2009-10-08

Kreativ blogger

Hei vaan!

Ajattelin tänään laittaa tänne kuvia meidän formaalitiloissa sijaitsevasta ns. eteistilasta, mutta teenkin sitä ennen tämän haasteen, kiitos tästä kivasta tunnustuksesta/haasteesta kuuluu Vanamolle Arjen Ihanuus-blogiin ;-)

1. Kopioi kuva ja liitä blogiisi
2. Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
3. Kerro 7 asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
4. Anna tunnustus seitsemälle
5. Linkitä nämä blogissasi
6. Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta

1. Olin nuorena ns. heavy-tyttö, tukkaa oli vaikka kuinka ja kuuntelin mm. Metallicaa.

2. Minulla ei ole sisaruksia ja pienenä kehittelin itselleni mm. erilaisia mielikuvituskavereita. Tänä päivänä näistä "oireista" taitaa jo joutua tutkimuksiin. Kun olin raskaana, vannoin, että meille tulisi enemmän kuin yksi lapsi, mutta tässä sitä ollaan. Yksi lapsi... Eikä tuskin toista näkyvissä. Miksi ei, no jaa, siihen ei ole yksiselitteistä vastausta, ehkä yksi syy löytyy kuiteskin kohdasta 3.

3. Raskausaikana kärsin vakavista komplikaatioista, tyttäreni oli syntyä viikolla 23 luultavimmin omista rakenteellisista vioistani johtuen ja minä makasinkin seuraavat 3 kk:tta tiukassa vuodelevossa. Ensin sairaalassa, sitten kotona. Tytär syntyi viikolla 36 ja painoa oli hienot 3600g, äidillä sitä vastoin oli tuossa tilanteessa painoa lähes 90 kiloa. Sitä se vuodelepo ja miehen kantamat lohtuherkut teettivät ;-) Kiloista viis, tyttären vuoksi makasin kiltisti sängyssä ja toivoin, että kaikki menisi hyvin. Ja onneksi kaikki meni hyvin ja meillä on reipas 5-vee, jota rakastan aina avaruuteen ja takaisin!

4. Opiskelen kirjoittamista etänä Jyväskylän yliopistossa ja voi pojat, kun tämä etäopiskelu on sitten hankalaa. Koko ajan meinaa keksiä verukkeita siirtää kirjoitusprojekteja eteenpäin. Huono minä!

5. Suustani lipsahtelee silloin tällöin rumia sanoja ja se on kyllä vähän... noloa...

6. Minulla on oikeanpuoleisessa kilpirauhasessa jotain häikkää, mutta asiaa tutkitaan. Maanantaina menen taas specialistille, gulp!

7. Aloitan vajaan kahden viikon kulutta ihan uutukaisen ja erilaisen joulublogin. Olen ihan innoissani tästä asiasta ja paljastan siitä lisää ihan piakkoin!

And in english:

1. I used to be a heavy-rock girl, having a lot of hair and listening to bands like Metallica.

2. I don't have any siblings and when I was a kid I used to make these imaginary friends. I guess nowadays they will start suspecting something is wrong with you, if you have imaginary friends. For me it was just fun and entertainment! When I was pregnant I swore to myself that we will have more than one child. But here we are, having only one child, and I guess that'll be so. Why? It is difficult to explain, many things combined. One reason follows in answer number 3.

3. I had a very difficult pregnancy and my daughter was almost born in week 23. I probably have some structural problems and this caused the problems. I was in strict bed rest for three months, but my daughter was born at week 36 and weighted 3600 grams, mommy instead weighted aroun 90 kilograms. This was all due to the fact I had to be in bedrest and my husband kept bringing me all these yummy snacks, pastries etc. to keep me at least a bit happier. And I ate them all. But this was all for a very important cause and now we have a very energetic 5-year old and I love her to space and back!

4. I study writing in a finnish university as a distand learner and oh boy it is challenging. I always tend to figure out some other things to do and postpone my projects till further.

5. Sometimes I am bad with words. I mean I use bad words and swear sometimes. I know, this is nasty!

6. I have some problems in the right side of my thyroid, but the doctors are trying to find out, what is going on. On Monday I will go to a specialist once again, gulp!

7. In about two weeks I will start a new Xmas-blog and I am so excited about all this. I will reveal you more in the near future!


