2009-12-15

Jouluinen kotimme Kotiliedessä -
Our Christmas decorated home in Kotiliesi

Tällä viikolla kauppojen lehtihyllyille ja tilaajien postilaatikoihin ilmestyy Kotilieden joulunumero 24. Ihana numero täynnä jouluista tunnelmaa!

This week a finnish magazine Kotiliesi and the Christmas number 24 will arrive in stores. Such a lovely issue full of Christmas spirit!

Moni teistä on ehkä käynyt lukemassa Kotilieden webbisivuille kirjoittamaani joulublogia, jossa tällä viikolla pohdiskelen, voiko lumeton joulu olla kaunis?

Tunnen olevani todella onnekas saatuani mahdollisuuden tehdä joulublogin lisäksi myös oheisen, jouluaiheisen lehtijutun kodistamme. Oli samalla jännittävää ja toisaalta myös haastavaa rakentaa juttua omasta näkökulmasta.

Artikkelissa vilahtelee kuvia kodistamme (saatat yllättyä, sillä kotimme ei olekaan niin vaaleasävyinen, kuin olit ehkä olettanut) sekä ajatuksia talomme hankintaprosessista. Kerron myös sisustus- ja kirppariharrastuksestani. Tärkeimmässä osassa on kuitenkin joulu ja siihen valmistautuminen ulkosuomalaisessa perheessämme, täällä kaukana Teksasissa.

Tämä juttu löytyy siis Kotilieden numerosta 24. Lehden pitäisi olla lehtihyllyissä tämän viikon aikana, joten käy ihmeessä ostamassa omasi!

Some of you may have read the Christmas blog I write to this same magazine's web pages.

I feel so grateful to say that I also had a chance to do a story about our home here in Texas. This story is now in the latest issue, so all you in Finland, please go check it out!

24 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Kiva kun vinkkasit, ostan taatusti! :) Muutenkin olen viime aikoina ollut Kotiliedestä positiivisesti yllätttynyt, harkinnut jopa tilaamista? Siinä on jotenkin kivasti kaikkea, ruokaa, sisustusta, neuleohjeita, yms. Tietty vähän jotain tylsääkin, mutta mutta.. Jee, pitääpä olla silmät tarkkana nyt lähikaupassa :)

lumiomena kirjoitti...

Ihanaa! Mietin juuri, että ostaisinko uusimman numeron vai odottaisinko ensi viikkoon, jolloin matkaamme vanhalle kotiseudulle. Anoppini on Kotilieden kestotilaaja ja saisin laadukasta lukemista joulunaluspäiviin :)
Minunkin mielestäni Kotiliesi on muuttunut hurjan hyvään suuntaan viimeisen parin vuoden aikana. Aikaisemmin kotimaiset suosikkilehteni olivat Kodin Kuvalehti ja Kotivinkki, mutta nykyisin Kotiliesi on kaikin tavoin niitä parempi.

inkamaria kirjoitti...

Hei! Olen lukenut Kotiliettä koko ikäni, ensin kotona äidin lehteä ja sitten omille muutettuani omaa Kotiliettä. Ihana kuusi tuossa kuvassa, odottelen lehteä postilaatikoon, niin pääsen sitten lukemaan koko jutun.
Ihanaa ja tunnelmallista Joulua Sinulle ja perheellesi!

Suvi kirjoitti...

JOulublogisi on mukavaa luettavaa. Ja äidilleni taitaakin tulla Kotiliesi joten pitää mennä sinne lukamaan.

Paivi kirjoitti...

Ehdottamasti pitää tsekata tuo lehti :) Kotinne on niin äärettömän kaunis!

vanamo kirjoitti...

"Mainos" upposi ainakin minuun:D Ostan tuon numeron varmasti. Ihania joulupuuhia sinulle edelleen sinne. Käyn välillä kurkkailemassa joulublogiasi, vaikka en jätäkkään sinne viestejä.

Yaelian kirjoitti...

Varmaan tosi jännää teille nähdä lehti,jossa olette mukana.-Harmi kun täällä ei saa ostettua tuota lehteä....Joulublogiasi on ollut mukava lukea:-)

Sooloilija kirjoitti...

