2010-01-23

Lisää vaaleanpunaista - More Pink

Vaaleanpunainen on alkanut valtaamaan taloamme.

Pink has started to conquer our house.


Ihastelin tässä joku viikko sitten mieheni kanssa näitä tuoleja läheisessä poistomyymälässä, mutta lähdimme kuitenkin kotiin ilman näitä kaunokaisia. Mutta arvatkaas, mikä ylläri minua odotti seuraavana päivänä?

I was admiring these chairs with my hubby couple of weeks ago in a local outlet store, but we didn't buy them at that point. But guess what kind of suprise was waiting for me the next day?

Miehen ketku oli ennen töihin menoaan käynyt hakemassa nämä tuolit salaa myymälästä ja ne nököttivät kiltisti makuuhuoneen nurkassa, kun tulin myöhemmin päivällä kotiin. Minä olin oikeasti saada sydänkohtauksen!

My husband had gone back to that store early in the morning and they were sitting in our master bedroom when I got home later that day. I truly almost got a heart attack!

Mustat tuolin jalat ajattelin maalata valkoisiksi, sillä niissä on muutamat naarmut ja ajattelin, että ehkä valkoinen väri muutenkin hiukan piristää tuolien ilmettä. Plus, mulla on ihan hirmusti valkoista maalia jäljellä, joten tässä taas yksi hyvä kohde maalipensselin heiluttelulle. Tänään onkin tiedossa kaikenlaista maalauspuuhaa, sillä autotallissa odottaa myös pieni sivupöytä uutta maalipintaa.

I was thinking to paint those black chair legs white, since they have some scratches and also since white color will make them a little more cheery. Plus, I have so much white paint left that why wouldn't I use it here. Today I was planning to paint a little side table that is also waiting for a new paint surface.

20 kommenttia:

Aarre kirjoitti...

Mahtava yllätys, ihana mies sekä suloiset tuolit.

Sooloilija kirjoitti...

Herkän kauniit tuolit!
Ja mikä yllätys!

Sari kirjoitti...

Hei Aarre, on se tuo mies aikamoinen aarre ;-) Ja minä olen tuoleista haltioissani. Ei tekisi mieli muualla enää istuakaan... Tiedän, huvittavaa...

Hei Sooloilija. Sellaiset tyttömäisethän nuo vähän ovat. Oli aika muikea ylläri ja olin tosiaan aivan shokissa, sillä en osannut kyllä lainkaan odottaa tällaista.

piitis kirjoitti...

Hei Sari,
Wau...ihanat. Onko tuolit verhoiltu Tricia Guildin kankaalla?
Sinulla on huomaavainen mies ja niin kuin sanoit aikamoinen aarre:))

Mukavia "istumisia"

^_^Piitis

marikan kirjoitti...

Ompas sinulla kiva miehen ketku, hih ;)

Sari kirjoitti...

Moi Piitis. Voi ei, en kyllä ossaa sanoa yhtään, millä kankaalla nämä on verhoiltu, mutta epäilen, etteivät ole.

Juu, tuo mies se osaa yhä edelleen välillä yllättää ;-) Se on kiva se, eikä ylläreiden toki aina tarvitse olla jotain tavaraa.

Kiitos, kohta menen taas istumaan teetä hörppien ja elokuvaa katsellen. On niin mukavat istua, että tuijotan telkkuakin mieluummin näistä tuoleista kuin sohvan syvyyksistä.

Marikan, on se kyllä sellainen ketku, että... ;-)

Anu kirjoitti...

Olipa oikein yllätysten yllätys! Kauniit ovat ja varmasti valkoiset jalat sopii myös. Nauti uusista tuoleista!

Mari kirjoitti...

Ihana ylläri! Tuolit ovat oikeat namupalat <3

suklaamarenki kirjoitti...

Aivan ihana yllätys :) Tuolit on kyllä ihan karkit :P Mukavaa sunnuntaita!

Hanna kirjoitti...

Aivan superihanat tuolit, tuo kangas on niin herkullinen. Ja kyllä miehesi järkkäsi ihanan yllätyksen :)

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Ihanat tuolit.

LillaFlisan kirjoitti...

The chairs are wonderful!

Just lovely!

I love pink as well.

Have a great week!

Hugs

Flisan

sariw kirjoitti...

Olipa loistava yllätys !!!
Tuolit ovat kauniit ja varmasti vielä upeammat vaaleine jalkoineen...

Sari kirjoitti...

Moi Anu, juu, tykkään kyllä kovasti. En kuitenkaan vielä maalannut jalkoja valkoisiksi, katsotaan, päädynkö ne maalaamaan.

Moi Mari, namupalat nimenomaan. Ihastuin kyllä heti niihin kaupassa ne nähtyäni. Oli kyllä melkoinen ylläri mieheltä tämä.

Moi Suklaamarenki, juu, vaaleanpunaista täälläkin ;-) Sinun sohvasi on kyllä vielä karkimpi, oi joi!

Hei Hanna, tuohon kankaaseen minäkin ihastuin. Ei tuo mies yleensä tällaisia ylläreitä järkkää, vieläkin täällä ihmettelen tapahtunutta.

Hei Hannele ja kiitos. Pidän näistä kyllä kovasti.

Hi Flisan and thanks for you comment. Pink is my and my daughter's favorite color and these chairs bring a lot of joy!

Moi sariw. Juu, pidän kyllä kovasti näistä, mutta jalat, ne jätin vielä mustiksi. Jotenkin alkoi tuntumaan, että enpä vielä maalaakaan näitä. Katsotaan, jos jossaiin vaiheessa jalkojen väri muuttuu.

Paivi kirjoitti...

Kylläpä nyt on pinkkiä kautta kaikkialla! Niin moni on juurinkin kirjoitellut sisustaneensa pinkillä... Ehkä se on nämä kevätauringon ensi säteet, jotka vaikuttaa?

Ollapa noin fiksusti ajatteleva mies ;-) Kuten tiedät, minun tapaus ei kyllä noin fiksusti osaa toimia.

Miia kirjoitti...

Oi ihana yllätys ja upeat tuolit :)

Sari. kirjoitti...

Aivan ihanat tuolit! Oijoi! ♥

Eve kirjoitti...

Voi miten söpöt! Ihana mies :D

Sari kirjoitti...

Moi Päivi. Pinkkiä olen minäkin huomannut useassa blogissa ja kummasti on vaaleanpunainen vallannut nyt meidänkin kotimme. Mutta siitähän me tytöt tykätään, pienimmäinen mukaanluettuna.

Älä nyt höpsi, ei sitä tiedä, mitä se M vielä joku kerta keksii!

Hei Miia ja oli kyllä sellainen ylläri, että olin oikeasti ihan shokissa.

Hei Sari ja kiitos. Kyllä minäkin näistä tykkään kovasti ja nyt niillä on vielä kummasti joku tunteellinen lisäarvo, kun mies ne mulle salaa hankki.

Hei Eve, eiks oo hauskat. Ja on se... Ihana ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Satuin huomaamaan tuossa jokin aika sitten että Home Goodsissa oli kyseistä tuolia myös vitivalkoisella nahalla verhoiltuna. Minullekin olisi kelvannut kyseiset tuolit, mutta ei nahkaisena eikä ihan vitivalkoisena. Nuo vaaleanpunaiset on kauniit. Niitähän me silloin ihailtiin ja sinä sait ne! Luojalle kiitos anteliaista miehistä :).

t. naapurin emäntä