2011-02-13

Kuvia viikonlopulta -
Photos from the weekend

Takana mukava viikonloppu luonnon helmassa. Ystävien kanssa mökkeillen. Ei TV:tä, ei tietokoneita, ei lähinaapureita, vain hiljainen mökki meren rannalla, lautapelejä, nelijalkaisia ystäviä ja hyvää seuraa.

We had a nice weekend close to the nature. At the lake house with our friends. No TV, no computers, no neighbours close by, just a quiet lake house at the sea shore, pets, board games and some good company.

Oli tosi kivaa ulkoilla aurinkoisessa sunnuntaisäässä (vaikkakin oli hiukan kylmähkö päivä). Tämä nelijalkainen ystäväkin nautti, kun sai temmeltää lumessa minkä jaksoi. Pitkä kävelylenkki metsän siimeksissä uuvutti ainoastaan meidän 6-veetämme ja äidillä hiukan nipisteli loppumatkasta pakkanen varpaita, mutta olo on viikonlopun jäljiltä rentoutunut ja iloinen. Kyllä mökkeily on kivaa!

It was so nice to be outdoors on a sunny Sunday (though it was kinda cold) and the four legged friend really enjoyed it also, when being able to run outside as much as he wanted. Long walk only made our 6 year old a bit tired and mom had some frost bites on her toes at the end of our walk, but we're feeling very relaxed and happy after the weekend. Spending time at lake houses is fun!

8 kommenttia:

Suveliina kirjoitti...

Kiva kuulla että olet nauttinut viikonlopustasi ja tosi mukavalta se kuulllostikin. Ihania kuvia! Oikein hyvää ystävänpäivää ja alkavaa viikkoa!

Hanne kirjoitti...

Ihania kuvakollaaseja mökki viikonlopustasi:)
Hyvää ystävänpäivää!

Sari kirjoitti...

Hei Suveliina. Viikonloppu oli rentouttava ja kelitkin niin aurinkoiset, vaikkakin kylmäähän se nyt on! Hyvää ystävänpäivää myös sinulle!

Hei Hanne ja kiitos samoin oikein hyvää ystävänpäivää sinulle!

Anne-Marie kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää ja mukavaa työn aloitusta!

Päivi kirjoitti...

Heippa Sari,

taas ihailen kauniita mökkiviikonlopun kuviasi!
Kollaasit ovat kyllä hienoja :))

Sellainen hassu kysymys, että mikä kuvankäsittely-ohjelma sulla on käytössä ja mitä pidät siitä?
Itselläni hankinta on työa alla ja vaihtoehtoja puntaroin...

Ja Hyvää Ystävänpäivää myös!

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie ja kiitos samoin mukavaa ystävänpäivää sinulle! Työt alkavat keskiviikkona, joten tässä vielä viime hetken käytännön asioita koetan juosta hoitamassa.

Hei Päivi ja kiitos kommentistasi. Ja kiitos, mökillä innostuin kuvaamaan eri tunnelmia ja kyllä tuo luonto ja hiljainen mökkimiljöö vaan saa tarttumaan kameraan useastikin.

Minä käytän PhotoShopia pääasiassa kuvien muokkaukseen, mutta käytän viimeistelyssä myös PhotoScapea, jolla voi sitten tehdä myös kaikkea kivaa extraa kuville, kuten noita kehyksiä yms.

Päivi kirjoitti...

Kiva, kiitos!
En ollut ennen kuullutkaan tuosta PhotoScapesta, mutta näyttää olevan ihan ilmainen ohjelma :o)

Sari kirjoitti...

Moi Päivi. Juu, ilmainen on ;-)