2009-11-06

Kynttilän hohteessa - In the candlelight

Tänään huomasin jo kaivelevani autotallista jouluisia koristeita. Vieraamme lähtivät tänään takaisin Suomeen ja tuumasin, että nyt onkin sitten jo korkea aika viedä pois kaikki kurpitsajuhlan koristeet ja laittaa kotia jo hiukan jouluisempaan tunnelmaan.

Today I found myself digging into my Christmas decoration boxes in the garage. Our guests left back to Finland today and I figured that now is the perfect time to clean our house from all the Halloween stuff and change the atmosphere into more christmas style.

Tänä aamuna käväisin myös muutamissa garage saleissa ja sieltä tarttui mukaani tämä metallinen kynttilänalunen. Hiukan vanhanaikainen mielestäni ja tuo kauniin punainen sävy ihastutti.

This morning I went to couple of garage sales and I found this candle holder. This looks a bit rustic and old and I really like the deep red color.

Kiedoin ison kynttilän ympärille hiukan hopeanauhaa ja asettelin alustalle kulkusia.

I wrapped some silver ribbon around my old white candle and put some jingle bells to the bottom of the candle.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Have a nice weekend!


Sari

6 kommenttia:

Maya kirjoitti...

Tosi kaunista! Hyvää viikonloppua sinulle myös :)

Sari kirjoitti...

Hei Maya ja kiitos sinulle kommentistasi. Joulun merkit alkavat näkymään kodissamme jo näin marraskuussa... ;-)

- Sari - Kaunista Elämää kirjoitti...

Kaunis patinoitunut kynttilänjalka. :)
Täälläkin jo joulu on mielessä. Ennätysaikaisin ja siihen lienee syynä tämä blogimaailma.

Leppoisaa viikonloppueloa!

Teija kirjoitti...

Kaunis kynttiläkoriste! Joulu tuntuu aikaiselta täälläkin, "syytän" blogimaailmaa :) Tosin kivahan se on jo pikkuhiljaa miettiä kaikkea valmiiksi, niin ei iske viime hetken paniikki. Me vietämme joulua Lapissa, niin siksikin on kiva jo fiilistellä aikaiemmin kotona.

Tuija kirjoitti...

Kaunis.
Mun piti kerätä sammalta kynttiläasetelmaan, mutta nyt on maa lumen (märän sellaisen) peitossa, joten odottelen, josko "kesäkelit" tulisivat takaisin.

Sari kirjoitti...

Hei Sari ja kiitos. Samat sanat täällä. Blogien lisäksi olen hurahtanut täkäläisiin joulukirjoihin... :-)

Hei Teija. Joulu Lapissa kuulostaa ihanalta! Joskus olisi itsekin kiva päästä viettämään sellaista joulua! Ja niinhän se on, että kun ajoissa valmistuu (mihin tahansa) ei tule liikaa hoppua eikä stressiä...

Moi Tuija. Siis siellä suunnalla on edelleen lunta? Wow, kuulostaa varsin hyvältä. Sammalta ei täältä löydy mistään muualta kuin kaupasta, mikä on kyllä varsin mälsä juttu.