2009-10-05

Tunnustus ja tuunattu pöytä -
A Blog Award and fixed table

Viikonloppuna ei ollut juuri aikaa istua tietokoneen äärellä, sillä perjantaina kurvasimme tuttavaperheen luokse yökylään. Lauantaina siivoilimme kotona ja minä puuhasin yhden sun toisenkin projektin parissa autotallissa. Sunnuntaina poikkesimme Ikeaan ja siellä menikin sitten useampi tunteroinen lihapullia mussuttaen ja kaikkea pientä kivaa kotiin hankkien. Ja Ikean pienestä ruokaputiikista päädyimme ostamaan katkarapuja ja siirappia, sillä kohta sitä taas tarvitaan, jo pipareidenkin leipomiseen.

During the weekend I really didn't have any time to spend on the computer, since on Friday we went to our friends house and spend a night there. On Saturday we did some cleaning and I had some projects to finish. On Sunday we went to Ikea and spend hours there eating swedish meatballs, and purchasing all sorts of little things to our house. And of course we ended up buying some goodies from the tiny Ikea food store as well. Some shrimps and european style molassis, since it is almost that time to start baking Xmas cookies.

Tämän ihanan blogipalkinnon sain Marilta ja ilahdutti kyllä tosi paljon, kun tänään pääsin vihdoin koneen äärelle ja blogeja kurkkailemaan. Kiitos sinulle vielä tästä Mari!

I got this lovely Award from Mari and it was such a nice suprise to start my Monday morning! So Thank you Mari!

Laitan tämän blogitunnustuksen eteenpäin tällä kertaa poikkeuksellisesti ulkomaalaisille sisustukseen liittyville blogeille: Fraulein Kleinille, Marjolijnille ja Lilla Flisansille. Ihania ulkolaisia blogeja, joissa tulee kyläiltyä useasti. Käykää kurkkaamassa!

I will give this Award to some blogs that are all abroad: Fraulein Klein, Marjolijn and Lilla Flisan. Lovely blogs, which I visit often. Go and take a look! They are all so beautiful!

Viikonloppuna sain esille myös uuden olohuoneen pöytäni, jota olen tuunaillut tässä noin vajaan viikon verran. Ostin pöydän muutama viikko sitten pihakirpparilta ja maksoin siitä 5 taalaa. Pöydän pinta oli tosi huonossa kunnossa ja rähjäisen näköinen, mutta hioin pöydän ja maalasin sen uudestaan ja nyt näyttää mielestäni tosi kivalta!

During the weekend I was able to put our new living room table in use. I have painted and fixed this one during last week and I bought this from a local garage sale for $5. It looked pretty awful, the surface was all worn out and nasty looking, but I sanded it and painted it, and really like it's new look!


Edessä on kivat säilytyslaatikot, jotka ovat ihan must meidän perheessä!

In the front there is a lot of space for storing, which is a must in our household!

Pöytä on myös aika leveä ja niinpä pöydän päälle on jo kasaantunut jonkun verran koristeita. Mikähän siinäkin on, etten osaa olla, jos olohuoneen pöydällä ei ole mitään? Jotenkin tämäkin pöytä tuntuisi alastomalta, jos se olisi ihan tyhjä. Onko kellään muulla havaittavissa samaa ongelmaa?

The table is also quite wide and there are already some decorational items there to cover the space. I don't know why I always have to put stuff on the table top. I feel like it is too naked without anything. Anyone else having this same problem?

Vetimet maalasin mustalla, mutta annoin hiukan metallivärin kuultaa läpi. Nuo laatikot on miun suosikit.

I painted the drawer pulls with black, leaving some of the metallic color visible. These drawers are my favorites.

Pöydän päälle on löytänyt tiensä moni muukin kirpparilöytö. Nämä kauniit lasinaluset ja rottinkikori löytyivät myös joku aika sitten ja ne maksoivat yhteensä 1.50 taalaa.

Quite many other garage sale finds are on the table top. I found this coaster set and wicker basket awhile ago and they cost $1.50.

24 kommenttia:

Cindy kirjoitti...

