2009-10-29

Aaveita - Ghosts

Otin jo varaslähdön kuppikakkujenkin suhteen ja tein pienen määrän aave-kuppikakkuja. Täällä myydään kaupoissa kaikenlaisia Halloween-makeisia ja nämä aaveet ovat vaahtokarkkia.

I already made som Halloween-themed cupcakes, even though it is still couple of days until the Halloween night. Here it is so easy to prepare these Halloween-themed goodies, since there are so many Halloween candies available at the stores. These ghosts are made of marshmellows.

Booo hooo!

Happy Halloween!

14 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Huuu,hienot:-)

Mari kirjoitti...

Ihania :) Laitappas joskus respti cupcakeista...

Marsuliini kirjoitti...

Olipas hyvä idea! Niistä tuli tosi hienoja :)

Sari kirjoitti...

Yaelian, bo hoo ja helpot, kun toi vaahtokarkit on jo valmiiksi tollasia aaveita...

Mari, minä tässä tuumailin ihan samaa ja olen tekemässä nyt hiukan toisennäköisiä cupcakeseja ja ehkäpä laitan niiden reseptin myös tänne.

Marsuliini, kiitos, nämä oli kyllä tosi helppoja. Miltei nolon helppoja, kun nuo aaveetkin on valmiina paketissa... Vastaavanlaisia aaveitahan saa tehtyä esim. pikkuleipätaikinasta tai miksei piparitaikinastakin ja sitten vain valkoinen kuorrutus päälle.

Kazza kirjoitti...

Happy Halloween! :) Hienoja cupcakeja!

fräulein klein kirjoitti...

Dear Sari, your cupcakes are so sweet. Like me sees you are already well prepared, there Halloween can come.
Warm greetings, Yvonne

Sari kirjoitti...

Hei Kazza ja kiitos!

Hi Yvonne and thank you! Yes, we are ready to celebrate Halloween! Only two more nights!

Marja kirjoitti...

Huhuu... varsin aavemaisia herkkuja :) Itse en jaksa yhtään innostua laittamaan kotia Halloween-kuntoon mutta ihailen näitä teidän muiden aikaansaannoksia varsin mielelläni :)

RouvaHoo kirjoitti...

Varastin idean aiemmasta postauksestasi hakea pari kurpitsaa oven vierelle, mutta: ei-oota myytiin, kurpitsat olivat loppu! Tänään on vähän enemmän aikaa niin kurkistan vielä muutamaan muuhun kauppaan. Illalla vintiltä halloween koristeet, eli vähän jäljessä ollaan, muttei kuitenkaan myöhässä.
Happy Halloween Irlannin nummilta
Heljä

Auli kirjoitti...

Voi kuinka hauskat "kummituskupit".Mainio keksintö.
Happy Halloween!

vanamo kirjoitti...

Oikein hauskaa halloweenia! Trick or treat:)

Sari kirjoitti...

Moi Marja, en tiedä innostuisinko itsekään niin tästä asiasta, jollei olisi tuo perheen pienin tuossa niin asiasta tohkeissaan... Ja maassa maan tavalla, täällä Halloween on ISO juttu!

Moi RouvaHoo. Juhlistetaanko Irlannissa Halloweenia kuinka yleisesti? Toivottavasti löydät vielä kurpitsat oven eteen!

Hei Auli, juu, nämä on aika södet. Toisin kuin eilen illalla väsäämäni kuppikakut, joihin sain idean erään julkkiksen pitämiltä webbisivuilta. Koetan saada postausta aikaiseksi ennen h-hetkeä.

Moi Vanamo ja kiitos. Kivaa on tiedossa. Yksi naapureista kuulema järjestää haunted housen autotalliinsa ja luultavasti taas jotain muuta extraa luvassa, joten hiukan jo jänskättää huominen.

Tuija kirjoitti...

Hassuja!

Sari kirjoitti...

Juu, hassun hyviä!