2010-04-05

Picnic

Kävimme lauantaina pääsiäispicnikillä suurella puutarhalla. Päivä oli aurinkoinen ja lämmin. Matkaeväänä oli pientä herkkua, mm. pieniä mokkapaloja, jotka katosivat rasiasta tosi nopeaan, kiitos isän ja pikkuneidin. Äiti sai syödä jopa kokonaisen yhden palan kaikista kuudesta...

We went to a local Arboretum on Saturday to have a nice easter picnic. The day was sunny and warm. We had some goodies with us and especially our little brownies disappeared rapidly, thanks to our daughter and daddy. Mommy had one piece from all the six...
Valkoisen ystävänä kuvasin heti näitä valkoisia tulppaaneja. Kyllä ne vaan olivat kauniita.

Being a friend of white color I immediately walked to photograph these tulips. And boy they were beautiful.
Mutta kyllä minä ihastuin myös kaikkiin kevään sävyissä oleviin tulppaaneihin. Nämäkin heleät keltaisen ja vaaleanpunaisen sävyt olivat niin kauniita.

But I also really liked all the tulips in spring colors. These shades of pink and yellow are also very pretty.
Mukavaa maanantaita teille kaikille! Meidän pikkuneiti meneekin jo aamulla kouluun, sillä joutuvat korvaamaan vuoden alulle sattuneet ylimääräiset vapaapäivät, jotka johtuivat lumikeleistä.

Have a nice week! Our little one goes to school on Monday, since they have to do the days they were out of school at the beginning of this year due to bad weather (snowy) days.

19 kommenttia:

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Ihanat tulppaanit! Oikein mukavaa maanantaita sinnekin :)

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Ihania kuvia! Kuulostaa niin kauniilta että kesän odotus täälläkin tiivistyy :)
Hyvää maanantaita sinne myös.

Ekaterina kirjoitti...

Todella keväistä siellä päin maailmaa!
Oikein mukavaa viimeistä lomapäivää.

sariw kirjoitti...

Oh, miten kauniin väriset tulppaanit ! Ihanat kuvat : )
Mukavaa viikon alkua !

Olivia kirjoitti...

Voi miten kauniita tulppaaneja! Egg huntkin kuulosti tosi hauskalta. Minä inhoan suklaamunien kraasää joten nuo muovimunat on tosi hyvä idea. Mukavaa viikkoa!

Sari kirjoitti...

Moi Heidi, tulppaani on vielä lempikukkani, joten ihasteltavaa riitti kyllä yllin kyllin, sillä pääsiäisenä puutarha on täynnä erilaisia tulppaani-istutuksia.

Moi Marie, kyllä se kesä tulee pikkuhiljaa. Täällä kesää ei tosin odota ihan niin suurella innolla, koska se tietää sietämätöntä kuumuutta. Täällä kevät on parasta aikaa (tornadomyrskyjä lukuunottamatta).

Moi Ekaterina. Kevät on täällä jo tosi pitkällä ja lämpötilat korkealla. Teksasissa lämpötilat ovat keväisin noin 20-30 asteessa, kesällä sitten hujelletaan jo yli 30-40 asteessa, mikä on ainakin minulle jo hiukan liiankin lämmintä.

Hei sariw. Minä ihastuin erityisesti noihin vaaleanpuna-keltaisiin tulppaaneihin. Kohta täällä on jo tulppaani-aika ohitse, joten viimeisiä hetkiä oli käydä niitä kuvaamassa.

Moi Olivia. Ja kiitos. Egg hunt on täällä yleinen tapa, jolloin lapset metsästelevät muovimunia pihoilta tai puistoista. Minustakin nuo muovimunat ovat kiva vaihtoehto. Tuolla tapaa vanhemmilla on kontrolli myös siitä, mitä munissa on. Tosin sitten on noita ns. valmiiksi täytettyjäkin muovimunia, joissa on karkkia, leluja tai tarroja. Mutta yleensä täytän munat itse. Muutaman valmiiksi täytetyn saatan ostaa.

Mari kirjoitti...

Voi kun ihania tulppaaneita! Mukavaa viikkoa :)

Heluna kirjoitti...

