2010-08-02

Mökillä - At the lake house

Täällä sitä nyt ollaan Suomessa. Lennot menivät tosi hyvin ja kelitkin ovat hellineet meitä. Ensimmäinen viikonloppu vierähti ohi hurjaa vauhtia, hivenen jet lagista toipuessa tosin.

Here we are in Finland now. The flights went well and the weather here in Finland and especially the weather has shown us its best side so far. The first weekend went by so fast, even though I have to admit that we have suffered from jet lag a little bit here.

Eilen käväisimme mökillä, joka sijaitsee noin 10 minuutin ajomatkan päässä vanhempieni kotoa.

Yesterday we went to our lake house, which is located only 10 minute drive from my parents house.

Neiti pulasi järvessä innoissaan, eikä edes hiukan viileähkö (no jaa, vesi oli +23 asteista) vesi juuri hidastanut tahtia.

Our daughter went to swim immediately and didn't mind the cooler water (well, cooler means around +23 celsius).

Lapsi nauttii Suomen kesästä suuresti ja äiti huokaa. Jollain tapaa minusta on aina tuntunut, että lasten on vapaampaa olla täällä Suomessa. Täällä saa kirmata pihamaalla, kastaa varpaita vedessä ja nauttia vapaudesta!

Child enjoys the finnish summer and mommy sighs. In a way I feel that children have more freedom to go and play outside here in Finland. They can run around freely, dip their little toes into the water and enjoy their freedom!

13 kommenttia:

LENNU kirjoitti...

Tervetuloa Suomeen!
Täälläkin on hellettä piisannut ja vesien lämpötila ihan mukava uida vähän pitempäänkin.

Yaelian kirjoitti...

Kiva kuulla että pääsitte hyvin Suomeen!

Tuija kirjoitti...

:)

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Hauska kuulla, että matka meni hyvin :) Ihania kesäkuvia! Mukavaa viikon alkua :)

Pike kirjoitti...

Tervetuloa!

Anonyymi kirjoitti...

=) . Tulipas taas tippa linssiin =) .

Johanna kirjoitti...

Koti-ikävää pukkaa! Nautihan nyt minunkin puolestani.

Luulen, että tuo lasten vapaus on jotain mistä nautit suuresti. Olin kesällä kummissani (ja lapset kans!), voin lähettää lapset kauppaan pikkuostoksille ihan omin nokkinensa. Etköhän sinäkin ole sitä kyyditsemistä ja silmälläpitoa saanut harrastaa yllin kyllin.

Nina kirjoitti...

Tervetuloa... Kyllä se oma kotimaa vaan aina sydämessä pysyy ja suomessa on niin turvallista kuitenkin. Ihania kuvia. Koskettavaa!

Anne-Marie kirjoitti...

Tervetuloa Suomeen!
Lämpöäkin vielä onneksi riittää!!

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Kiva että kelit ovat olleen niin lämpimiä, niin ainakin se on varmaan auttanut sopeutumaan tänne takaisin lämpimän Teksasin jälkeen :) Varmasti on ollut nautittavaa mökillä näillä säillä! Terkut meiltä kaikilta teille - tsekkaapa muuten linkki Fb-statuksestani - meidän neiti pääsi tänään telkkariin :)

Sari kirjoitti...

Hei kaikki ja kiitos ihanista kommenteistanne. Johannalle vielä pakko sanoa, että kyllä sitä vahtaamista, kyyditsemistä ja play date järkkäilyä on saanut harrastaa viimeisen kahden vuoden aikana oikeastaan jo ihan kyllästymiseen saakka. Meidän neighborhoodissa ei myöskään oikein voi jättää näin pienii muksuja itsekseen etupihalle, eli aina pitää hengittää lapsen niskaan.

Nyt on meno ihan erilaista ja kyllä lapsikin sen vaistoaa, että täällä on vapaampaa olla ja mennä.

Ja tämä Suomen lämmin loppukesäkin on kyllä yllättänyt meidät positiivisesti! Päiville vielä, vai että on teidän neidistä tullut jo ihan tv-stara! Menenpä kurkkaamaan ;-)

Johanna kirjoitti...

Sari, nyt alkaa jo käydä ihan kateeksi! Meillä on kuukauden tauko harrastuksista, mutta sitten taas viikoittain meillä harrastetaan 7 kertaa/viikko. Ugh. Ja playdatet. Mulla on aina huono omatunto, kun ole järkkäämässä leikkitreffejä. Lisää kuulumisianne odottelen!

Terhi kirjoitti...

Ihana kuulla, että kotiinpaluu on tuntunut hyvältä :)