2009-01-03

Kotona taas - Home again

Matka on takana ja kotona ollaan taas. Vajaa kaksi viikkoa Californiassa rentoutti kyllä kivasti ja vaikka välillä oli ihan rättipuhkiväsynyt ja jalat maitohapoilla jatkuvasta kävelystä, on mielessä nyt monta mukavaa muistoa ja kauniita maisemia.

Vielä ei aivot kulje ihan täysillä ja lähinnä olen vain laittanut kotia kuntoon, siivoillut, purkanut laukkuja ja tavaroita, pessyt pyykkiä ja juossut ruokakaupoissa.

Ja vaikka matka olikin rentouttava ja ihana, oli kyllä oikein kiva tulla takaisin omaan kotiin ja päästä nukkumaan omien vällyjen väliin.

Tässä kuva Painted Ladies taloista, jotka koristavat San Franciscon keskustaa. Kaupunki oli muutenkin täynnä samantyyppisiä, tosi kauniita viktoriaanisia taloja ja voin vain kuvitella, kuinka kivoja sisustusratkaisuja näistä talokaunottarista voi löytyä.San Franciscon ehkä kuvatuimmat talot ne siinä kauniisti rivissä seisovat. Olisipa ollut jännä päästä niihin sisälle ja nähdä, ketä näissä kaunokaisissa oikein asustaa... ;-)

Mukavaa lauantaita teille kaikille!

Palailen tänne taas pian!

--------------------------------------------

We are back home again and our roadtrip in California went quickly and it was relaxing and a lot of fun! Even though from time to time we were all exhausted of the tremendous amount of walking and sightseeing it was still all worth it and now I feel much more energetic and hope to be traveling again soon. But of course after spending almost two weeks away from home it is so lovely to be home and be able to sleep in my own, comfortable bed and be able to cook for us by myself.

But anyways, we saw a lot on our trip but first I wanted to show you this row of Painted Ladies that is probably the most photographed row of houses in San Francisco city. There are a lot of this kind of Victorian style houses in this area and I was so curious to see what kind of people were living inside these gorgeous houses and how they had decorated their houses. But of course, this was the closest I got to these beauties...

Have a nice Saturday, I will be back here soon!

13 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Tervehdys pitkästä aikaa! Sinullakin on täällä hieman look muuttunut eli talvisia värejä ja tunnelmia.. (Minäkin tein ulkonäön kohennusmuutoksia blogiini vuodenvaihteessa).

Eipä tässä tällä kertaa muuta kuin tervetuloa sinne kotimaisemiin, pari viikkoa on aika pitkä aika olla pois kotoa..Ja varmasti ihana päästä nukkumaan omaan sänkyyn.

Sirkka kirjoitti...

Matkasi ja siellä näkemyksiä ympäriinsä silmät ammollaan on mahtavaa...tiedän kokemuksesta vaikkakaan en siellä ole koskaan ollut...kuitenkin on minusta aina valtavan ihana tunne, kun tulee takaisin ja avaa oman kotiovensa oven, niin aaaahhh.
Oma koti kullan kallis.
Eikö niin sanota:)
No mutta matkailu avartaa ja on ihanaa!
Olet väsynyt mutta onnellinen...

Kiitos kun poikkesit. sitä arvostan suuresti. Kauniita unia:)

Yaelian kirjoitti...

Nice to have you back :-) Reissu on ollut varmaan ihana ja kiva sitten nähdä mitä kuvia tänne matkasta tulee! Mä itse ihastuin tosi paljon Kaliforniaan, olisi kiva mennä takaisin.

emmi kirjoitti...

Matkustaminen on ihanaa, mutta kotiin palaaminen jotenkin vielä ihanampaa..

Heh, laitoin itsekin toissapäivänä blogiini kuvan Painted Ladies taloista, joskin mustavalkoisena.. Olimme viime keväänä San Fransicossa ja asustelimme kaverin luona reilun viikon tuossa aivan noiden talojen lähellä. Tosi kiva pohja siinä talossa ja kivasti olivat sitä sisustaneet.

Mari kirjoitti...

Ovat kyllä todella kauniin näköinen talo rivistö... Ei voi edes kuvitella miltä näyttävät sisältä, huoh!

On varmasti ihanaa kotiutua reissusta... VAikkakin lähteminenkin on aina ihanaa! Ihana on muuten tuo uusi kuvasi tuossa ylhäällä;)

Sari kirjoitti...

Hei vaan kaikki naiset. Ja hyvää uutta vuotta teille kaikille!

