2010-03-24

Tunnustus ja sitten hiukan perhosia - Award and some butterflies


Ihan ensimmäisenä haluan kiittää Kristaa tästä ihanaisesta tunnustuksesta, jonka häneltä sain. Krista on lahjakas ja luova nainen, jolla on totisesti valokuvaamisen taito hallussaan, enkä voi olla kuin ihailematta hänen kädenjälkeään. Käyhän sinäkin kurkkaamassa hänen ihanat sivunsa!

First of all I want to thank
Krista for this blogger award that she so kindly gave to me. Krista is a talented and creative woman, who is just phenomenal photographer and I really admire all her work. Go check her beautiful pages!

Tämän tunnustuksen haluan antaa eteenpäin näille seitsemälle inspiroivia ja mielenkiintoisia blogeja pitäville naiselle:


1.Annelle

2. Anulle

3. Heidille

4. Jutalle

5. Katille

6. Marille

7. Sooloilijalle


Ja sitten perhosiin... Kun tämä isokokoinen puutarjotin perhoskoristeineen osui silmiini, olin myyty. Kuten myös miehenikin, usko tai älä. Hän ei yleensä innostu sisustusjutuista ihan samassa suhteessa kuin meikäläinen, mutta tähän tykästyi hänkin!

And then we get to the butterflies... When I saw this giant wooden tray with the butterfly print, I was sold. As was my husband too, believe it or not. He is a person who doesn't usually get too excited (or at least not that excited as me) about interior design stuff, but this one he wanted!

Perhostarjottimella on tällä hetkellä kaikenlaista pientä kivaa. Tarjotin on tosi jykevä ja iso, joten siinä on tilaa pitää esillä kaikenlaista. Meillä muuten poltetaan kynttilöitä ja tuikkuja läpi vuoden, sillä täällä Teksasissa illat pimenevät vuoden ajoista riippumatta ja kynttilänvalohan tuo kotiin aina omaa tunnelmaansa.

On this tray there are all sorts of little things. This tray is very big and sturdy so it is nice to have different things on it. By the way we burn candles and tealight no matter if it was winter or summer. Here in Texas the evenings get dark no matter what the season is and it's always nice to have some candle light at home.


Tarjottimen perhosprintti kyllä jaksaa ihastuttaa. En tiedä mitä tekniikkaa tässä on käytetty, mutta tuo kulunut pinta on ihan ykkönen. Tämäkin esine on muuten löytö poistomyymälästä ;-)

I really like the butterfly print on this tray. I don't know what method has been used to make this surface look like this worn wood, but that is the reason I really like it. This tray is also a find from a furniture outlet store ;-)

----------------------------

P.S. Vielä on hetki aikaa osallistua arvontaan. Käy laittamassa nimesi/nimimerkkisi edelliseen postaukseen, niin olet mukana arvonnassa. Voittaja ilmoitetaan torstaina!

P.S. There is still time to participate to the mini lottery. Go put your name to the previous posting and you are still in. The winner will be announced on Thursday!

10 kommenttia:

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Kiitos kauniista tunnustuksesta :)
Ihana tarjotin, ihanat perhoset. Niissä on jotain vastustamatonta. Tarjotin myös minun makuuni sopivan kulunut! Aurinkoa päivääsi!

fräulein klein kirjoitti...

Hallo,
congratulation for your award!!!!!
And your butterflys are so beautiful!
Have a wonderful day,
Yvonne

Yaelian kirjoitti...

Onnea tunnustuksen johdosta;blogisi onkin kaunis!
Ihana tuo perhostarjotin,olet kyllä haka tekemään hyviä löytöjä!

Sooloilija (Soolis) kirjoitti...

Kiitos kovasti tunnustuksesta. Liitän sen blogini sivupalkkiin.

Perhostarjotin on todella ihana, juuri sellainen, jonka kohdalla olisikin ihan myyty!

