2010-03-06

Ystävättären kotoa, osa 1 -
From my friend's house, Part 1


Sain tilaisuuden kuvata ystävättäreni modernilla ja hyvällä maulla sisustettua kotia tässä joku aika sitten ja tässä hiukan tunnelmia heidän kauniista kodistaan.

I had an opportunity to photograph my friend's house, which she has decorated with modern, good taste. Here are some of the photos I took that day.


Tätä formaalista oleskelutilasta löytyvää modernia ja samalla niin tyttömäistä kattovalaisinta en voi olla ihailematta ja haaveissa olisi itse asiassa saada samanlainen ihanuus omaankin kotiin, ehkä jossain vaiheessa.

I just love this modern and at the same time so girly chandelier that she has in their formal living area. I wish we could have this same beauty in our house also, some day.

Ja tämä valkoinen nahkasohva! Aaaah! Se löytyy kauniisti toteutetusta formaalitilasta, joka avautuu heti ulko-ovelta vasemmalle kurkatessa. Sohvan takana näkyvä taulu on ystävättäreni käsialaa.

And this white leather sofa! Aaaah! It sits inside this formal living area, which opens to the left side from the main entrance. The painting behing the sofa is made by my friend.

Ns. arki-olohuone on hyvin elegantti, moderni ja yksinkertainen. Kaunista katseltavaa. Taustalla näkyvä taulu on myös ystävättäreni itse maalaama.

The family room is so elegant, modern and simple. Beautiful to watch. The painting you see behind the sofas if also made by my friend.

Kauniita yksityiskohtia. Kaikki toteutettu hyvällä maulla, tarkkaan harkiten.

Beautiful details. All of them done with good taste, and with a lot of thought.

-------------------------------------

Kuvia tuli napsittua niin paljon, että kierros ystävättäreni kodissa jatkuu vielä seuraavassakin postauksessa. Hyvää viikonloppua sinulle!

I took so many photos of my friend's beautiful home, that I will continue this tour in my next posting also. Have a wonderful weekend!

8 kommenttia:

Lisay kirjoitti...

Vau,kuvat on kuin sisustuslehdesta!
Tykkasin eniten tuosta valkoisen nahkasohvan kuvasta.
Onkohan tuo ananastaulu graafikko Esa Riipan grafiikkaa?
Nayttais niin hanen tyyliltaan.Minullakin on hanen grafiikkaa.Ensinnakin tykkaan hanen teoksistaan ja toisekseen han on serkkuni,joten suositaan vahan myos sukulaisia....

Sari kirjoitti...

Kiitos Lisay. Ystävättäreni on varmasti mielissään viittauksestasi sisustulehteen ;-) Ja olen kanssasi samaa mieltä, kaunis on kotinsa. Minunkin suosikkini on ehdottomasti (yllättäen) tuo valkoinen nahkasohva, jota aina kuolaan...

Jaahas, nyt en osaa varmaksi sanoa ananastaulun tekijästä mitään, mutta voihan se olla mahdollista, että on juurikin Riipan ja serkkusi työ. Tarkastanpa asian.

Teija kirjoitti...

Todellakin kauniisti sisustetttu koti, ja kuvat siitä! tuosta ekasta kuvasta aattelin, että miten ootkin saanut sadevesisuihkusta noin "pysähtyneen" kuvan, utta kas, se onkin lamppu! Ja kaunis sekin.

Mukavia viikonlopun päiviä!

Sooloilija (=Soolis) kirjoitti...

Kaunista ja persoonallista. Ihailen! Mutta ei vois olla oma kotini. Mutta sehän tässä mahtavaa onkin, että jokainen luo oman kotinsa omaan tyyliinsä.

Meillä mellastavat kissat ja lapsetkin siihen malliin, ja kun joukkoon lisätään laiska äiti niin tulos on mitä on..

tinttarus kirjoitti...

Olet saanut napsittua upeita kuvia persoonallisesta kauniista kodista. Minulle liian moderni, mutta äitini hullaantuisi:)
Tuo lamppu on ihku!!!Tykkään!!
Ja sohvalta voisin napata tyynyn itselleni, nam miten herkullisen värinen:)

Iloa ja auringonvaloa viikonloppuusi!!

Mari kirjoitti...

Kaunista ja selkeää. Mutta ei minun tyyliäni :) Ja eihän tarvitse ollakkaan. Mutta joka tapauksessa kaunista katseltavaa. Mukavaa viikonloppua :)

Sari kirjoitti...

Moi Teija. Hauska tuo vesisuihkuoletus... ;-) Ihana lamppu, jota aina kuolaan.

Sooloilija. Koteja on niin erilaisia ja se juuri tekee sisustamisesta mielenkiintoista. Jollain tapaa koti tuo usein esille omistajansa persoonaakin, ainakin jollain tapaa.

Moi Tinttarus. Kaikilla on oma makunsa ja minusta tämä koti on kivasti hiukan erilaisesti toteutettu, modernimpi sellainen. Minä nappaisin mukaani tuon valkoisen sohvan.

Moi Mari, ihan totta. Makuja on erilaisia, eikä kaikesta tarvitse tykätä. Halusin vain tuoda esille hiukan erilaista tyyliä. Itse huomaan ihailevani myös tällaisia selkeitä koteja, vaikka omamme onkin kovin erilainen ;-)

mervik kirjoitti...

Jestas miten ihana lamppu!!!Tahtoo kans...