2009-11-07

Kirjat rivissä - Books in a row

Minulla on pienoinen pakkomielle (jos toinenkin). Mutta tämä pakkomielle on kyllä ihan hyödyllinen. Nimittäin kirjahimo. Ja kirjoja löytyykin kodistamme joka lähtöön. On sisustuskirjoja, taidekirjoja, valokuvauskirjoja, ruokakirjoja, leivontakirjoja ja nyt ajankohtaisempina JOULUKIRJOJA!

I have an obsession (and other). But I think that this obsession is all good. It is my obsession for books. I have books about everything. I have interior design books, art books, books about photography, cook books, baking books and now the most current topic, CHRISTMAS BOOKS!

Löysin muutama päivä sitten Pottery Barn Kidsin poistohyllystä raitakuosisen korikankaan ja se kävi ihan nappiin tähän isokokoiseen rottinkikoriin. Sinne laitoin nyt tällä hetkellä luetuimmat kirjat, joista etummaisina useita jouluisia kirjoja. Takana vilahtava Vanity Fairin tiiliskivi on todella kiehtova valokuvakirja vuosisatamme julkkiksista ja olen ihaillut sitä useaan otteeseen.

I found this nice basket linen from Pottery Barn Kids couple of days ago and it fit perfectly this rattan basket we have at home. I put some of my most favorite books, like the Christmas books in the front. Behind those books you can see the giant Vanity Fair book, which is filled with photos of famous people of our century.

12 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Ihanaa, kirjahullu ilmoittautuu täälläkin! :) Ja nythetijust lähden kaivelemaan kaikki jouluiset lehdet ja kirjat vihdoin esille..

Mukavaa viikonlopun jatkoa♥

Yaelian kirjoitti...

Täälläkin yksi kirjahullu! Jos eivät kirjahyllyt pursuaisi jo yli,ostaisin lisää kirjoja.....etenkin keittokirjoja...

suklaamarenki kirjoitti...

Kivojen talvisten ja jouluisten kirjojen kanssa on kiva fiilistellä :) Kiva kynttiläalunen edellisessä postauksessa.
Mukavaa viikonloppua :)

Sari kirjoitti...

Teija, joo, tää kirjamania alkaa jo olemaan vakavalla tasolla. Mutta kun kirjat tuovat niin paljon iloa niin isoille kuin pienillekin perheenjäsenille!

Yaelin, sinun kohdallasi en yhtään kummastele tuota keittokirjojen himoamista. Mutta ihan ensimmäisenä tulee kyllä mieleen kysyä, että koskas sinun keittokirjasi ilmestyy???

Suklaamarenki. Ihan samaa mieltä! Näin joulun alla joulukirjoja ja lehtiä on alkanut ilmestymään kotiimme vino pino ja niitä on kyllä aivan ihana pläräillä!

fräulein klein kirjoitti...

Dear Sari, I have a obsession for books too!
A wonderful saturday,
lovely greetings, Yvonne

HIIRIEMO kirjoitti...

Meilläkin kirjoja pursuaa joka paikasta. Nykyisin yritän kovasti vakuuttaa itselleni, ettei kaikkia ihanuuksia tarvitse itse omistaa. Varsinkin romaaneja tulee harvoin luettua uudestaan. Oma kirjasto olisi ihana!

Meilläkin joulukirjat on hissukseen hiipineet olohuoneeseen...Taitaa olla se aika vuodesta...

Sari kirjoitti...

Hi Yvonne! So we have a same "problem"...

Hiiriemo. Muistelenkin joskus ihailleeni lastenkirjojanne aiemmissa postauksissasi. Romaaneja ei tosiaan usein tule luettua kuin kerran, mutta toisin on laita keittokirjojen tai sisustuskirjojen kanssa. Ja joulukirjat taitavat olla nyt ajankohtaisia, sillä olen bongaillut niitä jo useasta blogista.

Mari kirjoitti...

Kirjahullu täälläkin :) Minulla tosin romaaneja eniten... Tykkään lukea tosi paljon! Ihana tuo kynttiläasetelma tuossa alemmassa postauksessa :)

Johki kirjoitti...

Hei,
ihan ensiksi..Kiitos Sari ihastuttavasta blogistasi! :) Löysin tämän vasta ja olen vieraillut täällä löytöretkeni jälkeen joka päivä lueskelemassa kirjoituksiasi.
Kirjahullu täälläkin ilmoittautuu ja meiltäkin löytyy useampi joulukirja. Ne ovat joka kerta yhtä innostavia ja ah niin tunnelmallisia. :)

Tuija kirjoitti...

Sama vika. Nyt mä vain huomaan siirtyväni sisustuskirjoista kakkukirjoihin, johtuen siitä, että olen vaihteeksi jumittunut näihin netin ihaniin kakkublogeihin. Tekee mieli itsekin alkaa kakunväsäysyrityksiin. Valitettavasti näitä kakkuja vain "joutuu" sitten itsekin syömään ja se näkyy vyötäröllä ;)

lumiomena kirjoitti...

Ja täällä vielä yksi kirjahullu lisää :) Meillä on kirjahyllyjä työ/vierashuoneessa, lasten huoneissa sekä (sisustuksen kannalta harmillisesti) myös olohuoneessa. Kirjakorisi on loistoidea.

Sari kirjoitti...

Moi Mari. Romaaneista tykkään minäkin, samoin novellikokoelmista, mutta sitten väliin mahtuu tätä kevyempää lukemista myös... ;-)

Hei Johki ja kiitos kommentistasi. Mukavaa saada tänne uusia lukijoita ja kiva, kun jätit myös kommenttia! Olen ihan samaa mieltä. Joulukirjat ovat tosi mukavaa ja inspiroivaa luettavaa!

Moi Tuija. Kakkukirjat on kans aivan ihania ja tosiaan, aika vaarallisia! Minulta löytyy myös kuppikakkukirjoja ja ne on kyllä aika kamalia, kun tekisi mieli koko ajan tehdä kuppikakkuja ja koristeluja... :-)

Hei Lumiomena. No voihan nenä, miten paljon teiltä löytyy kirjoja. Mutta nyt kun aloin tarkemmin tuumailemaan, taitaa meiltäkin löytyä kirjoja useammastakin huoneesta, joten kai niitä on kertynyt aika kasa meidänkin perheeseen... ;-) Tyttärestä on myös muodostumassa kirjahullu ja nyt kun hän on jo alkanut pikkuhiljaa ihan oikeasti lukemaan, se on vain innostanut kirjaintoa hänenkin kohdallaan.