2009-02-04

Haaveissa... - I dream of...

Olisi aina kevään tullen pistää koko talo ylösalaisin, sillä keväässä on sitä jotain uudistamisen taikaa, luonto on valmiina puhkeamaan kukkaan ja niin raikasta ja valoisaa. Miksei siis kotikin voisi olla yhtä kaunis ja raikas kuin kevätkin?

No jaa, itsellä kyllä kukkaron nyörit katkeilevat liitoksistaan pelkästä ajatuksesta, että kaikki menisivät uusiksi.

Mutta silti voin haaveilla...

Uusista sohvista, kahvipöydästä, jalkalampuista, verhoista, sivupöydistä ja toimistokalusteista.

Näistä ihanista Pottery Barnin huonekaluista ja niiden ihanista väreistä ja muodoista.

Nämä kuvat otin suoraan uusimmasta PB:n kevätkuvastosta, American Classics.

----------------------------

It would be so much fun to redecorate the whole house during Spring season. Especially during spring, since everything is in bloom and ready to blossom. So why couldn't my home be the same, this beautiful blooming oasis?

Well, one point is, that I couldn't afford it, but hey, I can always dream about changing everything....

Having new sofas, coffee tables, floor lamps, curtains, console tables and office furniture....

And with the latest Pottery Barn catalogue I am always able to do so.

All these images are from the latest, American Classic catalogue.

Jotain tämäntyylistä sohvaa kaipailisin olohuoneeseemme. Ei välttämättä tarvitsisi olla just samaa mallia, mutta mielellään muhkeaa ja valkoista. Yhdisteltynä tummaan puuhun, vaikkapa tummaan ruskeaan tai mustaankin, miksei? Kaiken ei meillä tarvitse olla valkoista...

I would love to have a sofa like this in our family room. It wouldn't have to be exactly like the one in the picture, but big and white. Combined with wood, for example dark brown or even black, why not? Everything doesn't need to be white in our house...

Olisipa ihana olla tällainen eteisaula, jossa olisi vaaleaa seinäpintaa, avaraa ikkunaa ja kaunista puupintaa. Ja ihastuin tuohon kuvan vasemmassa laidassa olevaan sitruunapuuhun. Oih, olisipa tuollainen itselläkin.

I would love a hallway that has white walls, big windows and rich wood colored furniture. I really loved that little citrus tree on the left side of this image. Oh! I would love to have a tree like that!

Ja tästä toimistosetistä pidän erityisesti, ja tämä on ollut PB:llä markkinoilla jo vuosia. Tämä on klassikko, valkoinen, kaunis ja käytännöllinen. Kun vain olisi se työhuone tämän pienen nurkkauksen sijaan...

And I really like this office set they have had on market for years now. It's classic, it's white and it's practical. If I only had my own office room, instead this tiny nook I have...

--------------------------

No, jotain pientä muutosta ja keväistä tunnelmaa on varmasti luvassa omassakin kotona, mutta nämä huonekaluhaaveet, ne nyt saavat toistaiseksi odottaa...

Well, some little changes I am most likely gonna do in our house, something light and springy (can you say it like that, I don't know), but the dream of buying new furniture, that must wait...

Mukavaa keskiviikkoa!

Have a nice Wednesday!

Sari

19 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Onpa tosiaan ihanan keväisiä kuvia, minä en voi haaveillakkaan valkoisesta sohvasta, meillä on sottapyttyjä talossa ;) (Itsekkin :D)

titta kirjoitti...

Ihania haaveita... välillä iskee haaveiluvaihe ja raharajoitteet tuntuvat epäreiluille, mutta toisaalta miltä se tuntuisi jos aina saisi kaiken :) Jatketaan haaveilua ja siinä välissä toteutetaan pieniä palasia.

Nina kirjoitti...

Voih, ihania kuvia! Kyllä kelpais mullekkin :-)

Meillä oli edellisessä asunnossa valkoinen Ikean sohva. Siis oli, ei ollut enää meidän käytön jälkeen... Kiinalainen huonepölykin on jo ihan mustaa!

