2008-12-08

Lisää joulun tunnelmaa - Some more Christmas spirit

Joulua olen tosiaan jo laitellut kotona kovasti ja erityisesti erilaisia valoja ja valosarjoja on ollut kiva viritellä sinne tänne. Eteiskäytävässämme (tai miksikä tuota nyt pitäisi sanoa, pieni kapea käytävä olohuoneiden ja makkareiden välillä) oleva sivupöytä ja peili saivat myös koristeluita ylleen ja nuo muutamat valosarjat tuovat tuohon pimeään käytävään kivasti valoa.Hurrikaanilyhty on täynnä valkeita valoja ja peilin eteen laitoin roikkumaan pari olkista koristetta hopeisesta joulunauhasta.Hurrikaani on täynnä noita loistavia lamppusia ja neiti aina niitä kurkkailee miltei nenä kiinni lasissa. Tontuilta on jäänyt myös vino pino lapasia kuivumaan tuon lämpimän lyhtysen ympärille... ;-)

----------------------------------------------------

I have this Christmas spirit thing going on and want to add some little things here and there to get the spirit strong. In our hallway I put out some lightning fixtures. I filled our hurricane vase with white ones and the mirrow is also framed with a lighting set. I guess that the elves have also forgotten their mittens in our place, and now they are drying nicely around the hurricane vase.

7 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Ihanaa valoa! Minullakin olisi vanha koristepeili, joka ei vielä ole löytänyt paikkaansa. Ehkäpä tästä kuvastasi sain kimmokkeen laittaa omankin peilini koristeltuna esille.. Katsotaan..

Sari kirjoitti...

Moi Sooloilija. Mielestäni vastasin jo tähän kommenttiisi, vaan jonnekin bittiavaruuteen lie katosi vastaukseni... Höh!

Mutta sitä vaan piti sanoa, että eikun kiikutat koristepeilin esille, virität kivat jouluiset valohärdellit ympärille ja valmis!

titta kirjoitti...

ihania pikkulapasia. Minäkin olen viritellyt valoja olohuoneeseen. Mukavaa viikkoa :)

Kazza kirjoitti...

Olen aina pitänyt tuosta valot maljakossa-koristeesta, taidan toteuttaa sen itsekin tänä vuonna. :) Ja miten söpöjä lapasia, teillä on todella joulu jo tullut!

Sari kirjoitti...

Kiitos Titta. Kyllä nuo valot tekevät sitä joulun tunnelmaa. Käynpä heti kurkkaamassa, oletko jo kuvaillut valosettejä blogiisi...

Kazza. Juu, valot isossa vaasissa, maljakossa tai hurrikaanissa on kyllä kiva idea. Joulun tunnelmaa on jo kovasti laitettu, vaikkei me nyt sitten edes vietetä joulua kotona, vaan reissussa...

Sooloilija kirjoitti...

Nyt vihdoin otin peilin huoneen nurkasta esille ja koristelin sitä kuten muinakin jouluina..

kirsi kirjoitti...

Kaivoin just aamulla kaikki valosarjamme esille, samoin ikkunalle (2)laitettavat joulukynttelikot.
Nuo maljakkoona asetettavat valot ovat taalla in. Tanne luulisin muodin tulevan hieman jaljessa...ihanat nuo pikkulapaset!