Kunpa täälläkin olisi jo tuollaiset ilmat ja pääsisi ulos piknikille. Sinnikkäästi odotellaan...
Mutta kylläpä N on yhtäkkiä muuttunut tosi ison näköiseksi, varsinkin tuosaa egg hunt kuvassa. Koululainen:)

Sari kirjoitti...

Hei Mari, olivathan ne kauniita ja niitä oli ylettömän paljon. Mukavaa viikon jatkoa sinnekin suuntaan!

Hei Heluna. No joo, tätä siedettävää keliä nyt kestää taas jonkun aikaa, niinkuin vielä varmaan hyvin muistat. Kunhan päästään kesäkuulle, alkaa ulkoilu maistumaan taas puulta, kun mittari paahtaa suomalaiselle tuskaisissa lukemissa.

N on joo kasvanut kovasti ja on niin reipas koululainen. Niin se vaan aika kuluu. Mutta niin ovat teidänkin lapset jo isoja. Tuntuu ihan oudolta, ettemme ole nähneet koskaan toistemme lapsia ns. livenä, ainoastaan kuvien välityksellä :-(

lumiomena kirjoitti...

Upeita kukkakuvia! Minäkin rakastan tulppaaneja, ja sinä saat kuvissasi niiden kauneuden niin hienosti esiin.

Egg hunt-kuvat ovat suloisia. Siellä alkaa ollakin jo todella lämmintä? Mukavaa viikkoa!

Sari kirjoitti...

Hei Lumiomena. Joko muuten lähettämäni arvontavoittopaketti on tullut perille? Laitoin sen tulemaan viime perjantaina.

Siis joo, tulppaanit ovat kyllä ihan ehdottomasti mun lempparikukkia ja erityisesti ihastuin noihin heleisiin pastellisävyihin.

Lämmintä piisaa kyllä, tänään jo miltei liiaksikin, kun mittari paahtoi jo noin kolmessakymmenessä. Huh!

lumiomena kirjoitti...

Sari, paketti ei ole vielä tullut perille. Pääsiäinen varmaankin on sotkenut postin aikatauluja :( Mutta ilmoitan sinulle heti, kun paketin saan ja teen siitä oman päivityksen blogiini. Vaikka pääsiäinen ehti jo mennä, voi sitä silti käsitellä kauneuden muodossa hieman jälkikäteenkin :)

Heluna kirjoitti...

Me ollaan muuten nähty N livenä silloin parin kuukauden ikäisenä:)

Sari kirjoitti...

Moi Lumiomena. No voihan, olisi ollut kiva, jos paketti olisi ennättänyt pääsiäiseksi. Noh, mutta onpahan sitten ensi pääsiäistä odottamassa ;-)

Moi Heluna. Nyt muistinkin, kun mainitsit. Se taisi olla silloin joskus lähes kuusi vuotta sitten, kun vierailimme luonanne kesälomilla ja sinä olit vielä tuolloin ihan alkupuolella raskautta.

lumiomena kirjoitti...

Hei vielä! Kiitos kaunis, posti toi viimein tänään paketin sieltä kaukaa :) Aivan ihana taulu!

Sari kirjoitti...

Moi Lumiomena. Hieno homma! Ja kiva kuulla, että taulu oli mieleinen ;-)

Krista kirjoitti...

Voi tätä värien ihanuutta! Ja tyttösi on ihan näköisesi!!!

Sari kirjoitti...

No höh. Mikähän on, kun saan koettaa laittaa näitä kommentteja tänne nykyään moneen otteeseen. Jospa nyt onnistaisi...

Moi Krista ja kiitos. On tyttäressä tosiaan minunkin näköäni, mutta moni sanoo, että hän on isänsä näköinen. Ja on tosiaan perinyt isältään korkeat poskipäät ja siron nenän, onneksi... ;-)

Sari kirjoitti...

No höh. Mikähän on, kun saan koettaa laittaa näitä kommentteja tänne nykyään moneen otteeseen. Jospa nyt onnistaisi...

Moi Krista ja kiitos. On tyttäressä tosiaan minunkin näköäni, mutta moni sanoo, että hän on isänsä näköinen. Ja on tosiaan perinyt isältään korkeat poskipäät ja siron nenän, onneksi... ;-)