Suomeen voisin kyllä kokeilla, kun nuo termiitit vähän kasvavat...

Sooloilija kirjoitti...

Pettry Barn kiinnostaisi minuakin, mutta taidan olla liian pienituloinen niihin juttuihin.. Mutta varsinkin tuo työpöytäjuttu on aivan ihana, ainoa vaan,että sen äärellä tulisi vietettyä varmaan kaikki mahdollinen aika. Laittaisin siihen tietokoneen, ompelukoneen ym.

Mutta onneksi voimme haaveilla!!

Myydäänkö Suomessa muuten tuota Pottery Barnia?

Sooloilija kirjoitti...

Näköjään tuli näppäilyvirheitäkin.. Tarkoitin siis koko ajan Pottery Barnia.. Mulla on aina niin kiire kommentoida sun juttuja..

Sari kirjoitti...

Hei Mari, en minäkään kyllä todellisuudessa tiedä, kauanko meillä valkoinen sohva olisi valkoinen, mutten silti voi olla haaveilematta...

Hyvin sanottu Titta. Kaikkea ei voi saada heti (vaikka usein mieli tekisikin, ja sama homma projektien kanssa, niin on kova vimma toteuttaa, että ei meinaa itsekään perässä pysyä...) ja haaveille pitää olla aina tilaa. Kyllä meille vielä joskus tulee nuo valkoiset sohvat, toivottavasti ;-)

Moi Nina. No joo, en tiedä tosiaan, olisiko se sohva meilläkään kauaa valkoinen. Se Ikean valkoinen sohva on muuten myös tosi kaunis, arvelen, että puhelet samasta sohvasta, jota itse olen kuvastosta katsellut. Meillekin tuo valkoinen väri kävisi parhaiten sohvakalustoihin jokusen vuoden kuluttua, kun tuo neiti on kasvanut sen suurimman sottavaiheen yli...

Moi Sooloilija. Pottery Barnia ei taideta myydä siellä Suomessa, mutta en tiedä, josko tilaaminen onnistuisi sieltäkin käsin. Ainakin pienempien tuotteiden. Tuo työpöytäryhmä on aivan ihana. Näkisitpä vielä, millaisia lisävimpaimia tuohon ryhmään liittyy. Kaikenlaisia seinäkiinnitteisiä lokerikkoja, muistitauluja yms. ihanuuksia. Eli haaveilu jatkuu... Mulla toi pöytä olis kans täynnä tavaraa. Tietokoneesta kameroihin, latureihin, askarteluvälineisiin ja kaikenlaiseen pikkutilpehööriin pöytä jo pian hukkuisi...

"Kantriina" kirjoitti...

Kevät on kieltämättä semmoista aikaa, että kaipaa muutoksia, pitkän ja pimeän talven jälkeen.
Aloitin jo kaappien järjestelyllä "kevät"siivoukseni :D


Ihania kuvia.... miunkin alkoi kauheasti tehdä mieli taas muutosta :)

Anu kirjoitti...

Myöhäistä iltaa! Taitaa olla meillä naisihmisillä ihan verissä tämä kevättä kohti alkava kodin uudistaminen tai siitä haaveilu:)
Minä täällä olen kaksi päivää heilunut maalitela kädessä...keittiön seinät valkaistui ja ykskaks oli pakko pistää tyttären huonen mullin mallin!
Että näin...mutta niin ihania on nuo sinun 'haavekuvat'että niitä kohti kannattaa kyllä ponnistella,upeita kerrassaan...kelpaisi minullekin!!!
Iloista viikonjatkoa!!!

Sari kirjoitti...

Kantriina. Sama vika täällä. Keväisin iskee joku ihmeellinen himo uudistaa kotia ja ehkä se tuo kevätaurinkokin jollain tapaa saa heräämään jostain talvisesta horroksesta...

