2010-12-29

Ostoslistaa - Shopping list

Mies lähtee uuden vuoden jälkeen työmatkalle Yhdysvaltoihin. Olen tässä tuhrannut hänelle ostoslistaa.

Tyttäremme mielestä jopa hammastahna maistuu siellä paremmalta (sitäkin on siis ostoslistalla).

---------------------------------------

My husband is going for a business trip to U.S. after the New Years. I have tried to make a shopping list for him already.

My daughter thinks that even the toothpaste tastes better there
(so toothpaste is already added to the shopping list).

Kirjoitin jo hänelle ostoslistaa tuttuihin askartelukauppoihinkin, kunnes totesin, että ei nyt sentään. En minä nyt yksinkertaisesti voi olettaa, että mieheni lähtee minun hinkuamieni nippeleiden perässä vielä askartelukauppaankiin.

Niinpä tilasin ne itse. Netistä, miehen Yhdysvalloissa sijaitsevalle, entiselle työpaikalle toimitettuna. Ei sitten tarvitse miesparan muuta kuin ottaa laatikko käteensä ja tuoda kotiin.

Nuo ylläolevat ja monet muut ihanuudet sieltä lähtivät tilaukseen. Maltan tuskin odottaa...

Saattaapa olla, että muutama setti päätyy jossain vaiheessa tännekin arvontaan.

Teidänkin iloksenne ;-)

--------------------------------

I already wrote him a shopping list about all the craft items I also wanted him to buy until I realized that c'moon, am I really expecting him to go to the craft store to find the things I want. No way!

So I ordered them myself. They are shipped to his workplace in U.S. So now he just picks up the package and brings it to me. So handy, so easy.

Those things in the picture are among the things I ordered. I can hardly wait...

Might be that some of them also end up here for a little give away.

For your enjoyment also ;-)

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kivasta blogistasi, seurailen päivityksiäsi säännöllisesti.
Tuo valkoisten kuvien sarja blogisi "headerissa" on tosi kaunis :).
Mikä mahtaa olla se kauppa josta nuo askartelu-ihanuudet tilasit, toimittavatko Suomeen saakka...?
Terkuin
Riia

Tuija N. kirjoitti...

Niin, eipä kait sitä edes voi kovin hirveästi mukanaan tänne raahatakaan, kun verorajakin Euroopan ulkopuolelta on 450 euroa tai jotain sinne päin - älyttömän vähän kuitenkin.
Hei, ilmoittele ehdittekö kyläilemään. Mä laitan puhelinnumeroni sulle meilillä.

Sari kirjoitti...

Hei Riia. Ja kiitos kommentistasi. Kiva aina saada uusia lukijoita ;-)
Nämä jutskat on tilattu askarteluketjusta nimeltään Jo-Ann, en tiedä, toimittavatko lähetyksiä Suomeen tai Eurooppaan. Ei ole edes tullut mieleeni tuollainen. Mutta kannattaa tutustua, ehkä heidän sivuiltaan löytyy lisätietoa.

Moi Tuija. No joo, eipä sieltä kummia määriä voi tavaraa tuoda, kun laukkumääräkin on nykyään niin rajoitettu. Mutta onneksi hinnat ovat alhaiset, että kyllä sitä nyt aina jotain voi tuoda... ;-)

Meidän uuden vuoden suunnitelmat meni ihan plörinäksi siltä osin, että ois päästy Kirkkonummelle kyläilemään ja siinä sivussa teille kahvittelemaan :-( Mä laitan sulle vaikka FB:n kautta viestii, toivottavasti voitais kuiteskin treffailla lähiaikoina. Olis kiva vaihtaa kuulumisia!

Purnau kirjoitti...

Luvattu maa... :) Äitini tilaa usein sieltä tuttujen mukana buranaa! Nätti ja kiva blogi muuten :)

Hipsu kirjoitti...

Oi mitä ihanaa mittanauhanauhaa olet tilannut :) Tahtois kans. Tahtois tahtois. Tahtois tosi paljon.

Sari kirjoitti...

Hei Purnau ja kiitos kommentistasi. Kiva nähdä taas ihan uusi kasvo täällä ;-) Sellainenhan se on, luvattu maa. Monta plussaa, mutta myös monta miinusta. Niinkuin varmaan monessa muussakin maassa.

Hei Hipsu ja kiitos sinullekin kommentistasi! Joo, toi nauha oli aika vinkeää. Katsotaan, josko sitä päätyisi tänne arvontaan jossain vaiheessa. Nyt en muista, monta pakettia sitä ostin. Mutta katsotaan... ;-)

Anne-Marie kirjoitti...

Onpas kivoja askartelujuttuja!Saamme varmaan nähdä täällä mitä niistä sinun käsissäsi syntyy :)

Minä haluaisin teetä Irlannista (niin kuin sitä ei täältä saisi ..heh),mutta kun ihastuu johonkin sitä vaan haluaisi lisää :)

CosyCottage kirjoitti...

Oi kuin ihania! Voi kun täälläkin askartelukaupoissa ois vähän kivempia juttuja! Ne tahtoo olla niitä "niin nähtyjä", että ei hirveesti himoa herätä : (. Hätä keinot keksii, tuohan olikin hyvä idea tilata, helppoa miehellesikin noutaa vain laatikko kainaloon ; )! Iloista loppuvuotta ja onnea uuteen vuoteen!

Terhi kirjoitti...

Oi, olisipa ihana päästä Amerikan askartelukauppoja tyhjentämään! :)

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie. Kunhan nyt saan nuo kaikki tilpehöörit itselleni, niin sitten varmaan jossain vaiheessa jotain täälläkin näkyy. Ja ehkä jotain laitan sinullekin tulemaan, jos sinä olit taas sinne kaupoillekin eksynyt ;-)

Irlantilainen tee, se kuulostaa kyllä hyvältä. Sain joskus korealaiselta ystävältäni mustaa, ihan aitoa sikäläistä teetä, enkä kyllä ole mistään niin hyvää saanut. Siis teekin voi kyllä koukuttaa!

Moi CosyCottage. Tiiätkö, mulle tuli tosiaan sellainen olo, että nyt on tilattava, ettei jää ostamatta. En osaa joteskin nähdä miestäni jossain askartelukaupassa sitten millään. Hermothan siinä miesparalta menis... ;-)

Suomessakin on kivoja juttuja askartelukaupoissa, mutta joo, valikoimat kyllä toistavat usein itseään. USA:ssa taas valikoima on niin laaja, että valinnanvaikeus iskee ja sitten ei oikein osaa mitään ostaa. Mukavaa uuden vuoden vaihdetta myös sinulle!

Hei Terhi. Älä muuta sano. Kyllä minäkin mieluusti olisin itse mennyt askartelukauppoja kiertämään. Niitä kun oli meidänkin entisen kodin lähettyvillä kolme suurta ihanuutta, joissa saattoi helposti kuluttaa tunnin jos toisenkin pähkäilemällä, että otanko tän vai tän vai ehkä sittenkin tän. Siis ei ole helppoa sekään, jos valikoimaa on liikaa.