2016-04-18

Asparagus time


Have you already tasted asparagus this Spring?
 
Joko sinä olet testannut parsaa tänä keväänä?

 
We had to try them out and boy they tasted so good with some oven baked
bacon and homemade hollandaise sauce.
 
Have a wonderful Monday!
 
--
 
Meidän oli jo ihan pakko testata parsaa ja vitsit, että ne maistuivatkin hyvältä uunissa
rapeaksi paistetun pekonin ja kotitekoisen hollandaise-kastikkeen kanssa.
 
Mukavaa maanantaita kaikille!
 
 
- Sari

6 kommenttia:

Jonna H. kirjoitti...

Jep, tullut syötyä kilokaupalla. :p

Sari kirjoitti...

Oo, niin mäkin voisin. Pitää kait ostaa taas lisää. Nää oli meidän ekat satsit ja aijai, kun oli hyvää!!!

Heidi kirjoitti...

Useamman kerran :D Parsa on nyt niin parasta. Iloista alkanutta viikkoa!

Sari kirjoitti...

Moi Heidi, eli mähän olen ihan jäljessä tässä hommassa, kun vasta ekan kerran herkuteltiin parsalla. Nyt kipinkapin kauppaan hakemaan lisää tuota ihanaa herkkua :-)

Anonyymi kirjoitti...

It is the soon to be asparagus season in Eastern Washington state. Love it any time of the year.

Linda

Sari kirjoitti...

Linda right now is the best time to buy asparagus here in Finland. They are now a bit smaller in size and also bit juicier if you can say so and somehow I like them better that way ;-)

Have a nice day!