2011-10-02

Markkinoilla - At a fair

Viikonloppuumme mahtui kaikenlaista kivaa. Ensinnäkin sää oli aivan mahtava, plussaa noin 20 astetta ja aurinko paistoi. Ei ehkä ihan tyypillisin lokakuun alun ilma. Kaupungissamme järjestettiin syysmarkkinat ja sinne suuntasimme perjantaina.

Our weekend was full of all kinds of fun. First of all the weather was great, about 20 celsius plus degrees and sun was shining. Not necessarily the typical October weather. We had a fall time fair in our city and there we went on Friday.

Tähän englantilaista makeaa myyvään kojuun törmäsin jo Turussa aiemmin syksyllä. Tällä kertaa kuitenkin skippasin nuo herkut, sillä niin ihanilta kuin nämä kaikki makeiset näyttävätkin, ne eivät olleet ihan meidän makuumme.

I saw this english goodies selling stand for the first time when in Turku earlier this fall. This time I skipped those goodies, since no matter how yummy they look like, they weren't actually our favorites.

Ongintaa ja narunvetoakin harrastettiin. Markkinoilla oli päivällä kiva tunnelma, mutta illan tullen väki vähän villiintyi ja virkavallallakin piti lehtiotsikoiden mukaan kiirusta :-(

We also did some fishing and string pulling. The atmosphere was nice during the day, but during evening hours the crowd got a bit wild and according to the latest newspaper titles police got quite busy :-(

7 kommenttia:

Anne-Marie kirjoitti...

Teitä on hyvin sää suosinut! ja mukavalta näyttää..varsinkin nuo namit ;-)

Mukavaa lokakuisen viikon alkua!

Sari kirjoitti...

Kiitos Anne-Marie ja mukavaa alkanutta lokakuuta myös sinne suuntaan!

Tuija N. kirjoitti...

Tuo maailmanpyöräkuva (tai mikä pyöritin se nyt onkin), on AIVAN ihana.

La Petite Princesse kirjoitti...

Meillä oli markkinoilla tuo sama brittikoju ja tykkäsin ihan kauheasti :)

Kivaa uutta "verta" niihin kaikkiin vakkareihin :)

Sari kirjoitti...

Moi Tuija N. ja kiitos. Maailmanpyörästä tuli kyllä napsittua muutamakin eri kulmast otettu kuva ja nauroin, et näistähän sais jo kuvasarjan... ;-) Kiva härveli kuvata.

Moikka La Petite Princesse. Mä ihastuin tuohon karkkikojuun Turussa ja ostin monenlaisia karamelleja, mutta harmikseni huomasin, ettei oikein yksikään ostamani karkkimaku ollut meidän mieleen. Ehkä valitsin vääränmakuisia nöömejä, ovat kyllä ihanannäköisiä karkkeja, pitänee joskus kokeilla vähän eri makuja vielä... ;-)

Heluna kirjoitti...

Mulla kävi ihan samallalailla tuon kyseisen kojun kanssa edelliskeväänä (olivat markkinoilla täällä meilläpäin). Olin ihan huumassa uudesta kojusta ja ostettiin myös montaa makua. Ja pettymykseksemme kaikki olivat tosi teollisen makuisia. Samoin rakenne oli outo, jotenkin kuivan jauhoisa. Ei yhtään sellaista kuin fudgen kuuluu olla:)

Tuosta Tallinnan suklaakahvilastakin on samanlaisia kokemuksia. Ekan kerran käytiin siellä vuosia sitten talvella, oli kylmä ilma ja siellä sisällä kynttilänloisteessa oli mahtavan tunnelmallista. Ja ne kaikki kahvit, kakut ja suklaat... aah!

Hauska muuten lueskella näitä sun juttuja nykyään, kun nämä on vähän niinkuin meidän kotiseuduilta:) Tuttuja paikkoja jne.

Terkkuja koko perheelle.

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä Helunan kanssa tosta kojusta. Järkyttävä hinta ja laatu on mitä on. Tiedän (vain) 3 hyvää makua tosta kojusta, ne on juuri sellaisia pehmeitä ja suussa sulavia niinku oletin kaikkien muidenkin olevan.