Laitan haasteen eteenpäin:

I will give this challenge/award to:

Hannalle, Varpuselle, Hiiriemolle, Teijalle, Suklaamarengille, Saaralle ja Minttumaarille.

Viikon jatkoja täältä harmaasta ja sateisesta Teksasista toivotellen,

Have a nice week everyone! From the rainy and gray Texas,Sari

23 kommenttia:

vanamo kirjoitti...

Ahaa, kiva lukea paljastuksiasi;) Kaikkea hyvää tuon kilpirauhasvaivan tiimoilta. Itsekin olen joskus etäopiskellut... (en ehkä noin kaukaa, mutta kuitenkin), tsemppiä! Ja joulublogi...sitä tulen kurkkailemaan. Mukavaa viikonloppua sinulle.

HIIRIEMO kirjoitti...

Odotan innolla joulublogiasi. Minä vannoin esikoisen syntymän jälkeen, ettei meille tulee yhtään enempää lapsia ja kuusi vuotta pystyinkin päätökseni pitämään. Nyt lapsia on sitten kolme ja kaikkia rakastan "avaruuteen ja takaisin". Elämää ei voi aina etukäteen suunnitella ja sepä se hienoa onkin!

Mielenkiintoisia paljastuksia, toivottavasti kilpirauhasestasi ei löydy mitään kummallista.

Olen tavattoman huono jatkamaan näitä haasteita, katsotaan yllätänkö itseni(ja kaikki muut hurjilla paljastuksilla) tällä kertaa ;). Kiitokset sinulle ja tsemppiä opintoihin, itse olen haaveillut samaisen yliopiston samaisista opinnoista, hassu yhteensattuma taas!

Sari kirjoitti...

Moi Vanamo. Ja kiitos, keväällä löytyi varjoainekuvauksessa pieni muhkura oikealta puolen, toivon mukaan ei ole mitään vakavaa. Hiukan kyllä pelottaa tuo maanantai, mutta jospa kaikki menisi hyvin. Etäopiskelu on kyllä haasteellista kotiäidille, mutta parhaani yritän. Joulublogi starttaa pian, laitan asiasta lisäinfoa lähiaikoina.

Sari kirjoitti...

Tuo avaruuteen ja takaisin tulee eräästä täkäläisestä lastenkirjasta, jota neidin kanssa usein luetaan ja sitten aina toisillemme hoetaan, että rrrrakastan sua avaruuteen ja takaisin... ;-) Minä toivon myös hartaasti, ettei tuolta kokeista löydy mitään hälyyttävää.

Eikä paineita haasteen kanssa, jatkat jos jaksat... Aika hassu yhteensattuma tuo opiskeluhomma! Pieni on maailma!

Sari kirjoitti...

Edellinen kommentti siis Hiiriemolle, niinkuin ehkä voipi arvatakin.

Susanne kirjoitti...

Kiva blogi sinulla!
Ilmottaudun lukijaksi:)

Mari kirjoitti...

Kiva lukea toisista paljastuksia :) Mä paljastan että minä tykkään edelleen Metallicasta ;DD Voi, minä pidän peukkuja ja varpaitakin pystyssä että kaikki olisi hyvin!!! Ja varmasti onkin... Minullekkin päällikkö töissä ehdotti opiskelua, kääk.

Sari kirjoitti...

Hei Susanne ja kiitos kommentistasi! Ja tervetuloa toistekin, kiva saada aina uusia lukijoita!

Moi Mari, kyllä mäkin edelleen kuuntelen Metallicaa ainakin silloin tällöin. Tykkään enempi niistä ihan ensimmäisistä levyistä, en tästä uudesta kokoonpanosta, vaikkei uudessa basistissa mitään vikaa olekaan.

Juu, mä kans toivon, et kaikki on ok. Miks pitää silti aina jännittää näitä juttuja näin kamalasti? Ja eikun opiskelemaan, jos sitä on oikein töissäkin ehdotettu. Tietty aikahan siinä on rajoitteena, kun pitäis töissäkin käydä ja noin.

Paivi kirjoitti...

Sari mitä kummaa, etkö sinä muka enää ole hevari? ;-) Kyllä ainakin meillä mennään hevareina jo toisessa polvessa kun pikkuneiti kovasti intoilee Iron Maidensta - ja tunnistaa heti introsta kun vaikka radiosta kuuluu kyseistä bändiä!

