2011-01-19

Puu, kissa ja linnut - A tree, cat and birds

Väkersin tämän hauskan tarrakokonaisuuden joskus loppusyksystä makuuhuoneeseen johtavaan maitolasiseen oveen. Kissaihmisenä kissa-aihe kiinnosti ja nuo kaikki oksat, linnut ja kissan pystyi helposti asettamaan miten itse parhaaksi näki (mukana oli myös ohje, jota saattoi seurata).

Tällainen tästä nyt tuli. Yksi oksa jäi ylimääräiseksi, kun tuota tilaa oli vähän niukasti noissa kahdessa ikkunaruudussa. Tarrakokonaisuudessa oli myös valkoinen tekstiosuus (kaunis runo), joka ei nyt niin kauhean hyvin näy maitolasia vasten. Olisi toiminut paremmin mustana, mutta on se ihan ok tuollaisenaankin. Tämäntyylisiä tarrasettejä on mm. Ebay pullollaan. Voin suositella, ovat helppoja asetella paikoilleen ja tuovat kivasti piristystä monenlaisiin tiloihin.

Huomenna onkin sitten tiedossa jännittävä ja jollakin tapaa hyvinkin "henkilökohtainen" ARVONTA, joten pysykää kuulolla!


I assembled this sticker set to the milk glass door that leads to our bedroom. Being a cat person I was interested of cats as a theme and all those parts were separate and you could easily put them where ever you wanted (the set also included easy to follow instructions).

And this is how it looks. One branch was left extra, since the space was a bit limited. The sticker set had also a text part (beautiful poem) written in white, which doesn't show very well against the milk glass. It would have worked a little bit better in black, but it's okay in this color as well. This kind of sticker sets are available e.g. in Ebay. I recommend, they are easy to assemble and bring cheery atmosphere to any space.

Tomorrow I'll throw an exciting and in a way very "personal" GIVE-AWAY, so stay tuned!

16 kommenttia:

J kirjoitti...

Hih, otsikosta aattelin et nyt teijän kisu on menny puuhun jahtaamaan lintuja :)

Tosi nätti seinäkoriste! Ja piti vielä sanoa tuosta uudesta lampusta, wautsi että on hieno ja juuri oikean kokoinen tuo pienempi. Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

Esmeralda kirjoitti...

Tuohan on tosi kiva! Itsekin kissaihmisenä pitäisin omassakin kodissa. :)
Ja teidän Lumi on tosi söpö. Meillä on mietitty, että otettaisko meidän kissapojalle kaveria, jos otettaisimme, haluaisin valkoisen kissaneidin! ;)

Iloista päivänjatkoa!

Marielisa kirjoitti...

Kaunis tarrakokonaisuus - ja kivan paikan olet sille keksinyt! :)

Unknown kirjoitti...

Haa. Ajattelin seuraavaksi postailla seinätarra-aiheesta, ja miettiä vähän tapetti vai tarra asiaa. Sinulla on ainakin kiva seinätarraversio, ja sopii oikein hyvin teille.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo kissa-lintu on loistava, voi oikein kuvitella kuinka siinä toista ihmetellään -tuskin ihan noin rauhanomaista todellisuudessa :D

Muutapa muuten koneesi asetukset täkäläiseen aikaan, nyt näyutti päivitys, että olet sen tehnyt 23 tuntia sitten, eli ei ilmesty oikeaan kohtaan tuonne blogilistalle.
Meinaa välillä jäädä lukematta tämän vuoksi!!

Anonyymi kirjoitti...

Taalla yksi kissaihminen tykkaa myos!

Jaana

Sari kirjoitti...

Hei J. No ei sentään, vaikka kyllähän tuo meidän kissa mieluusti ulos menisi lintuja jahtaamaan. Mutta on ihan sisäkissa. Ikean lamppu on edullinen ja kivannäköinen. Puhdistuspuoli voi olla vähän kinkkinen, vaan eiköhän siihenkin keinot keksitä. Mukavaa loppuviikkoa myös sinulle! Ja käy ihmeessä kurkkaamassa arvonta huomenna ;-)

Hei Esmeralda. Toi tarrasysteemi on kyllä ihan kissaihmisten juttu :-) Suosittelen maatiaiskissaa, vaikkakin meidän kissaneiti saa välillä pieniä hepulikohtauksia, on yleensä ottaen tosi kiltti.

Hei Marielisa ja kiitos, tuo makkarin ovi kaipasi kohennusta ja tuo kissatarrasysteemi on minusta just sopivasti iloinen ja ehkä vähän lapsekaskin, vaan ei se kai haittaa...?