Jokohan olisi nyt tiistaina kaupoissa? Lähden kohta kauppoihin ja katson näkyykö, ostan heti.
Yleensäkin ostan joulun ajaksi itselleni aina lehtiä, monista lehdistä ilmestyy tuplanumerot, joten lukemista lehtienkin muodossa pitää jouluksi olla. Oma traditioni tämä.

Hanna kirjoitti...

Hauskaa, täytyypä käydä tutustumassa lehteen :)
Ihanaa joulun odotusta teille.

Karo kirjoitti...

Moi Sari,
Infoan äitiäni heti että ostaa lehden ja säästää minulle luettavaksi helmikuulle :) Varmasti ihana artikkeli ja hienoja kuvia niinkun sulla aina on. Nään sut jo töissä artikkeleiden kirjoittajana johonkin lehteen :) niin kivasti kirjoitat ja erillistä valokuvaajaakaan et tarvitsisi! Tälläiset tilaisuudet varmasta poikivat lisää mahdollisuuksia ja pyyntöjä jos vaan olet kiinnostunut :)
Terveisiä koko perheelle ja mukavaa joulunodotusta!

Karo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
HIIRIEMO kirjoitti...

Kiitokset vinkistä! Tuo lehti täytyy ehdottomasta lukaista!

Mukavaa joulunalusaikaa sinulle!

Ainosofia kirjoitti...

Onnittelut ensinnäkin lehtijutusta <3
Mukavaa :)

Pitääpä hankkia lehti...

sariw kirjoitti...

Voi kuinka ihanaa !!! Täytyypä käydä ostamassa lehti : )
Kiva kun kerroit, muuten tässä joulutohinassa, olisi kaupan lehtihylly jäänyt väliin...

Sari kirjoitti...

Moi Teija, lehti on varmasti kaupoissa lähipäivinä, jollei ole jo ilmestynytkin. Kotiliesi on tosi monipuolinen lehti, jossa on mielestäni jokaiselle jotakin. Itseäni lähellä ovat tietty kaikki sisustus-, leipomis- ja ruoka-aiheiset jutut, mutta kyllä sieltä sivuilta tulee luettua myös vakavampiakin artikkeleita, jotka nekin ovat tosi mielenkiintoisia.

Moi Lumiomena. Juu, nyt ei passaa odottaa lehden oston kanssa, eli siis kipinkapin ostamaan uusin Kotiliesi ;-) Ihan samaa mieltä olen kanssasi, Kotiliesi on kehittynyt hyvään suuntaan ja on täynnä mielenkiintoisia artikkeleita, monipuolisesti.

Hei Inkamaria. Kuusi on itse asiassa muovinen ja on uusimpia garage sale (pihakirppis) löytöjäni. Kurkkaapa uusimmasta numerosta, miltä kotimme näyttää, sillä täällä blogissani en ehkä ole tullut näyttäneeksi kotimme värikästä puolta, joka korostuu tässä jutussa.

Moi Suvi ja kiitos. Joulublogia on ollut tosi kiva kirjoittaa, sillä joulu on meidän perheessä se odotetuin juhla vuodessa ja niinpä se herättää monenlaisia ajatuksia ja saa aikaan myös sormien syyhyämistä askartelun ja leivonnan suhteen ;-)

Moi Päivi ja kiitos kaunis kommentistasi. Ihan tässä mykistyy tuollaisista kehuista ;-)

Moi Vanamo. Hyvä homma, jos mainos upposi ;-) Ei vaan, mukavaa, jos juttu herätti kiinnostusta. Paljonhan olen kotiamme täällä blogissa kuvannut, mutta ehkä en sentään ihan kaikkea ;-) Mukavaa joulupuuhastelua myös sinulle. Kovasti oletkin kaikkea ihanaa touhunnut ja Hipsutellen jouluun on yksi lempijoulublogeistani, vaikken minäkään aina ole kommenttia jättänyt.

Moi Yaelian. Minua harmittaa myös, ettei lehteä ole täällä saatavilla. Onko teillä muuten siellä Suomi-koulua tai kirjastoa, jossa olisi suomalaisia lehtiä tarjolla? Meillä on oma kirjasto, mutta eihän siellä toki aina ole kaikkia lehtiä tarjolla.

