2011-06-16

Konserttiin - To the concert

Muistatteko tämän kikkarapään miehen "komistuksen" 80-luvulta? No, minä ainakin muistan. Jon Bongiovi oli yksi lemppareistani bändistä Bon Jovi kaaauaan aikaa sitten omassa nuoruudessani. Silloin pitkät hiukset olivat pojilla/miehen aluilla muotia. Olen muuten ollut huomaavinani, että pitkä tukka on tainnut tulla taas pojilla muotiin. Vai kuvittelenko vain?

Do you still remember this curly haired handsome man from the 80s? Well I do. Jon Bongiovi being one of my teenage favorites from a famous band Bon Jovi, loooong time ago. Back at those times guys used to have long hair. I've noticed that this trend has come back for boys and longer hair seems to be cool again. Or do I just imagine so?

Huomenna menemme ystäviemme kanssa katsomaan Bon Jovia. Tai pitäisikö sanoa enemmänkin fiilistelemään, sillä en enää niin hirmusti kuuntele bändin uusia julkaisuja, vaan enemmänkin niitä vanhoja, 80-90 luvun biisejä. Arvaan, että huomenna voi tulla kummasti nuoruus mieleen ;-)

Tomorrow we will go to Bon Jovi concert with our friends. Or should I say we are going to go to feel the vibes from the 80s, since at least I myself don't so much listen to their new albums, but those older ones from the 80s and 90s. I bet that tomorrow I will get flashbacks from our youth ;-)

Oma suosikkini silloin joskus oli tämä levy. Muistan vieläkin monia levyn kappaleista ulkoa, kuten Livin' on a Prayer, You Give Love a Bad Name ja Wanted Dead or Alive. Oi, toivottavasti noita vanhoja biisejä kuullaan myös huomenna.

Mukavaa viikonloppua!

My own favorite back then at the 80s was this album. I still remember some of the lyrics of this record, like Livin' on a Prayer, You Give Love a Bad Name and Wanted Dead or Alive. Oh, I hope to hear those old songs tomorrow.


Have a nice weekend!

9 kommenttia:

Päm kirjoitti...

Jep suosikkeihini kuului myös :)

Kivaa konserttia ja toivottavasti tosiaan soittavat myös vanhempia.

Kivaa alkavaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa fiilistelyä, eiköhän tuo ole melko monen sen ajan tytön "haavekuva" ollut ☺

mizyéna kirjoitti...

Olipas nostalginen tuo ensimmäinen kuva. Kieltämättä hän kuitenkin tänä päivänä näyttää paremmalta :))

Sari kirjoitti...

Hei Päm, tämä oli sitä softis-osastoa omalla osallani. Ensimmäinen kuulemani biisi Bon Jovilta taisi olla Runaway ja muistan vieläkin sen vähän kömpelön videon, mutta silti se on sellainen tärkeä juttu nuoruudesta.

Taisinpa kuunnella joskus 16-veenä myös Mötiköitä ja Skid Row:takin ;-) Hiukan myöhemmin suosikkejani olivat mm. Megadeth ja Metallica.

Moi Pepi, juu, kivaa fiilistelyä varmasti tiedossa. Ja kyllä se tuo keulakuva Jon oli varmasti monen Suomi-tytönkin haavekuva silloin joskus.

Moi Mizyena. Juu, nostalginen on tuo eka kuva ja minulla taisi itsellä olla vastaava julistekin joskus nuorena oman huoneen seinällä. Mutta onhan tuo Jon toki hiukan miehisemmän näköinen tätä nykyä ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Pitkä tukka on aina muodissa!!! T: eräs pitkätukkarajoitteinen, jonka ihannemies on Alexi Laiho :)

Sally kirjoitti...

Oli varmaan mahtis konsertti! Bon Jovin biisit kuuluvat myös minun nuoruusvuosiini. Pitkätukkaisissa rokkaripojissa vain on sitä jotain...

Leena kirjoitti...

Harmi, etta missasin tämän tilaisuuden (palasin Suomen helteesta viikko sitten). Ymmärsin veljentyttäreltäni, että se lin kaikki lauloivat yhdessä 'Livin' on a Prayer' oli aika mahtavaa ! Nämä NJ:n pojat ovat myös omia suosikkejani ja eivät petä odotuksia.
Hyvää kesää sinulle. Jos kesäkuun alun ilmat ovat mikään enne, Suomi on paras paikka kesällä.
Terveisiä

Sari kirjoitti...

Niin se anonyymi taitaa olla...

Sally, konsertti oli tosi hyvä! Ja sama täällä. Olipa oma poikaystävänikin (lue mieheni) joskus 80-luvulla pitkätukkainen rokkaripoika...

Hei Leena. Mutta eiköhän ne nämä pojat keikkaile sielläkin ison meren takana. Oli kyllä vuosia sitten käymäni Dallasin keikkakin aivan mahtava. Ja kiitos samoin kivaa kesää sinulle. Sateista on ollut taas muutamana päivänä, mutta tänään taas pilkisteli aurinko ;-)

atronii kirjoitti...

Rock-konsertit eivät sovi minun korvilleni, mutta olen kuullut tuota levyä 90-luvun alussa. Suosikkibiisini on I'd die for you. Olen myös kerran kuullut akustisen version Livin' on a prayerista, mutta se on mielestäni enemmän väkisin tehty kuin alkuperäinen, sähköinen versio.