Joulublogi kuulostaa jännältä - jännityksellä odotellaan :)

Tsemppiä tutkimuksiin, jospa sieltä ei mitään löytyisi vaan kaikki olisi ok!

Minun on ollut tarkoitus jo pitkään kirjoitella sulle, mutta en ole millään ehtinyt... Kolmen viikon päästähän me jo tullaan sinne!! Jippii :)

Sari kirjoitti...

Moi Päivi, en ehkä siinä mittakaavassa kuin silloin joskus ;-) Mutta kyllä esim. autoa ajellessa on välillä kiva kuunnella jotain raskaampaa, tosin olen muuteskin auton ratissa varsinainen tuittupää, niin että tuollainen musa saa vielä enemmän adrenaliinit jyskyttämään otsasuonissa.

Joulublogi jänskättää myös itseäni ja ne tutkimukset. Huoh! No mutta, toivon itsekin tietty parasta.

Ihan sama täällä. Just tuossa aamupalaa ja ruisleipää mutustellessanikin sanoin P:lle, että hitsi, pitäis kohta tehdä jo Päivillekin puutelistaa... :-) Kolme viikkoa ja sitten päästään viettämään kimpassa Halloweenia. Toivottavasti vaan kelit ois hiukka jotain muuta kuin tällä hetkellä. Vettä on satanut koko viikon ja tunnelma on vähintäänkin harmaan syksyinen. Pöh!

Paivi kirjoitti...

Joo sitä puutelistaa vaan tänne tulemaan :) kyllä me täältä roudataan!!

Sari kirjoitti...

Ahaa! Siis ylöskirjaamaan... ;-)

Teija kirjoitti...

Kivat paljastukset :) Toivotaan, ettei mtn vakavaa kilpirauhasessa.

Iso kiitos, että halusit jakaa tunnustuksen minullekin♥

Ja ehdin jo katsastaa teidän eteisenkin, pirteän punainen!

Sari kirjoitti...

Moi Teija ja kiitos, samaa toivon minäkin. Siis ettei olisi mitään kummempaa tuolla rauhasessa.

Ja ole hyvä tunnustuksesta, olet sen ansainnut!

Ja kiitos, eteisessämme on ainaskin väriä... :-)

Sooloilija kirjoitti...

Joulublogi? Wautsi, tulen siellä ahkerasti vierailemaan, voin jo nyt todeta..

Minulla on myös takana komplikaatioraskaus ja täydellistä lepoa. Samalla viikolla (36) on syntynyt oma kuopukseni. Esikoinen vielä vähän aiemmin.. Toisten kohdalle vain osuu näin. Siihen on niin monia syitä..

Mukavaa viikonloppua sinne päin!

Tuija kirjoitti...

Jee, joulublogi. Tarvii varmaan vinkata yhdelle työkamulle, joka on ihan jouluhullu. Täällä olenkin jo kaupoista bongannut ensimmäiset joulukoristeet. Tekisi mieli ostaa, mutta kun edellisiäkin on käyttämättä. Sitä paitsi yritän pitää mielessä päätökseni ostaa kaikki joulukoristeet vasta joulun jälkeen tyyliin -50 - 70 %.

Kilppari se on outo kapistus ihmisessä. Pieni mötikkä, joka voi aiheuttaa suuria ongelmia. Toivottavasti kaikki on sulla kohdallaan. Itse olen joskus sairastanut flunssan jälkitautina k:n tulehduksen (tietämättäni), josta seurasi vajaatoiminta. Voi pojat, että sitä etsittiin kauan, että mikä naista vaivaa, kunnes yksi lääkäri tajusi koitella kaulan ja lähetti jatkotutkimuksiin. Muutaman kuukauden lääkityksellä vaiva saatiin nujerrettua, eikä ole onneksi uusinut.

Sari kirjoitti...

Hei Sooloilija, juu joulublogi alkaa pian ja olen ihan innoissani!

Minulle sanottiin tyttären synnyttyä, että seuraava raskaus saattaa mennä saman kaavan mukaan, minulla epäiltiin kohdunkaulan rakennevikaa ja siis tuo sama riski on aina olemassa. Mutta ei se pelkästään ole kuitenkaan syynä siihen, että lapsia on vain yksi. Vaikka toki osaltaan on vähän pistänyt miettimään.

Moi Tuija, jouluun hurahtanut olen minäkin! Ja tosiaan, kunhan tuo uusi blogi nyt starttaa, niin kertoilen sitten lisää ja ohjaan kaikki lukijat sinne!