Moi Sooloilija. Ihan varmaksi en osaa sanoa, onko jo kaupoissa, voi hiukan vaihdella kauppaketjuittain ja alueittain. Mutta käsittääkseni virallinen julkaisupäivä on tänään, eli 15.pvä. Minulla on ollut muuten Suomessa ihan sama traditio joululehtien suhteen. Joululehdet ostettiin kotiin aina joululukemisiksi. Täällä tuo perinne on katkennut, sillä täkäläisistä lehdistä usein puuttuu se aidoin joulun tunne. Mutta mutta, Martha Stewartin joululehdet ja -julkaisut ovat aina kiinnostavia.

Hei Hanna. Käy ihmeessä katsastamassa. Lehti on muutenkin täynnä jouluista tunnelmaa, eikä meidän kotimme ole suinkaan ainoana tässä numerossa.

Moi Karo ja kiitos sinulle mieltä lämmittävästä kommentistasi. Kyllähän joku tämäntyyppinen työ olisi ihana, mutta en voi yhden artikkelin perusteella vielä hirmuisesti elätellä toiveita sen suuremmin tulevaisuuden suhteen. Sanotaan vaikka niin, että pää pilvissä, mutta jalat tukevasti maassa. Ja ehkä tiedätkin, miten asioista ajattelen, kyllä sä varmaan mut jo sen verran hyvin tunnet ;-)

Moi Hiiriemo ja kiva juttu, jos herätin sinussakin kiinnostuksen. Oikein ihanaa joulun odotusta myös sinulle!

Hei Ainosofia ja kiitos. Kiitos myös kommentistasi joulublogissa. Ja kiva juttu, jos lehtiartikkelini herätti myös sinussa kiinnostuksen.

Moi Sariw. Kiva juttu, jos sain vinkattua lehtivinkin näin joulutohinan keskellä.

Ja kaikille yhteisesti, kertokaahan sitten, mitä piditte jutusta!

Mari kirjoitti...

Ihanaa! Kauppaan siis :)

Nina kirjoitti...

Hienoa, kun olet saanut nämä tilaisuudet kertoa joulustasi siellä kaukana.
Täytyypä rientää lehti kaupasta!:)

Lisay kirjoitti...

Taytyypa pyytaa aitia saastamaan lehden.Hanelle Kotiliesi on tullut jo kymmenia vuosia...

Sari kirjoitti...

Hei Mari ja kipin kapin kauppaan. Ei vaan, kiva juttu, jos käyt hakemassa omasi!

Moi Nina. On kyllä itselläsin ihan outo olo, että todella, tuo on minun tekemäni juttu. Siis ihan nöyränä ja itsekin hämmentyneenä näin ajattelen. Ymmärtääkseni lehteä löytyy jo kauppojen hyllyiltä. Ainakin olen jo kuullut monien hankkineen tämän irtonumeron.

Sari kirjoitti...

Hei Lisay. Ja kiva juttu, jos sinäkin saat mahdollisuuden lukaista jutun jossain vaiheessa. Olen huomannut, että monille naisille Kotiliesi on tullut jopa vuosikymmeniä. Se kyllä kertoo jo jotain siitä, että tämä on sellainen naisten kestosuosikkilehti, ihan selvästi!

Ruiskaunokki kirjoitti...

Kiitos mahdollisuudesta piipahtaa jouluisessa kodissanne! Lehti tuli postissa toissapäivänä. - Mukavaista jouluaikaa Teille sinne!

suklaamarenki kirjoitti...

Nyt täytyykin kipittää lehtiostoksille :) On ollut ilo seurata kuinka joulu teillä rakentuu pikkuhiljaa.
Oikein mukavaa päivää sinulle ja perheellesi :)

Mia kirjoitti...

Luin ensin otsikon Suloinen joulu Teksasissa :) Hienoa Sari!

Sari kirjoitti...

Moi Ruiskaunokki. Minä kuulinkin jostain, että tilaajille lehti on ainakin jo tullut. Ja mukavaa, että sinä olet jo jutun lukaissut.

Moi Suklaamarenki. Ja kiva juttu, jos lehti pian löytyy sinultakin. Kommenttiakin saa jättää, miltä juttu vaikutti. Mukavaa päivää myös sinulle ja perheellesi!

Moi Mia, suloinen joulu Teksasissa ;-) Sekin olisi ollut ihan hauska otsikko, kiitos Mia!