2016-03-08

Have a wonderful Women's Day!Tänään juhlitaan naisten päivää.
Mieheni vihjaili minulle tänä aamuna,
ettei minun tarvitse huolehtia illalla ruoanlaitosta.
 
Hmm, mitähän on tiedossa ;-)
 
Ihanaa naistenpäivää teille kaikille ihanille naisille!
 
--
 
Today we celebrate Women's Day.
My husband hinted me this morning
that I don't need worry about making dinner tonight.
 
Hmm, I wonder what he has planned for us ;-)
 
Have a wonderful Women's Day all you lovely ladies out there!
 
 
Sari

8 kommenttia:

Eeviregina kirjoitti...

Samoin sinulle, ihanaa naistenpäivää!
Minua on viety ulos syömään nyt todella usein viime viikkojen aikana, joten en nyt kaipaa mitään sellaista. Mutta ruusukimppu kelpaisi...
Ihana tuo Lumikukka-lautanen. Äidin ja isän häälahjana saadut, minun haltuuni on siirynyt harmaat lumikukkakupit ja asetit. Olen ostanut niitä muutaman lisää kirppikseltä, ovat aika ohutta posliinia.

Sari kirjoitti...

Hei Eeviregina. Ei me taideta sen kummemmin ulos mennä syömään, näin luulen, mutta ehkä mieheni laittaa tässä kotona jotain kivaa ruokaa. No, se paljastuu tarkemmin sitten, kun hän tulee kotiin :-) Itse en kyllä edes odottanut mitään sen ihmeempää, mutta onhan se aina kiva, jos muistetaan jollain tapaa. Mieheni venäläinen työkaveri oli vaan eilen töissä maininnut, että heillä naisten päivä on kokonaan vapaa töistä ja naiset odottavat saavansa kauniita kukkakimppua yms. speciaalia. Ehkä tämäkin vähän vaikutti asiaan... ;-)

Minunkin vanhempani ovat saaneet samaa sarjaa kihlajaislahjaksi, mutta äitini oli jossain kohtaa luopunut suurimmasta osasta astioita. Muutamat astiat häneltä pelastin ja muutamia olen ostanut kirpparilta.

Mukavaa naisten päivän jatkoa sinulle!

Jonna H. kirjoitti...

Samaa sinnekin!

Toivottavasti saat illalla jotain herkkua. =)

Sari kirjoitti...

Kiitos Jonna. Tässä jo vinkkiä saatiin, että iskä tuo jotain syötävää töistä tullessaan ;-) Nälkäkin tässä kurnii jo, niin että kaikki kyllä maistuu ;-)

Marika S kirjoitti...

Ihanaa naistenpäivän iltaa sinulle ♡

Sari kirjoitti...

Kiitos samoin Marika :-)

Anonyymi kirjoitti...

Happy Women's Day to you. This woman worked over-time today. Now home and will prepare supper for my sweet husband, who has been working on the house remodel all day. Hope you day has been special.

Linda

Sari kirjoitti...

Thanks Linda. I stayed home yesterday doing all sorts of office work and later in the evening my husband brought us some sushi. So nothing so fancy happened during Women's Day and wasn't really expecting for anything but it was nice that to have some sushi especially since it's our daughter's favorite ;-)

Have a nice day!