Hei Anne. Ahaa, pitääpä käydä kurkkaamassa blogissasi. Itse asiassa nyt tajusin, että olenkohan muuten tullut siellä käyneeksikään? Heti sinne...

Moi Pepi. Todellisuudessa kissa jahtaisi lintua ja lintu syöksyilisi ihan tarjoituksella kissan nenän edestä, näin ainakin monena kesänä äitini kissoille on käynyt. No, nyt nuo kissat ovat jo sellaisilla metsästysmailla, ettei tarvitse paljoa lintujen perässä juosta.

Hyvä huomio tuo asetusten muutto, kävinpä sen jo tekemässä. Ei ole tullut mieleenkään tuollainen, kiitos taas neuvosta!

Hei Jaana, juu, kyllä tämä on takuulla sellainen kissaihmisten lempparijuttu!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana juttu tuossa ovessa!

t. R

Sari kirjoitti...

Kiitos R :-)

Anne-Marie kirjoitti...

Ihana tuo ovitarra!
Tarroja on niin paljon ihania,mutta taitaa olla nyt kiintiö täynnä...tai sopivat paikat ;-

Äsken virittelin boordin nuorimman huoneeseen.Ebaysta löytyi aivan ihana tähtiaiheinen boordi ja pieni mies oli niin iloinen :)

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie. Joo, tarroja kyllä piisaa. Eikä tämäkään ole kodissamme ainoa sellainen. Minä tykästyn aina kaikenlaisiin kuviin, niitä tekstitarroja meillä ei ole kuin yksi.

Tuo boordi kuulostaa kivalta. Minusta alkaa tuntumaan, että sinun pitäisi kyllä alkaa kirjoittamaan blogia :-) Olisi kiva käydä katsomassa, miltä esim. tuo boordi näyttää. Mukavaa viikon jatkoa!

Ja muista käydä kurkkaamassa huominen arvonta. Ja kaikki muut täällä piipahtaneet myös!!!!

Anne-Marie kirjoitti...

Mistähän löytäsi aikaa ;-)
ja olisikohan tarpeeksi asiaakaan..
Neljä lasta ja kolmevuorotyö vievät enimmät mehut ja sitten nautin lukemalla näitä kauniita blogeja...mutta pistetään korvan taakse hautumaan ;-)

Sari kirjoitti...

Moi Anne-Marie. No joo, kuulostaa kyllä hiukan siltä, ettei sulla ehkä hirveesti ole aikaa bloggailuun. Itsekin tein kolme vuotta töitä kolmessa vuorossa ja vaikkei siinä vaiheessa ollut vielä lasta, niin silti tuntui, ettei ollut aikaa mihinkään, edes harrastuksiin... Enkä ole edes tiennyt, että sulla on neljä lasta! Teillä on varmasti kiirusta jo lasten kanssa. Minkäikäisiä lapsesi ovat? Tyttöjä/poikia vaiko sekä että?

Anne-Marie kirjoitti...

Vanhin tyttö 17v ja sit pojat 15,11 ja 5.Eli murrosiästä uhmaan löytyy ;-)
Ja koska työ on vaihtuvaa kolmevuorotyötä ei voi harrastaa sellaisia mitkä tapahtuu tiettyyn aikaan tietyssä paikassa..siksi lukeminen ,elokuvat ja ulkoilu olleet aina lemppareita.
Oletko katsonut Crazy heart-elokuvan?Katsoin tänään ja siinä oli ihania maisemia Jenkeistä ;-)

Sari kirjoitti...

Moi, no joo, sinullahan on osa lapsista jo tosi isoja. Mulla oli kans aikoinaan sellainen 3-vuorotyö, et mentiin aina kolmen päivän vuoroissa. Ei siis voinut harrastaa yhtikäs mitään. Noh, nyt on ongelma se, ettei ole sitä työtä. Mutta toivon keksiväni jotain, vaikka sitten jotain omaa juttua, jos ei muuta ala irtoamaan. Pieni paikkakunta, niin tällaista tämä nyt sitten on...


Olen katsonut Crazy Heartin USA:ssa asuessani ja annoin sille 5tähteä. Oletkohan koskaan käynyt leffablogissani, leffataivas.blogspot.com? Se on ollut muuton vuoksi pitkällä tauolla, mutta olen vähän ajatellut herätellä sitä henkiin, kun nyt on ollut taas aikaa katsella noita elokuviakin vähän enempi, kun alkaa tämä elämä tasaantumaan uudessa kodissa.

Anonyymi kirjoitti...

Jaa tilaisikohan sitä itekin uuden kämpän seinälle vähän piristystä :) Nää näyttäisi ainakin kivoilta: http://designskins.fi/