Anu. Kuulostaa tutulta. Me on kans maalailtu taloa uusiksi useampaan otteeseen ja nyt ei oikeastaan enää vaivaa kuin tuo miehen työhuoneen/vierashuoneemme seinäpintojen vihertävä sävy. Se vie vähän valoa tuosta jo muuteskin pienest huoneesta, joten sille mä mielelläni tekisin jotain.... Mutta huh, on aika aikaavievää puuhaa, vaan onhan se sitten kiva katsella omien käsiensä jälkeä. Nyt sä tartutit muhun ton maalausinnon. Apuva! Pensselit käteen ja menoksi... ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Eipä saa Pb:tä täältä, eivät edes toimita tänne. Itse hain Floridan reissulla PB:n kaupasta esitteet ja raahasin ne kotiin. Vaikka samat kuvat löytyivät netistä, niitä on ihana katsella. Ihania tavaroita.

Kauniita olivat nuokin kuvat. Voi kun olisi rahaa, tietäisi mitä haluaa:)

Sirkku

Sari kirjoitti...

Moi Sirkku. Niin mä vähän aavistelinkin, etteivät ehkä toimita tuotteita Eurooppaan. Nämä paikalliset firmat taitavat olla vähän nihkeitä toimittamaan tavaraa ns. overseas... Tuotteet on ihania ja kaikki nämä katalogit kuin pieniä sisustuskirjoja ;-)

Niinpä. Jos olisi rahaa kuin roskaa, niin koti olisi täynnä PB:n kalusteita ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Ηello there! Тhis is my 1st commеnt here so I just wantеd to give a quick
ѕhout out anԁ tell you I really еnjοy гeadіng
through your ρostѕ. Can уou suggest
any otheг blogѕ/wеbsites/forums that deal with the
ѕame tοpiсs? Thanκ you!

Аlso viѕit my web pagе cool toy

Anonyymi kirjoitti...

Hmm iѕ аnуone еlse having prοblеmѕ with the imageѕ on this blοg loаding?
I'm trying to figure out if its a problem on my end or if it's the blog.
Any fееԁ-back would bе greatlу apprecіated.


Heгe is mу homepage ... how to grow height fast

Anonyymi kirjoitti...

Write more, thats all I hаve to say. Liteгаlly, it ѕеems as thοugh you
гelied on the video to maκe your poіnt.

You ԁefinitely κnοw what yοure talking about,
ωhу waste your intelligence on just posting videos to your site ωhen you could be giνіng us somеthing informatiѵe to геаd?



Alѕo visit my homеpagе ... how to save on disney world vacation

Anonyymi kirjoitti...

I'm really enjoying the theme/design of your web site. Do you ever run into any internet browser compatibility issues? A small number of my blog readers have complained about my site not operating correctly in Explorer but looks great in Safari. Do you have any suggestions to help fix this problem?

My website: Random musings

Anonyymi kirjoitti...

Hmm iѕ аnyone else еxperіencing problems with thе іmаges
on thiѕ blog loading? I'm trying to determine if its a problem on my end or if it's the blοg.
Any feеd-back ωould be grеatly apρrеciаted.


Μу site; fast way to treat heartburn

Anonyymi kirjoitti...

Write more, thats all I havе to say. Liteгаllу, it seemѕ as thοugh you reliеd on the video to
make youг point. Yοu сlearly knоw
ωhat youгe talking about, why waste your intellіgence on just posting
videos to your weblog when yоu could be gіving us something enlіghtenіng to
гeaԁ?

Feel frеe to surf tο my page increase small boobs

Anonyymi kirjoitti...

When I οrіginally сommented I clіcκeԁ the "Notify me when new comments are added" chеckboх and now each tіme а comment is
aԁdеd I get thrеe emails with the same comment.
Is there any way you сan remove me from thаt
serviсe? Thank you!

Feel free to viѕit mу hоmерage; grow Breasts

Anonyymi kirjoitti...

Hello! This is kind of off topiс but I nеed ѕоme guidance from аn established blog.
Iѕ іt νerу harԁ
to sеt up уour own blog? I'm not very techincal but I can figure things out pretty fast. I'm thіnκing about making my own but I'm not sure where to begin. Do you have any tips or suggestions? Appreciate it

Feel free to surf to my blog - Hypothyroidism Treatment (http://www.youtube.com/)