta olemme olleetystäviä jo pian 28v!!(Hui,miten aika menee..)

Sari kirjoitti...

Kiitos Anne-Marie. Meilläkin ollaan suht aikaisessa, vaikka vielä on monta korttia tekemättä. Nuo valokuvakortit on kyllä kaikkein nopeimpia tehdä, mutta silti on kiva myös näperrellä jotain ;-)

Joulukirje on tosiaan kiva tapa ja niiden välityksellä saa kuulla vähän enemmän toisten kuulumisista.

Mukavaa viikonloppua sinulle!

Tuija N. kirjoitti...

Mulla on korttiprojekti pahasti kesken... ei siis ole vielä edes aloitettu. Pahaa pelkään, että sukulaiset ja tuttavat saavat tänäkin vuonna valokuvakortin, jossa poseeraavat lapset. Mutta, mutta... "aihe" on vielä ihan hakusessa. Eli tämä jää taas ihan viime tinkaan.

Esmeralda kirjoitti...

Kaunis luminen kuva! Voi kun saatais pian lunta.
Mulla on joulukorttihomma aivan hunningolla. Ajatuksen asteella vasta. Olen pahasti jäljessä aiempien vuosien aikataulusta. Kohta tulee kiire... Pitäisi vaan saada yksi kaunis kuura-aamu ja lapset kuvaan. Tai ehkä keksin vielä jotain muuta. :/

Sari kirjoitti...

Moi Tuija N. Jos yhtään lohduttaa, niin on se kesken minullakin. Mutta aiheet on sentäs valittu ja osa korteistakin tehty jo ;-) Tuo ajatus vähän helpottaa.

Moi Esmeralda. Ja kiitos, kauniita olivat maisemt viime vuonna tähän aikaan. Mutta paha mieli vaan meinaa tulla, kun katselin läpi viime vuoden loka-marraskuun kuvia ja tajusin, kuinka ihanan jouluista ja valkeaa tuolloin oli. Nyt kun katson ikkunasta ulos, siellä näkyy vaan harmaata ja viressäni oleva ränni lorottaa sadevettä. Phuh! Mutta jospa sitä lunta vielä saataisiin jossain vaiheessa. Ja mä uskon, että sä keksit vielä ihania joulukorttiaiheita, nyt vaan odottamaan, että tulisi pian kuura-aamuja. Muutamia sellaisia on jo ollutkin.