Minä en saa kyllä ostaa nyt yhtikäs joulukoristeita, niitä on jo muuteskin kaapit pullollaan. Toivottavasti nyt osaan pitää näppini erossa niistä, täällä joulukoristeita on jo nimittäin kaupat pullollaan.

Minulla tuo kilpirauhasongelma todettiin siten, kun mulla oli keväällä nielemisvaikeuksia ja sellaista painon tunnetta kurkussa ja siitähän tämä mun tutkimusrumba sitten lähti. Ensin tehtiin tähystystutkimuksia ruokatorven osalta ja sieltä ei nyt mitään varsinaista löytynyt, epäilivät refluksitautia, mutta ei mulla sitä sit loppujen lopuksi ollutkaan, vaikka taisin jo asiaa toisessa blogissa sellaisena mainostaakin. Mulla on vain lievä happovika, närästysongelma, mun isällä on sama vika ja sen kanssa nyt vaan täytyy elää.

Mutta kun tutkivat tuota kaulan aluetta, löysivät varjoainekuvauksessa ylimääräisen pallukan mun kilpirauhasesta ja siitähän mun lääkäri sitten ihan villiintyi ja povasi mulle jo vaikka kuinka vakavia sairauksia. Minä nyt vaan toivon, ettei siellä olisi mitään vakavampaa. Inhottaa vaan toi mun lääkäri (harkitsen lääkärin vaihtoa), kun se heti ensimmäisenä laukaisee, että tämä voi sitten olla vaikka sitä ja tätä ja niin poispäin.

Maanantaina menen specialistille, joka ottaa ymmärtääkseni siitä patista ohutneulanäytteen ja muita lisäkokeita. Eiköhän se sitten jo kerro jotain. Vähän kuiteskin jännittää tuo maanantai, pakko myöntää.

Minttumaari kirjoitti...

Heissan Sari - kaunis kiitos tästä kunniasta, olen otettu :)

Ihanaa, että avaan oman joulublogin! Jään innolla odottamaan!

PS. On muuten ihan mystinen juttu laitoin sulle tänne eilen kommentin joka tuli näkyviin mutta ei nyt näy...

Minttumaari kirjoitti...

Ei kun siis SINÄ avaat en minä... :) anyway, jään odottamaan sen avautumista :)

Tuija kirjoitti...

Multakin silloin aikoinaan otettiin ohutneulanäyte, voin lohduttaa, ei satu juuri ollenkaan ja on ohitse muutamassa sekunnissa. Vaikeinta on olla ihan hiljaa sen ottamisen aikana, varsinkin kun ainaskin mun lekuri paineli sitä kurkkua ja sitten alkoi yskittää (ja sitten ukko ihmetteli, että mikä rouvaa yskittää? No haloo!)

Sari kirjoitti...

Hei Minttumaari ja kiitos kommentista. Ja ole hyvä tunnustuksesta, olet sen ansainnut! Joulublogi starttaa pian, siitä lisää kohtapuoliin.

Moi Tuija. Hyvä tietää, sillä juuri se tässä on mietityttänyt, et kuin himskatisti sattuu ja noin. Mutta kohta lähden läkyrille, toivon mukaan kaikki menee ok.

Anonyymi kirjoitti...

[url=http://www.onlinecasinos.gd]Online casinos[/url], also known as accepted casinos or Internet casinos, are online versions of traditional ("buddy and mortar") casinos. Online casinos prescribe gamblers to champion up and wager on casino games in toto the Internet.
Online casinos typically move on the defender base odds and payback percentages that are comparable to land-based casinos. Some online casinos require on higher payback percentages with a segment melancholy scheme games, and some phylum in the open payout border audits on their websites. Assuming that the online casino is using an fittingly programmed indefinitely prolific generator, earmark games like blackjack clothed an established congress edge. The payout scintilla during these games are established gone and forgotten the rules of the game.
Uncountable online casinos let out revealed or be revealed their software from companies like Microgaming, Realtime Gaming, Playtech, Intercontinental Temerarious Technology and CryptoLogic Inc.

Anonyymi kirjoitti...

top [url=http://www.xgambling.org/]casino bonus[/url] brake the latest [url=http://www.casinolasvegass.com/]free casino[/url] unshackled no store hand-out at the best [url=http://www.baywatchcasino.com/]no lay down tip
[/url].