Kuvasi henki pääsiäistä ja nyt muistinkin, että tänään on ostettava pääsiäisruohon siemeniä. Ensi viikolla on jo pääsiäinen! Miten se aika taas hurahti niin äkkiä..

kati kirjoitti...

Kiitos ihastuttavasta tunnustuksesta, olen otettu. Ja tuo perhostarjotin on aivan ihana. Olisi päätynyt kyllä minunkin ostoskoriini.

lumiomena kirjoitti...

Onnea tunnustuksesta. Ja oi, miten kaunis tarjotin! En ihmettele ollenkaan, että myös miehesi ihastui siihen.
(Minullakin on pienenpieni arvonta blogissani, käy kurkkaamassa jos ehdit)

Anu kirjoitti...

Kiitos, Sari, ihanasta tunnustuksesta!! Tuli hyvä mieli.
Ja minä tykkään aivan tosi paljon tuosta tarjottimesta. Heti rupesin miettimään, että saisiko tuollaisen tehtyä niin, että kuluttaisi jonkun olemassaolevan tarjottimen pinnan ja sitten lakkaisi pintaan perhosia. Ei varmastikaan tulisi yhtä kaunis mutta sitä voisi kokeilla silti.
Hyvää yötä sulle, vaikka olet kyllä varmasti jo nukkumassa. Siispä hyvää huomenta - näet tämän viestin ehkä aamulla ;)

Mari kirjoitti...

Kiitos tosi paljon Sari tunnustuksesta:) Musta tuntuu etten edes ole sitä ansainnut, kun takkuilee tää blogielo sen verran;) On niin paljon kaikkea muuta ja mies jatkuvasti reissussa...

Ihan tuo perhostarjotin! Oikein käytännöllinenkin;) Mukavaa torstaita!

Sari kirjoitti...

Moi Heidi ja ole hyvä! Blogisi on yksi suosikeistani, jossa piipahtelen tämän tästä... ;-) Tarjotin on perhosineen niin keväisen kaunis, että aina jaksan sitä ihailla. Ja valtavan iso, mistä myös pidän. Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

Hi Yvonne and thank you. Nice to see you here, I haven't had time to visit your blog for a long time, got to go check it out right now!

Moi Yaelian ja kiitos. Hiukan on ollut hiljaista tämä blogin pitäminen viime aikoina, kun on ollut kevätlomaa ja muuta ohjelmaa, mutta pikkuhiljaa taas kiristän tahtia...

Moi Sooloilija ja ole hyvä, niinkuin hyvin tiedät, blogisi on aivan verraton ja sieltä löydän aina todella mielenkiintoisia leffavinkkejä ja pohdintoja.

Hei Kati ja ole hyvä vain. Usein piipahtelen sinunkin blogissasi, mutta ihan liian harvoin tulee kommentoitua. Pitää parantaa tapansa...

Moi Lumiomena ja kiitos, mieltä lämmitti tuo tunnustus. Ahaa, arvontaa tiedossa, juu, heti menen kurkkaamaan.

Moi Anu, ja olehan hyvä. Sinulla myös on tosi kaunis blogi, jossa mieluusti käyn ihastelemassa tunnelmia. Kyllä tuollainen tarjotin takuulla onnistuu taitavissa käsissäsi, minä sen sijaan päädyin tähän ratkaisuun, kun oli niin houkuttelevan näköinen...

Moi Mari, ja höpön höpön. Eihän sitä kellään nyt aina ole aikaa niin aktiivisesti blogia päivitellä. Ihan samaa hiljaista ajanjaksoa olen minäkin elänyt täällä suunnassa. Teidän keittiöremppa etenee muuten upeasti ja keittiö näyttää nyt jo aivan ihanalta! Oikein mukavaa kevään jatkoa sinulle ja perheellesi!

Jutta kirjoitti...

Kiitos paljon, lämmittää kovasti mieltä! Aivan ihanat perhoset tarjottimessa... voih... :)