Täällä ollaan taas kotosalla ja koetan saada aivoni takaisin arkeen ja päivitellä tätäkin blogia vähän säännöllisemmin.

Sooloilija. Pitääpä heti käydä kurkkaamassa uudistuneet sivusi ja muuteskin lueskelemaan viimeisimmät kuulumisesi ja aina yhtä hyvät leffavinkitkin ;-) Kotona on ihana olla, vaikka matkustaminen onkin aina mukavaa ja piristävää vaihtelua arkeen.

Sirkka. Koti on tosiaan kullan kallis ja meidän pikkuneitikin monena iltana puheli, että milloinka me mennään takaisin kotiin? Ja nukkui kuin tukki omassa sängyssään, joten kyllä se uni vaan maittaa parhaiten omien vällyjen välissä. Niin ja sivusi ovat yhdet suosikkini, siellä käyn aina säännöllisesti katsomassa uudet kuvasi ja tunnelmasi kodistasi. Kiitos niistä!

Yaelian. Californiassa on tosiaan paljon nähtävää ja itse ihastuin San Franciscoon. Se on jotenkin minun mieleinen kaupunki, en edes osaa sanoa miksi. Losissa taas puolestaan ahdisti ihmispaljous ja saasteet, jotka näkyivät jo kymmenien kilometrien päähän kellertävänä usvaharsona.

Emmi. Kiva saada uusi vierailija blogiini, siis kiitos sinulle täällä käynnistä ja tule ihmeessä uudelleen. Matkustamisessa on omat puolensa, mutta niinhän se on, että koti on aina koti. Kävin jo vastavierailulla blogissasi ja sielläpä ne olivat Ladiesit sinunkin sivuillasi. Ihanalla paikalla tuttavanne asustaa, tuo naapurustohan oli täynnä noita kauniita taloja. Oi joi, olisinpa päässyt kurkkaamaan tuonne taloon minäkin...

Mari. Kauniita taloja oli tuolla alueella tosi paljonkin, mutta nämä ovat ne kuuluisimmat ja tunnetuimmat. Niinpä niin, kun vielä olisi sisälle saanut noihin talokaunottariin kurkistaa, mutta eih... Ja kiitos, tuon uuden kuvan nappasin yhtenä erittäin sumuisena aamuna tässä meidän lähipuistossa ja kummasti ne syksyiset lehdet vaan sinnittelivät noissa puissa, vaikka oltiin jo joulukuussa. Nyt kun ajoin puiston ohi, ei noissakaan puissa ollut enää lehden lehteä.

Suvi kirjoitti...

Matkalla on kyllä ihana olla, mutta kyllä siihen tavalliseen arkeen on aina kiva palata.

Ja kyllä on kauniit talot rivissä.

Jossu kirjoitti...

Mukavat sivut sinulla. Luin tekstejä joulukuulta ja kiva huomata että siellä kaukanakin joulustanne löytyy niitä perinteisiä supisuomalaisuuksia höystettynä tietenkin paikallisilla jutuilla. Palaan varmasti toistekkin vierailulle.

Sari kirjoitti...

Moi Suvi, niin se kyllä menee. Olen iloinen, että ollaan taas kotona ja arjen pyörityskin tuntuu taas mukavalta, kun on vähän saanut hengähtää ja nähdä uusia maisemia.

Hei Jossu ja kiitos vierailustasi sekä kivasta kommentistasi. Kyllä se suomalaistyylinen joulu täälläkin toki on mahdollista, vaikkei lunta sadakaan eikä ole niitä lähimpiä sukulaisia ja ystäviä lähettyvillä. Niitä mä joteskin vaan eniten jouluna kaipaan...

Taika kirjoitti...

Tervetuloa omaan rakkaaseen kotiin!

Matkat kyllä piristävät ja avartavat maailmankuvaa.

Ihania taloja kuvassasi!

Sari kirjoitti...

Hei Taika ja kiva nähdä sinua täällä taas. Takas ollaan kotosalla ja uusi vuosi, uudet kujeet ;-)

Tuija kirjoitti...

Ihanat talot, mullekin tuli heti mieleen, että millaista mahtaa olla sisällä ja millaisia ihmisiä niissä asuu. Vaan miltäköhän mahtaa tuntua asua talossa, jota kaikki käyvät kuvaamassa?

Sari kirjoitti...

Moi Tuija. Aivan, miltähän tosiaan mahtaisi tuntua, jos/kun ikkunan alla olisi aina lauma turisteja... Hmm, ei toimisi mulla...