2010-10-28

Tämä on se syy - This is the reason

... ettei minusta ole vähään aikaan kuulunut juurikaan mitään. Muuttokonttimme ajoi pihaan pari päivää sitten ja siitä lähtien meno on ollut sen mukaista. Laatikkoa ympäriinsä, huonekalua hukassa, yksi astia täällä ja toinen siellä. Sen siitä saa, kun muuttofirma unohtaa tulla ajoissa pakkaamaan ja koettavat sitten kahdeksan hengen voimin hoitaa koko muuton vajaassa päivässä (USA:n päässä). Kontti on täynnä eriskummallisen muotoisia ja näköisiä paketteja, joista muutamiin ei ole edes ennätetty sisältöä kirjoittaa.

... that I haven't really been around here for a while. Our container drove to our front yard couple of days ago and from that moment it has been a hassle. Boxes everywhere, furnitures missing, one dish there and one dish here. That is what happens when the moving company forgets to come to your house in time to pack things to the container (in U.S.) and then eight people try to handle all that in one day. Our container was full of oddly shaped and looking boxes, in which they didn't even have time to write what the have inside.

Mutta tyttäremme näkee hyvää kaikessa. Hän sanoi, että tuntuu ihan joululta avata kaikkia noita kontissa piileskelleitä laatikoita. Kolmensadan paketin jälkeen minäkin toivoisin, että tuntuisi joululta... ;-)

But our daughter sees good in everything. She said that it feels like Christmas to open all these boxes hidden inside the container. Okay, after opening around three hundred boxes I wish I felt the same... ;-)

10 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Onhan tuossa urakkaa! Vähintäänkin tytärtäsi mukaillen pikku joulusta kysymys : )

Anonyymi kirjoitti...

Vau! Tsemppia! Iso kontti, onko autotkin siella? Tyttarellas kiva asenne. Tuliko kaikki ehjana perille?
CalGirl

Monica kirjoitti...

Kiva,että saitte kontin ja tavarat suomeen! Me muutettiin Losista elokuun lopussa, ajeltiin Nykin kautta ja auto vietiin rahdattavaksi syyskuun alkupuolella. Auto ei ilmeisesti vieläkään ole edes lähtenyt ja täällä kuumeisesti odotellaan sekä sitä autoa, että sisältöä. Toivottavasti tulevat joskus, eikä kamppeita ole myyty venäläiselle mafialle..

Purkuintoa!

Anne-Marie kirjoitti...

No teillä riittää tehtävää! Mutta ei kai se ihme ole jos konttiin on pakattu kymmenen vuotta elämää ;-)

Muistakaa levätäkin välillä!

Monica kirjoitti...

Pakko oli vielä tulla katsomaan edellisiä postauksia, lähtikö teidän auto tosiaan matkaan heinäkuun lopulla? Luin, että teillekin 30-45 päivää oli luvattu auton kuljetukselle aikaa?
Meillä tarjouksessa mainittiin samainen aika, mutta viimeisten tietojen mukaan auto ei ole vielä edes lähtenyt (jätetty satamaan syyskuun puolivälissä) ja nyt ei saada ko. firmasta mitään vastauksia. Saako kysyä mitä kautta teidän auto tuli ja millä firmalla?

Sari kirjoitti...

Hei Anne. Joo-o, vähintäänkin pikkujoulusta kyse ;-) Nyt alkaa kuiteskin jo näyttämään varsin hyvältä. Laatikkomäärä vaan alussa säikäytti, mutta kun niitä rupesi availemaan, huomasimme syyn. Useissa laatikoissa muutama tavara ja paperia aivan tolkuttomat määrät. Mutta pysyivätpähän tavarat ehjinä, vain kaksi jutskaa rikki koko kontissa.

Hei CalGirl. Ja kiitos, nyt alkaa jo homma olemaan hanskassa. Kyllä tuo iso kontti oli huonekaluja ja tavaraa täynnä. Autot tulivat erikseen. Tytär on ollut yhtä hymyä, kun on odottanut lelujaan ja monia rakkaita tavaroita jo monta kuukautta. Ja täytyy kyllä antaa iso kiitos muuttofirmalle, joka oli kiireestä huolimatta osannut pakata tavarat tosi hyvin. Tosin paperisilppua on talossamme viljelty nyt ihan urakalla. Sitä on yksi lavallinen, jonka muuttofirma onneksi sitten korjaa ja lajittelee eteenpäin lauantaina. Kaikki tavarat ja huonekalut olivat ehjiä. Tai no, pari pientä esinettä oli hajonnut, mutta niissäkin joku pieni lommo tms. Ei mitään suurempaa.

Hei Monica. Meillä autot tulivat jo tosiaan joku aika sitten. Jo lähtiessä saimme melko tarkat päivämäärät siitä, koska ovat Suomessa.

Vastailen vielä tuohon toiseen kysymykseesi, että käytimme suomalaista Houstonissa pääpaikkaansa pitävää firmaa, Hal-Mar Inc:iä, jossa omistaja suomalainen. Samaa firmaa on käyttänyt moni tuttavammekin ja pääosin kaikilla on mennyt kuljetukset hyvin ja aikataulun mukaisesti. Kannattaa kyllä ruveta kuulostelemaan, mikä on tilanne autonne suhteen. Tuo on tietenkin hiukan outoa, jos ette tavoita firmasta ketään. Mutta jospa asia jo pian selviäisi ja autonne jo pian lähtisi matkaan kohti Suomea!

Hei Anne-Marie. Juuri näin, tuossa kontissa oli käärittynä kymmenen vuotta elämästämme ;-) Nukkua on koitettu, vaikkei ehkä maltettu. On niin kiva laittaa tätä uutta kotiakin, kun tänne nyt vihdoin pääsimme muuttamaan. Ja nyt alkaa jo pikkuhiljaa näyttämään oikein kodikkaalta.

Tuija N. kirjoitti...

Hih, olisitte säästäneet purkamisen jouluaattoon, niin ei olisi tarvinnut hankkia uusia joululahjoja ollenkaan :)

Sari kirjoitti...

Moi Tuija. No joo, siinä ois voinut olla ideaa ;-)

Anonyymi kirjoitti...

If you experience some emotional or physical problems in your
life it can soon be seen in the condition of your hair, using natural
and organic products aids in the recovery of your hair.
s Therapy Treatment line, which is a lightweight replenishing treatment that protects and maintains hair
condition. Both brands are popular in known hair salons and spas.


Here is my homepage :: hair products

Anonyymi kirjoitti...

Hi! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new project in a community in the same niche.

Your blog provided us beneficial information to work on.

You have done a extraordinary job!

My page: click here