That is a beautiful table, it looks like it would be a very expensive. You are very thrifty to have bought it for $5 and made it look like that! Don't you love IKEA? It is the greatest store! Hugs, Cindy S.

Mari kirjoitti...

Vau, ompa kaunis pöytä! Tosi hieno löytö... Meillä on olohuoneen pöytä hakusalla, vielä virkaa toimittaa "vanha" pöytä, se on liian uusi tyyliltään :) Kaunista on kodissasi.

Sari kirjoitti...

Hi Cindy and thank you for your comment! I can honestly say that I am trifty, but who can resist garage sales, really? Ikea is a great place to go and find little things for home.

Hei Mari ja kiitos. Olisitpa nähnyt pöydän siinä kunnossa kuin sen ostin. Mies hiukan pudisteli päätään, että ohhoh, mikähän se tämä nyt taas on... Kyllä teillekin pöytä löytyy, joko olet löytänyt kirppareita tms. uuden kotisi lähettyviltä?

Mari kirjoitti...

Ihana pöytä! Meillä on olkkarinpöytä lähes tulkoon tyhjä. Siinä on usein pari kynttilänjalkaa tai maljakollinen kukkia. Kukin tyylillään. Ihanalta näyttää teillä;)

Tuija kirjoitti...

Excuse me, $5 ?
On sulla ihmeellinen "löytönenä". Miten sait sen maalattua noin tasaisesti, ruiskutitko?
Ihana.

Jutta kirjoitti...

Upea löytö, ja noin halvalla vielä :o Haluaisin ehdottomasti päästä tonkimaan garage saleja! Kuulostavat ihan mielettömiltä aarreaitoilta.

Yaelian kirjoitti...

Vau,mikä löytö,vain 5 taalaa ja nyt sun maalaamisen jälkeen näyttää ihan million dollar table! Ihana,tosi kaunis ja nuo laatikot siinä ovat tosi kivoja.

LillaFlisan kirjoitti...

Sari!
Thank you ever so much thinking of me!

Lots of hugs

Flisan

Sari kirjoitti...

Moi Mari, muistelenkin joskus lukeneeni blogista, ettet pidä ns. turhasta krääsästä... Jota taas meiltä taitaa löytyä, ihan liikaakin. Monasti mäkin koetan vähentää koriste-esineitä, mutta en vaan joteskin osaa...

Moi Tuija. Tämä oli kyllä ihan puolivahingossa tehty löytö. Pöytä oli hirmuisen kirjapinon valtaama ja osui silmiini vasta, kun olin jo kävelemässä autolle. En ruiskumaalannut, ihan vain pensselin kanssa heiluin.

Jutta, garage salet ovat mun heikkouteni. Joskus niistä ei kyllä tartu matkaan mitään, mutta yllättävän usein jotain kivaa löytyy. Myös vaatetta, laukkua ja korua yms.

Moi Yaelian, harmittaa, kun en hoksannut ottaa kuvaa pöydästä siinä kunnossa kuin se ostin. Oli aikas surkean näköinen ilmestys. Mutta nyt näyttää ihan kivalta ja nuo laatikot on kätevät, kun saan sinne lehtiä yms. piiloon.

Hi Flisan. You're welcome! I really think you deserve the award, since your blog is so wonderful!

Vekarus kirjoitti...

Ihana löytö ja hieno tuunaus!

fräulein klein kirjoitti...

Hallo! Thank you so much for your wonderful award. I´m so happy about it!!!!!
GLG, Yvonne

Sari kirjoitti...

Kiitos Vekarus. Ja mukavaa viikon jatkoa sinulle!

Hi Yvonne! I am so happy to hear that the award gave you joy! I'll be visiting your blog soon!

Anne kirjoitti...

hieno löytö tuo pöytä. Meilläkin on olohuoneen pöydällä yleensä asetelma, mutta tällä hetkellä herra 1v. sabotoi kaikenlaisia asetelmia jos ylettyy ;) Joten nyt mennään tyhjällä pöydällä täällä.
Oikein hyvää viikkoa sinulle täältä syysmyrskyisestä suomesta!

Elina kirjoitti...

