2010-12-11

Sitä sun tätä - This and that

Viikonloppu, yleensä se paras aika viikostamme. Vaan tänään on jotenkin väsynyt olo. Ja mä huomaan taas istuvani netissä, vaikka olisi kai tässä pian jo ruvettava siivoamaankin ja ruokakauppaankin pitäisi kipaista. Noh, mä lupaan tarttuvani luuttuun ihan pian ja sen jälkeen käväisen hakemassa sen puuttuvan maitopurkin.

Weekend, usually the best part of our week. But today I feel a bit tired. And I find myself sitting by the computer, even though I should actually start cleaning and go grocery shopping. Well, I will do that next.

Tässä on se paikka, jossa yleensä naputtelen tietokoneella. Minulla olisi kyllä oma pöytäkone yläkerran työhuoneessa, vaan se nyt on vaan jäänyt edelleenkin asentamatta ja tässä sitten surfailen, ruokailutilassa, välillä ikkunasta ulos katsellen. Oikeastaan ihan kivan valoisa ja viihtyisä piste bloggailulle, tosin keittiön pöytään kasaantuu usein vähän turhaan kaikenlaista paperisilppua, lehtiä yms. Ja minulla on tottakai aina oma assistentti touhujani seuraamassa ;-)

Here is the place where I usually spend my time while using the computer. I have my own office room upstairs with my own table computer, but well, it is still not assembled and here I usually do my surfing, at the dining room table, looking out at the window while doing so. It's not actually bad place to do so, except the fact that the table top is often piled up with all sorts of papers, magazines etc. And of course I have my personal assistant to help me out ;-)

Nämä posliiniset lumiukot meinasin jo laittaa eteenpäin, vaan sitten ne päätyivätkin keittiön pöydälle asustamaan. Mun hyasintit ei muuten meinaa ottaa kasvaakseen. Vieläkin ovat tässä pisteessä ja kohta on jo joulu. Taidan joutua turvautumaan kaupan sellaisiin, jos muutosta ei pian tapahdu.

These porcelain snowmen were almost doomed to go away, but then they ended up living on our dining table. My hyasinths are still in this condition. I guess I may have to buy them from a local nursery if there is no change.

Tänään meillä tytöillä on ollut ihan aavistuksen mieli maassa, vaikkei kyse nyt ole mistään järisyttävästä. Tässä neiti hyvästelee (isin tyttö kun on) itku silmässä autolla kotipihalta peruuttelevaa isiä, joka on jo pian matkalla kohti Kiinaa. Isän työmatka sitten toteutui kaikista lakkoiluista huolimatta (salaa taisin toivoa, että matka olisi jouduttu siirtämään joulun jälkeen, vaan eipä tässä, isin on pakko mennä). Isi tulee takaisin muutamaa päivää ennen jouluaattoa, joten ensi viikko pärjäillään pitkälti kolmistaan pikkuneidin ja Lumi-kissan kanssa. Onneksi isovanhemmat tulevat jo ensi viikolla visiitille ja loppuviikosta me puolestaan lähdemme mummilaan kyläilemään.

Mukavaa viikonloppua sinulle täältä lumisateisesta Varsinais-Suomesta!

Today we girls were feeling a bit down, even though the reason is not earth moving. Here our daughter is waving goodbye to her dad with tears in her eyes (being a daddy's girl she is). Daddy is soon on the airplane and on his way to China. Daddy will be back home just before Christmas, so we will have looong time to wait. But luckily my parents will come here next week and at the end of next week we will probably go and pay them a little visit.

I wish you a nice weekend from snowy Finland!

9 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Terkkuja sinullekin täältä pakkasaurinkoisesta Oulusta.

Joulunne näyttää suloisen valkoiselta. Ja Lumi on niin ihana, jo hieman aikuisemman näköinen, ei ihan vauveli siis enää.

Sari kirjoitti...

Moi Sooloilija ja terkut sinnekin suuntaan. Joo, täällä on tosi lumista ja lisää vaan tupruttaa.

Lumi on kasvanut hurjaa vauhtia ja on nyt tuollainen pehmeän valkoinen, seurankipeä kissaneiti. Vaan ei, kyl mun nyt ihan tosissaan pitää lähteä hetkeksi tästä koneelta ja ruveta imuroimaan. Viikonloppuja!

Anne-Marie kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua ja rauhallista viikkoa sinne naisporukalle ;-)

Lunta on tosiaankin tullut ihan riittävästi tännekin Itään,mutta sielläpäin taitaa olla nyt enemmän!

Kaunista joulun odotusta!

Anne kirjoitti...

Hyvää viikonloppua myös sinne!

Kaupoilla näytti tänään olevan vähän muitakin : ) Ainakin Porvoon vanha kaupunki oli mustanaan ihmisiä.

Mari kirjoitti...

Hyvää viikonloppua!

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Oikein hyvää viikonloppua sinnekkin :) Hauskat, viluisen näköiset lumiukkelit!

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie. Kiitos, ensi viikko voi mennä välillä vähän madellen, mutta eiköhän me tytöt pärjätä ihan hyvin. Lunta riittää täällä suuntaa, tosin mies soitteli pari tuntia sitten, että pääkaupunkiseudulla tilanne on vieläkin kaoottisempi ja hän näki mm. monta kolaria ajellessaan kohti lentokenttää :-(

Hei Mari ja kiitos samoin sinulle! Täällä juuri laittelin tulia takkaan ja koetamme saada tytön kanssa ajan kulumaan ilman isää. Eiköhän tämä tästä.

Moi Heidi ja kiitos. Joo, noi palelevat lumiukkelit alkoivatkin lopulta näyttämään aika veikeiltä, vaikka olin jo niistä luopumassa.

Tuija N. kirjoitti...

Heips täältä pääkaupunkiseudulta!

Täällä on tosiaan lunta vaikka muille jakaa, lauantaina tuli taas lisää. Kunto kasvaa, kun joutuu jatkuvasti olemaan kolan takana (tosin siinä kasvaa myös ruokahalu).

Ihania asetelmia sulla taas esillä.

Kumpi sulla on assistenttina, tyttö vai kisu? Vaiko molemmat?

Terv. Tuija

PS. Laitatko uuden osoitteesi mulle vaikka sähköpostilla, niin saan laittaa joulukorttia tulemaan :)

Sari kirjoitti...

Moi Tuija. Uutiskuvista olen minäkin ihastellut pääkaupunkiseudun lumen määrää. Tosin ne kinoksiin hautautuneet autot ovat aika mielenkiintoinen näky. Koska mahtavat ihmiset ne kaivaa sieltä käyttöönsä, ennenkuin kaupunki niitä rupeaa omin neuvoin siirtelemään, kuten uutisissa uhiteltin.

Assistenttina toimivat molemmat, mutta tuossa tilanteessa ja päiväsaikaan kissa yleensä. Näkyy pikkiriikkisen tuossa pöytäkuvassakin, nuuskimassa jossain kuvan keskikohdalla.

Mä olen hiukan epävarma, et onks mulla sun viimoisin sähköpostiosoitteesi, mutta katsotaan. On nimittäin mulla jo menneet Tuijat sekaisin erään toisen samannimisen suhteen. Mutta koetan saada sulle oikeaan osoitteeseen laitettuu s-postia.