2009-12-24

Hyvää joulua - Merry Christmas

Blogini jää pienelle joulupaussille, mutta ennen kuin suljen koneeni muutamaksi päivää haluan toivottaa teille kaikille ihanille ihmisille rauhallista joulua sekä onnea uudelle vuodelle 2010!

Now I will have a small Christmas break from my blog, but before I shut down my computer for couple of days I want to wish you all lovely people Merry Christmas and Happy New Year 2010!

Lämpimin ajatuksin,

With warm wishes,

Sari

15 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Oikein hyvää ja rauhallista Joulua sinulle Sari ja perheellesi!

Susanne kirjoitti...

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta Sinulle ja Perheellesi!

Siru71 kirjoitti...

Hyvää Joulua!

Saara kirjoitti...

Tunnelmallista joulua Teksasiin!

Suvi kirjoitti...

Mukavaa joulua sinullekkin.

Äidilleni tulee Kotiliesi, ja hän kehui kovasti juttuasi ja kaunista kotia. Itse en ole vielä lukenut sitä, mutta enköhän sen käy jouna lukemassa.

Mari kirjoitti...

Oikein Hyvää Joulua ja Onnea Uudelle Vuodelle <3

The Spirit of Abundance kirjoitti...

Heippa Sari,

Kauniita jouluisia kuvia! Olet luonut oikein ihanan joulutunnelman.

Toivotan sinulle ja perheellesi rauhaisaa ja iloista joulua ja oikein onnellista uutta vuotta.

t. Nona

sariw kirjoitti...

Suloisen tunnelmallista joulua ja mitä ihaninta uutta vuotta sinulle ja perheellesi !

Karo kirjoitti...

Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2010 koko perheellesi! :)

sanna kirjoitti...

Kiitos! Oikein mukavaa joulun aikaa sinulle!

Marja kirjoitti...

Sinne oikein ihania ja tunnelmallisia joulupäiviä sekä kaikkea hyvää tulevaan vuoteen! On ollut mukava lukea tekstejäsi tänä vuonna - jatkukoon sama myös tulevana :)

Sari kirjoitti...

Kiitos kaikille teille mukavista jouluntoivotuksista! Voitteko uskoa, mutta meillä on täällä LUNTA!!!

Miia kirjoitti...

Toivottavasti joulusi sujuu oikein tunnelmallisissa ja rauhallisissa merkeissä. Valkoinen joulu Teksasissa, mielenkiintoista!!! :) Luin muuten eilen illalla Kotiliedestä jutun teidän kodistanne ja joulunvietostanne. Oli tosi kiva päästä kurkistamaan kotiinne lehteä lukien. Eri mediat tuntuvat erilaisilta, netissä omat hyvät puolensa kuten myös painetuissa kuvissa. Hauskaa blogijoululomaa!

Sari kirjoitti...

Hei Miia. Meillä oli oikein rauhallinen ja kiva joulu, ja lumi, se kruunasi kyllä kaiken! Jouluaattona saimme tänne rankan lumisateen ja oikeastaan ihan myräkän ja voi sitä riemua! Edellisenä päivänä mittari näytti vielä plussaa ja miltei 20 astetta, mutta sitten se alkoi, jouluaattona, hirmuinen lumimyräkkä ja olimme kyllä aivan ihmeissämme, koko perhe!

Kiva, että olit saanut käsiisi myös lehtijuttuni kodistamme. Näin se tosiaan on, että eri mediat toimivat eri tavoin ja minä itse ajattelen ainakin niin, että blogeissa saa varmasti hiukan pinnallisemman kuvan asiasta kuin asiasta kuin esim. lehtijutuista.

Anonyymi kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