Hieno löytö ja tosi hieno lopputulos. Laatikollinen pöytä olisikin olohuoneessa tosi kätevä.

Heluna kirjoitti...

Siis 5 taalaa??? Suomesta ei ikinä saa mitään tohon hintaan oli kuinka huonossa kunnossa tahansa. Ihana pöytä!

marikan kirjoitti...

Todella hienon löydön olet tehnyt, hieno pöytä ja mihin hintaan.
Meillä pitää olla kaikki tavarat pois pikku miehen käden ulottuvilta, joten eipä paljon asetelmia tehdä, vaikka haluaiskin =).

vanamo kirjoitti...

Tuo pöytä on ihana, hyvä löytö! Meillä on väliin pöydällä kynttilöitä, sisustus- ym.lehtiä sekä kirjoja ja toisinaan lasten leluja(Huoh). Haluaisin pitää siinä kaikkea kaunista, mutta nuorimmaiset neitoset eivät jättäisi esineitä varmaankaan rauhaan... odotellaan, kunnes jälkipolvi kasvaa;D Onnittelut tunnustuksesta.

Saara kirjoitti...

Upean pöydän olet löytänyt ja kunnostanut sen kauniiksi. Meidän sohvapöytänä toimii vanha arkku ja sen päältä löytyy yleensä tarjotinta, kynttilöitä, lasikupua ym. Jouluna pöytä toimii herkkupöytänä.:)

Sari kirjoitti...

Anne, voin kuvitella, mitä 1-veet saavat aikaan. Ei meilläkään juuri ollut asetelmia, kun neiti oli taaperoiässä. Huih, syysmyrskyjä? Noh, eipä täälläkään ole kelit kummoiset. Vettä rihmoo ja on viileää.

Hei Elina, laatikollista pöytää olin etsinyt pitkään ja vihdoin sellaisen nyt löysin, onneksi vielä näin kohtuuhintaan.

Heluna, täällä garage salet ovat ihan aarreaittoja, joista tekee välillä ihan huisia löytöjä. Mutta saattaa huonekaluja saada Suomestakin halvalla, kun osaa etsiä oikeista paikoista. Moni blogituttavani on tehnyt ihan mielettömiä löytöjä sikäläisiltä kirppareilta ja huutokaupoista.

Marikan, juu, niin se taitaa olla, ettei asetelmat ja pikkulapset kuulu yhteen. Mutta jospa jonkun ajan päästä taas...

Vanamo. On meilläkin muuten tuo pöytä välillä ihan täynnä leluja. Kuvia ottaessa taidan vähän lavastaa näit tilanteita, sillä leluja on joskus olohuone valloillaan... :-)

Saara, teidän olohuoneen pöytännekin kuulostaa ihanalta. Ja jouluisena herkkupöytänä jo ihan vastustamattomalta. Nam!

Miia kirjoitti...

Aivan ihana pöytä!

Something White kirjoitti...

Dear Sari,
thank you so much for this nice award, about which I surely will talk today in a blogpost :)
Do you still have some patience? I´m preparing something for you, but I didn´t finish it yet. For the moment our accountant is working on our computer nearly every day and I have to work with him on our accountancy. I´ll send the parcel very soon, ok? :D

Mia kirjoitti...

Ihana poyta. Siina yhdistyy upeasti kauneus ja toiminnallisuus. Mikas vanhan poydan kohtalo on?

Sari kirjoitti...

Hi Marjolijn, you're welcome! And don't worry about the parcel. And if you feel it is too much trouble I am totally fine with it. I didn't even comment for that post among the first ten ones, so no problem with it!

Mia, kiitos paljon ja kiva kun jätit kommenttia! Vanha pöytä siirtyi formaaliin olkkariin ja käy sinne paljon paremmin kuin tohon entiselle paikalleen. Tässä uudessa pöydässä tykkään eniten noista laatikostoista, jonne saa tungettua kaikenlaista pientä sälää piiloon. Ja sitähän meiltä löytyy, niinkuin hyvin tiedät ;-)

Sari kirjoitti...

Ja kiitos vielä Miiallekin kommentista, lipsahti tuo kommenttisi ohi ekaksi ihan huomaamatta... :-(