2011-07-12

Löytö - Find

Kävin tänään töiden jälkeen pikaisesti lähikirpparilla. Melkein jätin menemättä. Mutta kyllä kannatti käydä. Löysin tämän tooosi ison ja tooosi painavan, vanhan täysipuisen kehdon. Juu, maalipinta on aika villi ja värit voimakkaat, mutta tää on just täydellinen meidän neitosen tulevaan leikki/vierasmökkiin. Enkä taida edes koskea tähän, saa olla iloisen värinen ja täyttyä monista monista nallukoista.

I went quickly through a local flea market today after work. Almost decided not to go. But it was worth going. I found this veeery large and oh so heavy, old wooden cradle. Yes, the surface is wildly painted and the colours are strong, but this is just perfect for our daughters play/guest house to be. I don't think I'm even going to touch this, it can look cheery and be filled with many many teddy bears.

7 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Mielettömän ihana!!!! Älä vaan tee sille mitään, on ihana juuri tuollaisena:)

Mirjami kirjoitti...

Ihana väripilkku, mahtava löytö. Onneksi menit kirpparille... ;)
Laitahan siitä tytön vierashuoneesta sitten kuvaa kun ehdit.. T. Willa Wanillan rouva...

J kirjoitti...

Kaunis just tuollaisenaan! Ihanan värikäs ja vähän kulunut maalia sieltä sun täältä :) Kyllä kelpais meidänki neidille :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana löytö ja musta kanssa ihan nätti jo tuollaisenaan :-) T. Sariliini

Tuija N. kirjoitti...

Aivan ihana! Saako kysyä, paljonko jouduit ihanuudesta maksamaan? Mä raahasin meidän tyttöjen "Ruusulaan" (=leikkimökki)pienen hyllyn (mahdollisesti isäni tekemän), joka on mulla ollut aikoinani omissa leikeissäni. 70-luvun värihuumassa hylly on maalattu kirkkaan oranssiksi. Ensin meinasin maalata sen pinkiksi, mutta sitten totesin, että se on oikeastaan kaikessa oranssisuudessaan ihan söpö. Joten maalaamatta jäi, ja nyt muistuttaa mua lapsuudestani ja myös keittiön kaapinovien silloisesta oranssista väristä. Olen varmaan itse silloin lapsena jämämaaleilla maalannut tuon hyllykön "hienoksi" :)

Lisa kirjoitti...

Vau onpa hyvä löytö! Olen samaa mieltä, kehto kannattaa jättää entisenlaisekseen. Siinä on sopivasti ajan patinaa ja vanhanajan meininkiä. Ihanat väriyhdistelmät ja sopii varmasti hyvin uuteen käyttötarkoitukseensa! :)

Sari kirjoitti...

Hei Ilona. Juu, en aio tehdä kehdolle mitään. On just passeli tuollaisenaan. Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

Moi Mirjami. Kyllä kannatti juu mennä kirpparille... :-) Leikkimöksä on vielä ihan vaiheessa, sisätilat kertaalleen maalattu, ulkopuoli vielä ihan kesken. Kuvia tulee kyllä jossain vaiheessa siitäkin.

Hei J. Minä kans tykkäsin kehdosta myös siitäkin syystä, että siinä on noita elämisen merkkejä ja rosoisuutta. Ja joteskin nuo väritkin on aika herkulliset ;-)

Moi Sariliini ja kiitos kommentistasi. Mä kans tykkään kehdosta ihan tuollaisenaan, enkä taida tosiaan koskea siihen lainkaan. Saa mennä tuollaisenaan.

Hei Tuija, saat tietty kysellä. Hinta oli 25 euroa, mielestäni halpa ajateltuna, että kehto on tosi jykevä ja isokokoinen. Silmämääräisesti noin metrin pituinen ja leveyttäkin tosi kivasti. Ihan ehta, vanha kehto, jossa oletan joskus vauvankin nukkuneen.

Tuo sinun oranssi kehtosikin kuulostaa muodikkaasti retrolta ;-) Ja kaiken huippu on se, että se on ollut myös omissa leikeissäsi. Ihana muistokin siis!

Hei Lisa. Ja kiitos, minäkin kyllä ihastuin tähän kehtoon heti. Ihmettelen, että se ylipäätään oli vielä siellä. Hinta kun oli mielestäni ihan kohtuullinen. Kirpparin kassa sanoi tosin minulle, että kehto oli juuri kannettu sisään. Eli ehkä vaan satuin kohdille juuri oikeaan aikaan. Kehdossa on just sellaista hauskaa fiilistä, joka sopii meidän neitokaisen leikkimökkiin tosi kivasti.