2009-12-12

Joulutunnelmaa - Christmas Spirit

Joulutunnelmaa on jo aistittavissa, vaikkei lunta olekaan.

We can already sense the Christmas Spirit, even without the real snow.

Läheisessä ja hyvin tyypillisessä teksasilaisessa vanhassa kaupungissa on joulun alla esillä kaikenlaista kivaa kummasteltavaa pikkuväelle ja meille isommillekin. Tässä on joulutonttujen talo.

In a typical Texan Old Town close to us you can see all these funny Christmas themed decorations, which interest children as well as us grown-ups. This is an Elf House.

Tonttu-ukon lumiukko on porkkanenää vaille valmis.

The Snowman made by this Elf is almost ready, only the carrot nose is missing.

Joulupukin porojakin hoidetaan.

Reindeers are also taken care of.

Ja porot ovatkin jo miltei valmiina lähtemään joulupukin avuksi.

And all the reindeers are almost ready to go and help Santa in his Big Mission.

---------------------------------------

Tänään juhlimme Suomi-koulun joulujuhlaa ja pääsemme kuuntelemaan Kauneimpia joululauluja Suomi-kirkossamme heti joulujuhlan jälkeen. Tästä on jo tullut meille eräänlainen joulutraditio, josta emme halua jäädä paitsi. Illalla menemme vielä ystäväperheen kanssa syömään johonkin kivaan ravintolaan, joten oikein mukava lauantai on tiedossa.

Mutta nyt lähden ulos reippailemaan. Tänään on ihanan kaunis (tosin kylmä) päivä!

Today we have a Christmas Party in our local Finnish Language School and are able to sing and listen to all those beautiful Finnish Christmas Songs after the party at our local Finnish Lutheran Church. This has become a tradition we don't want to miss. After that we will have dinner with our friends and I feel like this Saturday will be a very nice one.

But now, off I go walking. It's a beautiful (but cold) day here in Texas!

10 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Siellä ei tyydytäkkään ihan vähään koristelun suhteen :) Kivoja juttuja! Meidän pikkukylän kauppias on vain nostanut kaksi joulukuusta kaupan katolle -toisessa kuusessa on heti valot pimiänä ;DD

Sari kirjoitti...

No ei, täällä otetaan koristeluista kaikki irti. Itse tykästyin tuohon tonttutaloon ja nenättömään lumiukkoon. Kaikkea ne keksivätkään. Saatan laittaa vielä yleiskuvia tuosta vanhasta kaupungista. Kovasti oli liikkeiden edustojakin koristeltu.

Kesäkukka kirjoitti...

Kyllä siellä meren sillä puolen kaikki on niin runsasta, mutta toisaalta hauskaa katseltavaa :)

Täälläkin alkaa ilma kylmetä ja tänäänkin on lunta sadellut ihanasti!

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Sari kirjoitti...

Moi Kesäkukka. Runsasta on juu, mutta olen huomannut, ettei runsas aina välttämättä tarkoita kaunista. Nämä viritykset olivat ihan kivoja.

Kyllä se lumipeite olisi joulussa kuitenkin se kaunein asia, mutta sitä ei täällä varmaankaan jouluksi saada.

Mukavaa viikon alkua myös sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Voi IIIHHH Sari! Jain valittomasti koukkuun valloittavan ihanan tunnelmalliseen blogiisi!!! Luin yhdelta istumalta kaikki taman vuoden kirjoituksesi ja ihastelin upeita valokuviasi. Olet tosi taitava!!! Jaan innolla seuraamaan!

Sari kirjoitti...

Moi Anonyymi. Ja kiitos kommentistasi. Ihan kuin minulla olisi pieni tunne siitä, kuka tämän kommentin takana on ;-)

Tosi kiva kuulla, että blogini on herättänyt sinussa ihastusta. Tämä kaikki on tällaista kotiäidin puuhastelua, tosin melko koukuttavaa sellaista ;-)

Ja blogistanian kautta tutustuu muuten ihan hirmuiseen määrään ihania ihmisiä, joten sekin on yksi syy siihen, että tähän hommaan jää totaalisesti koukkuun.

Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle! Ja tule ihmeessä toistekin vierailulle!

tiina kirjoitti...

Täällä Suomessa talvi tuli oikein kunnolla tänään, -10 ja kylmempää koko viikoksi luvassa. Eli aika hyvät mahdollisuudet valkoiseen jouluu:) Mukavaa jouluviikon alusta Teksasiin!

Sari kirjoitti...

Hei Tiina ja kiitos kommentistasi. Kuulinkin, että lunta on sadellut ympäri Suomen ja että kelit ovat muutenkin varsin talviset. Ihanaa, saatte viettää melko varmasti lumisen joulun!

Ja mukavaa joulun odotusta myös sinulle!

suklaamarenki kirjoitti...

:D Aikamoinen joulukylä. Siinä varmasti riittää katseltavaa kaikille :) Täällä ollaan lumesta sekaisin kun se jo nyt tuli :)
Oikein mukavaa päivää sinulle!

Sari kirjoitti...

Moi Suklaamarenki. Olihan tuo. Lapsille mainiota ihmeteltävää, mutta kummasti kiinnostaa myös meitä aikuisia.

Kyllä se olisin minäkin lumesta sekaisin. Voi voi, ei taida olla pienintäkään mahdollisuutta lumiseen jouluun kuitenkaan täällä suuntaa... :-( Mutta nauttikaahan te ihasta lumesta, ja kuvia, niitä olisi myös nähdä lumisista maisemista!